MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

rafis 2016-02-29 15:47

Citata:

Pradžioje rašė wzikas (Post 424253)
As taip ir supratau kad tau tokia matematika del atstumu ir miesto. As kai gyvenu kaip ir uzmiestyje nors i centra man davaziuot neretai net nesustojus galiu tai net visureigio dienos vidurkis apie 11-12 sukasi kas skaitau ekonomiskiau nei gamintojas deklaruoja.

manes is centro nei su pagaliu neisvarysi :D

Matuzas 2016-02-29 20:37

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 424246)
kad košmaras, tai nesutikčiau. galinga širdelė visureigy, man asmeniškai geriau, nei, kad balionas ar zapaskė ne vietoj mėtos. tik, kad nepigus išlaikymas mašinos su tokiu motoru ;]

Pritariu Simaso tau. Daug cia yra pasaku apie visokius motorus kuriem ten viskas luzta, viduriai pasileidzia ir t.t. Bet praktika parodo, kad kaip priziuresi toki ir turesi. Desimciai zmoniu genda viskas, o vienam negenda. Bet cia irgi kaip uztaikysi nupirkti, koks buvo senas savininkas ir t.t. Bet jei jau suges ir nepagailesi pinigu, tai manau tas vienintelis kartas ir bus kai remontavai... (vistiek cia beveik visi maximum kokius 5 metus ta masina islaiko pas save)

Rykštė 2016-02-29 21:26

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 424246)
kad košmaras, tai nesutikčiau. galinga širdelė visureigy, man asmeniškai geriau, nei, kad balionas ar zapaskė ne vietoj mėtos. tik, kad nepigus išlaikymas mašinos su tokiu motoru ;]

daugumai patinka galinga sirdele,bet tu pasiimk ir pora metu paeksplotuok toki ir tada argumentuotai galesi parasyt,kad ne kosmaras. visiskai nekalbu apie sanaudas kurios ml'e 13+ mieste,bet aptarnavimas v8 diesel yra beabejo brangiausias,nu gal amg bisky lenke.

Hunter 2016-02-29 21:33

Citata:

Pradžioje rašė Rykštė (Post 424341)
daugumai patinka galinga sirdele,bet tu pasiimk ir pora metu paeksplotuok toki ir tada argumentuotai galesi parasyt,kad ne kosmaras. visiskai nekalbu apie sanaudas kurios ml'e 13+ mieste,bet aptarnavimas v8 diesel yra beabejo brangiausias,nu gal amg bisky lenke.

Butent ML'e w163 ir yra brangiausias aptarnavimas 4.0cdi, nes v12 nėra.
55amg ten išvis paprastas m113 be jokių kompresorių

simaso 2016-02-29 23:13

Citata:

Pradžioje rašė Rykštė (Post 424341)

man patinka galinga širdelė, bet vadovaujuos protu ir nelendu kur man nepagal galimybes.jei brangu mašiną išlaikyt, tai čia jau savininko problemos, o ne pačio automobilio. apie silpnas vietas to 400cdi neteko girdėt ;] jei reiktų rinktis ar G500 su dujom ar G400cdi, rinkčiaus dyzelį.

Martynukas 2016-03-01 08:40

Turiu 211-tą su 4,0CDI. Per daug galios. Jei kokį treilerį ar katerį tampyt, tada gal ir gerai, bet vien 211 per daug arklių:
kikdauno dar neteko nuspaust (nu tik kai limp mode buvo arba kai limiterį reik nusimest), rauna taip, kad prasisuka ratai, tada suveikia traukos kontrolė ir numeta galią. Gal G ar ML ir gerai, bet 211 jo per daug.
Meistrai Kaune (Aidas) ML pakeisti diržą nuardo visus radiatorius, nežinau ar be to galima apsieiti, bet kainuoja darbas normaliai.

vanix 2016-03-01 09:25

Citata:

Pradžioje rašė Martynukas (Post 424396)
rauna taip, kad prasisuka ratai, tada suveikia traukos kontrolė ir numeta galią. Gal G ar ML ir gerai, bet 211 jo per daug.

Oj, nu tik nereikia :xx: norejai turbut pasakyt, kad ziema pilnai visa galia isnauduot labai sunku.
Visu pirma atjunk Traction Control, kad trikampis degtu pastoviai. Tada nenumetines galios.
Bet reikia, kad butu sausas kelias ir padangos geros ir placios, kad sukibimas butu su keliu, kitaip driftinsi tesiog.

Martynukas 2016-03-01 09:46

Citata:

Pradžioje rašė vanix (Post 424403)
Oj, nu tik nereikia :xx: norejai turbut pasakyt, kad ziema pilnai visa galia isnauduot labai sunku.
Visu pirma atjunk Traction Control, kad trikampis degtu pastoviai. Tada nenumetines galios.
Bet reikia, kad butu sausas kelias ir padangos geros ir placios, kad sukibimas butu su keliu, kitaip driftinsi tesiog.

Kalbėjau apie vasarą, driftint nesiruošiu, degantis achtungas skydelyje man ne prie širdies.
Tiesiog pasidalinau savo įspūdžiais apie mašiną, su kuria jau 20 000 km prasukau.

Hunter 2016-03-01 10:02

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 424370)
man patinka galinga širdelė, bet vadovaujuos protu ir nelendu kur man nepagal galimybes.jei brangu mašiną išlaikyt, tai čia jau savininko problemos, o ne pačio automobilio. apie silpnas vietas to 400cdi neteko girdėt ;] jei reiktų rinktis ar G500 su dujom ar G400cdi, rinkčiaus dyzelį.

Tada labai mažai girdėjai ir neklaidink žmonių. motoras tas pats kur ir w220 ir w211. O apie juos prirašyta labai daug. Nuo dvigubai daugiau komponentų iki lūžtančių alkūninių. Čia jau net nekalbant apie tai, kad meistrai net nenori užsiimti su tokiu motoru terliotis

ShotGun 2016-03-01 10:13

Citata:

Pradžioje rašė Martynukas (Post 424405)
Kalbėjau apie vasarą, driftint nesiruošiu, degantis achtungas skydelyje man ne prie širdies.
Tiesiog pasidalinau savo įspūdžiais apie mašiną, su kuria jau 20 000 km prasukau.

Tai visada buvo ir bus per galingu masinu. Kokiais 95 metais, visi kalbedavo, kad silke 2.3 jau per galinga ir lietuvoj ner keliu, kur galima butu isnaudot, o 2.0 jau viskas normaliai.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 11:41.