![]() |
Na tikiuosi kas nors papasakos daugiau nei tamsta su savo isvedziojimais :-)
|
Citata:
|
va cia jau konkreciau siektiek :-) nzn nesiruosiu istikruju dar, bet gyvenimas vercia persesti i didesne masina tai mastau i ka cia iskeisti savo agurka:-) linktu link xc90, x5, ir sorento :-) seip aisku sorento pigiausias variantas, bet.... KIA :-) todel ir klausiu seip internete kiek paskaitinejau tai niekas labai nesako kad bloga ta kia :-)
|
Citata:
|
Citata:
Vairo stiprintuvo siurblio keitimas 30-40 Lt (vėlgi būna du siurblių variantai su skirtingu tvirtinimu) Galinio amortiko keitimas 30 Lt Jeigu viską atlikti vienu metu - bendrai būtų 70-80 Lt + nemokamas kavos puodukas klijentui |
pucenas,kiek rubliu zadi skirt ?
|
Citata:
|
Nzn istikruju tai kokius 25-30 manau max lietuvisku... dar idomu kiek uz savo agurka gausiu :D ir man nera jokio skirtumo benzinas dyzelis :) bet tik siep reikia didesnes masinos ir noretusi "plentinio dzipo" ar kaip ten jie vadinasi :)
|
Siulyciau as tau Subaru Outback'a arba Foresteri(nors ir slyksciai atrodo),bet jai teks vazinet miskais, laukais ju pravazumas N kartu geresnis uz tavo pries tai isvardintus auto, pats saviski CLK mielai pakeisciau i Outback'a 3.0l benzina, bet siuo metu reikia ekonomisko automobiliuko, o 2.0 boxer dyzelinis motoras kiek teko vazinet pasirode labai nevykes motoras del savo dinamiku :)
|
parketnykai :xx: (ant parketo skirti važiuot)
|
Ne ne subaru slyktus kaip nzn kas :) tas pats ir volvo xc70 nors vaziavimas su volvo tai SUPER!!!!!! minksta tylu vidui zodziu neturiu ka pridurti, bet isvazda tai.... o man lauakais nereikes vazinetis, tik seip norisi didesnio pravazumo automobilio, ir patogesnio negu db turiu (matyt senstu) :D
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Nenori Infinity FX45? jie apie 40k litu kainuoja. Tai bent i kaina tinka. Ir garsas geras :)
|
Citata:
|
dar iseina Suzuki grand vitara (ziurek kokius 2006 metus, tie jau graziai atrodo), bet tik benzina ir be duju.
Jeep Grand Cherokee (apie 2005 metu). Nu Touaregas (apie 2005 metu). Forume yra buvusiu savininku, gal ka papasakos apie eksploatavima. Cadillac Escalade (apie 2002). Nissan Murano - idomus variantas, nes niekas apie ji blogai nekalba. Reiskia gera masina turetu but. |
nu dar Hyundai Santafe yra. Idomu kad radija RDS neturi.
Siaip jau ne tie laikai kai korejieciai buvo tik vaziuojancio plastiko gabalas. Ir eina viskas is ju puses tik geryn. Ten metus surasiau mazdaug tik, kazkodel galvojau kad nori isleisti apie 40k del to. Pasiziurek tuos variantus kitu metu, bus pigesni. Na bet ne Infinity, tas tai prasideda nuo 40k :) |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
http://auto.plius.lt/skelbimai/bmw-x...s-2275773.html uzmesk aki i x5 kainas,tikrai nereik 10euro :)
|
kažkur esu girdėjęs, kad tie 3l benzininiai varykliai nėra labai nusisekę. pataria rinktis arba 3l dyzelį arba 4,4 benzą.
|
yra ir 4 4l,siaip cia numeciau
|
Jai x tai tik 3.0d zeurei vykes variklis trauka ir seip ekonomiskas (nors kolkas man tai nera pats didziausias privalumas), bet aisq 4.4 jau manau daugokai imtu :)
Va autopliuse tai man sitas pirmas zziurint kaina kuris uzkliuvo tik va lempas ideciau orginalias ir :good: aisq ne faceliftas, bet nieko jau ir TV didysis it t.t. :) http://auto.plius.lt/skelbimai/bmw-x...s-2252551.html |
nu ir lempos :wacko: aisku kad 4,4 ims daug :xx: galima sakyt 20
|
Citata:
|
svelniai tariant :xx:
|
vyrai, sekit kriminalinę kroniką - galbūt ryt bus pranešimas, kad mersedeso pardavėjas rastas uždusęs parduodamo mersedeso bagažinėje.
Šiandien taip teko pasielgti Joniškyje su vienu pardavėju, kai nuvažiavome pirkti mersedeso su nedideliais trūkumais, o radome visišką sugriuvusį kibirą - jis atsidūrė savo kibiro bagažinėje už bandymą apgauti, galvojant, kad atvažiuos kvaileliai ir galbūt nupirks nežiūrėję ar nesugebėję rasti visų trūkumų. negaliu, dar dabar verda viskas :cenzura: Čia jis gavo kompensaciją į bagažinę už mano išdegintą be reikalo kurą ir trijų žmonių sugaištą laiką |
Citata:
kokiam mieste tas nevikelis? |
Citata:
|
parodyk ta MB kad nevazhiuotu daugiau niekas,arba atvirkshciai kad dar kas nulektu :D
|
to merso skelbimo žiūriu dabar, kad nėra nei autogide nei autopliuse.
mano draugelis ieško darbinio 124 merso ir jam davė to kaubojaus numerį vienas žmogus, kuris sakė kad žino pigų mersą, kurį žmogus darėsi tipo sau, bet išvyksta į užsienį dirbt. Pokalbio metu pardavėjas pasakė, kad TA galioja 1,5 metų, jis yra neblogos būklės (kebulas atseit tik šiek tiek parūdyje priekiniai sparnai ties buferiu, o realybėje visas supuvęs, kapotas atsižiojęs, dugnas visas sukniedytas didžiuliais gabalais skardos, bagažinė atsidaro tik su keliu gerokai stuktelėjus per spyną) 2,0D (variklis ledas - visas apsitepalavęs, laidai nudrąskyti), odinis salonas (pasirodo dermantinas) važiuoklės nebežiūrėjom, nes net nebejudinom jo. Turėjo būti taip: Pardavėjas pasilieka vertingus ratus, kurie mano akimis teverti 100 eur (pagal pardavėją vos ne 1000 ), o mes atsivežame savo, kad parvažiuoti namo. Sumokame be ratų ir be mago už mersą 1000 Lt ir pasiimame. Galiausiai ir dokai yra velniai žino kieno vardu. Žodžiu jei kam bus pasiūlytas pigus "neblogas" 124 mersas, sidabrinis, 2,0D su penkiabėge dėže ir juodu odiniu salonu be ratų - visiškas nukriošelis, kuriam trūksta išdaužyt langus ir tiesiai po presu |
skaiciau visa istorija su sypsena ir mintim, kad gerai kazkas nubaude pagaliau toki pardaveja. bet kai perskaiciau kaina.. o tai ko jus tikejotes?! :D
|
Citata:
Beje kai mes supirkinėjame pastoviai mašinas, tai patikėk, kad kartais pasiūlo tokių mašinų ir už metalo laužo kainą, kad tokias tik išsiurbiam dulkes ir parduodam su geru uždarbiu ir per pora dienų. Beje žinau tikrai gražų dyzelinį W124 (šiai dienai už jį norima 2500 Lt vakare, o ryte jau būna vėl neparduodamas) ir ko gero sau jį pasiimsiu tik dar reik sulaukt tinkamo momento, kai žmogelį sugrauš abejonės :xx: |
Citata:
|
Citata:
|
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:04. |