MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

pucenas 2012-06-18 13:24

Na tikiuosi kas nors papasakos daugiau nei tamsta su savo isvedziojimais :-)

aware 2012-06-18 13:36

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 217862)
sveiki kolegos, gal kas nors esat susidure ar seip zinot ka nors apie Kia sorento ? seip kaip automobilis varikliai pavaru dezes eksplotacija ir t.t. Aciu is anksto :-)

Pas teva darbe yra 2005, beges jau ~300k pirktas Lietuvoj nuo nulio, kai paskutini karta teko matyt, tai kebulas ziauriai suestas rudziu, variklis 2.5 turbo dyzelis, problemu dideliu kaip ir nebuvo, kiek zinau, tik vienas purkstukas pakeistas per ta laika, automatas per visa sita laika nebuvo subyrejas, pries gera menesi buvo pakeistas generatorius, vaziuokle ne is stipriuju daznai byra, elektronika irgi megsta pagrybaut, kas liecia surinkimo kokybe tai plasmases nebarska, oda nesutrinta, jai ruosiesi pirkt ar apziurinet tai labai ziurek, kaip bedos su rudim, is technines puses nepasakysiu, nes viena karta teko ta dzipuka paciupinet :)

pucenas 2012-06-18 13:55

va cia jau konkreciau siektiek :-) nzn nesiruosiu istikruju dar, bet gyvenimas vercia persesti i didesne masina tai mastau i ka cia iskeisti savo agurka:-) linktu link xc90, x5, ir sorento :-) seip aisku sorento pigiausias variantas, bet.... KIA :-) todel ir klausiu seip internete kiek paskaitinejau tai niekas labai nesako kad bloga ta kia :-)

aware 2012-06-18 13:57

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 217876)
va cia jau konkreciau siektiek :-) nzn nesiruosiu istikruju dar, bet gyvenimas vercia persesti i didesne masina tai mastau i ka cia iskeisti savo agurka:-) linktu link xc90, x5, ir sorento :-) seip aisku sorento pigiausias variantas, bet.... KIA :-) todel ir klausiu seip internete kiek paskaitinejau tai niekas labai nesako kad bloga ta kia :-)

Nera jinai bloga, nepasakyciau, kad byra jau labai daznai, bet su rudim pas ja tragedija, tiek tos darbines, tiek dar ne viena maciau po miesta vazinejancia beveik kiaurai supuvusia

ldalius 2012-06-18 15:03

Citata:

Pradžioje rašė Simka (Post 217777)
Klausimas lDaliui, kiek kainuotu pas teve tokie remonto darbai vw golf3:
generatoriaus diržo keitimas, įtempėjo skriemuliuko keitimas, vairo stiprintuvo siurblio keitimas, galinio amortiko keitimas.

Generatoriaus diržo kartu ir tempėjo roliko keitimas 20-30 Lt (priklausomai nuo tempėjo konstrukcijos, nes būna dviejų tipų)
Vairo stiprintuvo siurblio keitimas 30-40 Lt (vėlgi būna du siurblių variantai su skirtingu tvirtinimu)
Galinio amortiko keitimas 30 Lt

Jeigu viską atlikti vienu metu - bendrai būtų 70-80 Lt + nemokamas kavos puodukas klijentui

eSaS 2012-06-18 16:03

pucenas,kiek rubliu zadi skirt ?

Edgis 2012-06-18 19:48

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 217862)
sveiki kolegos, gal kas nors esat susidure ar seip zinot ka nors apie Kia sorento ? seip kaip automobilis varikliai pavaru dezes eksplotacija ir t.t. Aciu is anksto :-)

Jei 3,5 V6, tai bėk nuo jo kuo greičiau. Nelaiko jų apačios, alkūninis pradeda klibėti, o toliau jau tik blogyn. Variklis nuo 4K Lt iki 6K Lt kainuoja. Salono kokybė kaip korejiečiui nėra bloga, aišku medis plastmasinis:) Dėžės patvarios, vat tiltai nelabai.

pucenas 2012-06-18 20:23

Nzn istikruju tai kokius 25-30 manau max lietuvisku... dar idomu kiek uz savo agurka gausiu :D ir man nera jokio skirtumo benzinas dyzelis :) bet tik siep reikia didesnes masinos ir noretusi "plentinio dzipo" ar kaip ten jie vadinasi :)

aware 2012-06-18 20:28

Siulyciau as tau Subaru Outback'a arba Foresteri(nors ir slyksciai atrodo),bet jai teks vazinet miskais, laukais ju pravazumas N kartu geresnis uz tavo pries tai isvardintus auto, pats saviski CLK mielai pakeisciau i Outback'a 3.0l benzina, bet siuo metu reikia ekonomisko automobiliuko, o 2.0 boxer dyzelinis motoras kiek teko vazinet pasirode labai nevykes motoras del savo dinamiku :)

juozavas 2012-06-18 20:28

parketnykai :xx: (ant parketo skirti važiuot)

pucenas 2012-06-18 20:32

Ne ne subaru slyktus kaip nzn kas :) tas pats ir volvo xc70 nors vaziavimas su volvo tai SUPER!!!!!! minksta tylu vidui zodziu neturiu ka pridurti, bet isvazda tai.... o man lauakais nereikes vazinetis, tik seip norisi didesnio pravazumo automobilio, ir patogesnio negu db turiu (matyt senstu) :D

FAT 2012-06-18 21:23

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 217961)
Nzn istikruju tai kokius 25-30 manau max lietuvisku... dar idomu kiek uz savo agurka gausiu :D ir man nera jokio skirtumo benzinas dyzelis :) bet tik siep reikia didesnes masinos ir noretusi "plentinio dzipo" ar kaip ten jie vadinasi :)

Tik neziurek i visokias KIA. Jei esi pizonas imi X esi praplikes verslininkas pasiemi volvo, o seip praziurek dar toyotas ir hondas

pucenas 2012-06-19 06:25

Citata:

Pradžioje rašė FAT (Post 217996)
Tik neziurek i visokias KIA. Jei esi pizonas imi X esi praplikes verslininkas pasiemi volvo, o seip praziurek dar toyotas ir hondas

O tai jai nesu praplikes verslininkas, nei pizonas tai ka tada pirkti? Pagal tave.

Arturas 2012-06-19 07:56

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 218026)
O tai jai nesu praplikes verslininkas, nei pizonas tai ka tada pirkti? Pagal tave.

O kodėl nenori MLo ?

pucenas 2012-06-19 08:29

Citata:

Pradžioje rašė Arturas (Post 218034)
O kodėl nenori MLo ?

Senasis tas tai man labai jau negrazus, todel ir nenoriu :-)

Darvienas 2012-06-19 11:33

Nenori Infinity FX45? jie apie 40k litu kainuoja. Tai bent i kaina tinka. Ir garsas geras :)

pucenas 2012-06-19 11:39

Citata:

Pradžioje rašė Darvienas (Post 218050)
Nenori Infinity FX45? jie apie 40k litu kainuoja. Tai bent i kaina tinka. Ir garsas geras :)

Galeciau skirti automobiliui 40k pinigu tai zinociau ka nusipirkti tikrai ir infinitis butu vienas is saraso virsuje :-):-):-) bet....

Darvienas 2012-06-19 11:43

dar iseina Suzuki grand vitara (ziurek kokius 2006 metus, tie jau graziai atrodo), bet tik benzina ir be duju.
Jeep Grand Cherokee (apie 2005 metu).
Nu Touaregas (apie 2005 metu). Forume yra buvusiu savininku, gal ka papasakos apie eksploatavima.
Cadillac Escalade (apie 2002).
Nissan Murano - idomus variantas, nes niekas apie ji blogai nekalba. Reiskia gera masina turetu but.

Darvienas 2012-06-19 11:47

nu dar Hyundai Santafe yra. Idomu kad radija RDS neturi.
Siaip jau ne tie laikai kai korejieciai buvo tik vaziuojancio plastiko gabalas. Ir eina viskas is ju puses tik geryn.
Ten metus surasiau mazdaug tik, kazkodel galvojau kad nori isleisti apie 40k del to. Pasiziurek tuos variantus kitu metu, bus pigesni. Na bet ne Infinity, tas tai prasideda nuo 40k :)

aware 2012-06-19 12:51

Citata:

Pradžioje rašė Darvienas (Post 218053)
dar iseina Suzuki grand vitara (ziurek kokius 2006 metus, tie jau graziai atrodo), bet tik benzina ir be duju.
Jeep Grand Cherokee (apie 2005 metu).
Nu Touaregas (apie 2005 metu). Forume yra buvusiu savininku, gal ka papasakos apie eksploatavima.
Cadillac Escalade (apie 2002).
Nissan Murano - idomus variantas, nes niekas apie ji blogai nekalba. Reiskia gera masina turetu but.

Kas liecia Suzuki,tai skaiciau, kad 9 is 10 zmoniu turejusiu Suzuki, niekad jo daugiau neperka, Grand Cherokee, buvau dar pacukas gal 10kl, tevo draugas buvo daves pavazinet buvo 2001m 4.0l amerika su dujom, teko pavairuot kelis simtus km, tai tokia amerikietiska piguma pasirode, Tuaregas velgi pas teva darbe yra, vairuot neteko, bet pora kartu veze, 2.5tdi variklis gana silpnas kaip tokiai masinai, bet visumoj vaziuoja smagiai, ir byra kiek girdejau zymiai dazniau negu Kia, apie Escalade ir Murano jokiu ziniu neturiu

simaso 2012-06-19 13:12

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 218036)
Senasis tas tai man labai jau negrazus, todel ir nenoriu :-)

feisliftą už 30k neblogą paimtum. na o ne feisliftitui, tai nuo 2000m kažkelinto mėnesio eina jau toks pat salonas ir greičių dėžė kaip ir feisliftui. kalbu apie sėdynes ir durų apdailą. realiai už tokią kainą išeina tik ml arba lexus rx300. korejiečių dizainas man asmeniškai tragiškas, o amerikonų salono dizainas labai pigiai atrodo. dar gal nissan x trail ar honda crv nuo 2002 metų visai nieko, bet salone prabangos nematysi jokios.

pucenas 2012-06-19 13:19

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 218065)
feisliftą už 30k neblogą paimtum. na o ne feisliftitui, tai nuo 2000m kažkelinto mėnesio eina jau toks pat salonas ir greičių dėžė kaip ir feisliftui. kalbu apie sėdynes ir durų apdailą. realiai už tokią kainą išeina tik ml arba lexus rx300. korejiečių dizainas man asmeniškai tragiškas, o amerikonų salono dizainas labai pigiai atrodo.

Tai va, kad ir kiek turetum franku kaip visada truksta dat keliu stukyciu euru ir butu gana ir taip uzburtas ratas :-) seip jeep man nepatiko brolio uosvis turi 2004 metu dyzelini, automata tai trasoi vaziuojant koki 120 taio kaukia variklis gal ten 4 begiai as nzn bet.... Tauregas gal bet tox net nzn :-) labiausiai tai x patinka. Bet gera paimti irgi reikia bent 10k e.....

eSaS 2012-06-19 16:47

http://auto.plius.lt/skelbimai/bmw-x...s-2275773.html uzmesk aki i x5 kainas,tikrai nereik 10euro :)

simaso 2012-06-19 17:02

kažkur esu girdėjęs, kad tie 3l benzininiai varykliai nėra labai nusisekę. pataria rinktis arba 3l dyzelį arba 4,4 benzą.

eSaS 2012-06-19 17:52

yra ir 4 4l,siaip cia numeciau

pucenas 2012-06-19 18:23

Jai x tai tik 3.0d zeurei vykes variklis trauka ir seip ekonomiskas (nors kolkas man tai nera pats didziausias privalumas), bet aisq 4.4 jau manau daugokai imtu :)
Va autopliuse tai man sitas pirmas zziurint kaina kuris uzkliuvo tik va lempas ideciau orginalias ir :good: aisq ne faceliftas, bet nieko jau ir TV didysis it t.t. :)
http://auto.plius.lt/skelbimai/bmw-x...s-2252551.html

eSaS 2012-06-19 18:43

nu ir lempos :wacko: aisku kad 4,4 ims daug :xx: galima sakyt 20

pucenas 2012-06-19 18:48

Citata:

Pradžioje rašė eSaS (Post 218098)
nu ir lempos :wacko: aisku kad 4,4 ims daug :xx: galima sakyt 20

Tai va 20 jau net ir mano darbdaviui gali pasirodyti daugokai :):):)

eSaS 2012-06-19 18:52

svelniai tariant :xx:

ldalius 2012-06-20 21:47

vyrai, sekit kriminalinę kroniką - galbūt ryt bus pranešimas, kad mersedeso pardavėjas rastas uždusęs parduodamo mersedeso bagažinėje.

Šiandien taip teko pasielgti Joniškyje su vienu pardavėju, kai nuvažiavome pirkti mersedeso su nedideliais trūkumais, o radome visišką sugriuvusį kibirą - jis atsidūrė savo kibiro bagažinėje už bandymą apgauti, galvojant, kad atvažiuos kvaileliai ir galbūt nupirks nežiūrėję ar nesugebėję rasti visų trūkumų.
negaliu, dar dabar verda viskas :cenzura:

Čia jis gavo kompensaciją į bagažinę už mano išdegintą be reikalo kurą ir trijų žmonių sugaištą laiką

PANTERA888 2012-06-20 22:06

Citata:

Pradžioje rašė ldalius (Post 218302)
vyrai, sekit kriminalinę kroniką - galbūt ryt bus pranešimas, kad mersedeso pardavėjas rastas uždusęs parduodamo mersedeso bagažinėje.

Šiandien taip teko pasielgti Joniškyje su vienu pardavėju, kai nuvažiavome pirkti mersedeso su nedideliais trūkumais, o radome visišką sugriuvusį kibirą - jis atsidūrė savo kibiro bagažinėje už bandymą apgauti, galvojant, kad atvažiuos kvaileliai ir galbūt nupirks nežiūrėję ar nesugebėję rasti visų trūkumų.

Čia jis gavo kompensaciją į bagažinę už mano išdegintą be reikalo kurą

ha ha,maladec
kokiam mieste tas nevikelis?

ldalius 2012-06-20 22:07

Citata:

Pradžioje rašė PANTERA888 (Post 218308)
ha ha,maladec
kokiam mieste tas nevikelis?

Joniškis

PANTERA888 2012-06-20 22:13

parodyk ta MB kad nevazhiuotu daugiau niekas,arba atvirkshciai kad dar kas nulektu :D

ldalius 2012-06-20 22:41

to merso skelbimo žiūriu dabar, kad nėra nei autogide nei autopliuse.

mano draugelis ieško darbinio 124 merso ir jam davė to kaubojaus numerį vienas žmogus, kuris sakė kad žino pigų mersą, kurį žmogus darėsi tipo sau, bet išvyksta į užsienį dirbt. Pokalbio metu pardavėjas pasakė, kad TA galioja 1,5 metų, jis yra neblogos būklės (kebulas atseit tik šiek tiek parūdyje priekiniai sparnai ties buferiu, o realybėje visas supuvęs, kapotas atsižiojęs, dugnas visas sukniedytas didžiuliais gabalais skardos, bagažinė atsidaro tik su keliu gerokai stuktelėjus per spyną) 2,0D (variklis ledas - visas apsitepalavęs, laidai nudrąskyti), odinis salonas (pasirodo dermantinas) važiuoklės nebežiūrėjom, nes net nebejudinom jo.
Turėjo būti taip: Pardavėjas pasilieka vertingus ratus, kurie mano akimis teverti 100 eur (pagal pardavėją vos ne 1000 ), o mes atsivežame savo, kad parvažiuoti namo. Sumokame be ratų ir be mago už mersą 1000 Lt ir pasiimame. Galiausiai ir dokai yra velniai žino kieno vardu.

Žodžiu jei kam bus pasiūlytas pigus "neblogas" 124 mersas, sidabrinis, 2,0D su penkiabėge dėže ir juodu odiniu salonu be ratų - visiškas nukriošelis, kuriam trūksta išdaužyt langus ir tiesiai po presu

nova 2012-06-20 22:57

skaiciau visa istorija su sypsena ir mintim, kad gerai kazkas nubaude pagaliau toki pardaveja. bet kai perskaiciau kaina.. o tai ko jus tikejotes?! :D

ldalius 2012-06-20 23:07

Citata:

Pradžioje rašė nova (Post 218318)
skaiciau visa istorija su sypsena ir mintim, kad gerai kazkas nubaude pagaliau toki pardaveja. bet kai perskaiciau kaina.. o tai ko jus tikejotes?! :D

tikėjomės elementarios tiesos apie būklę.

Beje kai mes supirkinėjame pastoviai mašinas, tai patikėk, kad kartais pasiūlo tokių mašinų ir už metalo laužo kainą, kad tokias tik išsiurbiam dulkes ir parduodam su geru uždarbiu ir per pora dienų.

Beje žinau tikrai gražų dyzelinį W124 (šiai dienai už jį norima 2500 Lt vakare, o ryte jau būna vėl neparduodamas) ir ko gero sau jį pasiimsiu tik dar reik sulaukt tinkamo momento, kai žmogelį sugrauš abejonės :xx:

ezeras 2012-06-20 23:20

Citata:

Pradžioje rašė ldalius (Post 218302)

Čia jis gavo kompensaciją į bagažinę už mano išdegintą be reikalo kurą ir trijų žmonių sugaištą laiką

Man patinka, kai reikalai tvarkomi Panevezio stiliumi :D +1

xenonas 2012-06-21 08:44

Citata:

Pradžioje rašė ldalius (Post 218319)
tikėjomės elementarios tiesos apie būklę.

Beje kai mes supirkinėjame pastoviai mašinas, tai patikėk, kad kartais pasiūlo tokių mašinų ir už metalo laužo kainą, kad tokias tik išsiurbiam dulkes ir parduodam su geru uždarbiu ir per pora dienų.

Beje žinau tikrai gražų dyzelinį W124 (šiai dienai už jį norima 2500 Lt vakare, o ryte jau būna vėl neparduodamas) ir ko gero sau jį pasiimsiu tik dar reik sulaukt tinkamo momento, kai žmogelį sugrauš abejonės :xx:

patys nuperkat uz metalo kaina issiurbet ir parduodat nieko netvarke:xx: tai cia taippat darot kaip ir jums norejo padaryt:)ko cia dar pykt ant kitu...

Finalfour 2012-06-21 12:41

http://verslas.delfi.lt/energetics/b....d?id=58966791

Apple 2012-06-21 21:07

Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 218444)
Kodel? Tiesiog atsibosti gali. Va, as savo kita pavasari ko gero pardavinesiu. Ir bedu absoliuciai jokiu nera. Pirkdamas jau zinojau, kad mano kantrybe ilgiau 2 metu nenesa, sitas mersas ir taip rekordininkas man bus, sugebejes net 3 metus neatsibosti. Mersas, visgi :)

Jei pardavinėsi savo w211, tai imu tavo multimedia. Idesim tau mano, juk pirkejui dzink kas ten ikista bus :D

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:04.