MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

yamato 2013-05-09 11:42

Citata:

Pradžioje rašė glutaminas (Post 269820)
mersai su savo dezem isvis atsilike kokiu 10 metu. Nezinau kas dedasi po 2005~metu su 7gtroniku, bet iki to, ten 04 ar 02 metu dezes kazin ar protingesnes uz audi ar bmw dezes 92 95 metu :D

jau ko niekada nemėgau, tai audi automatinių pavarų dėžių... man jos kažkokios kvailos ir isterikuojančios pasirodė mano ramiam važiavimo stiliui :D su mersų viskas ok, jos ramesniam ir komfortiškesniam važinėjimui tikrai super, o jeigu reikia staigiau pabaigti kad ir lenkimo manevrą, tam yra kickdown'as :)

glutaminas 2013-05-09 16:46

Citata:

Pradžioje rašė yamato (Post 269826)
jau ko niekada nemėgau, tai audi automatinių pavarų dėžių... man jos kažkokios kvailos ir isterikuojančios pasirodė mano ramiam važiavimo stiliui :D su mersų viskas ok, jos ramesniam ir komfortiškesniam važinėjimui tikrai super, o jeigu reikia staigiau pabaigti kad ir lenkimo manevrą, tam yra kickdown'as :)

kad pabaigt manevra, ar aplenkt pastoviai ir spaudysi ta kickdown? :D turi deze buti protinga, prielieti vos gaza, jungia i zemesne. o mersas tai ne su vienu zmogum jau kalbejas esu,kuris persedo i kia marke automato, kad kaip atgaiva sielai :)

jonny 2013-05-09 17:18

BMW savo automatinės dėžės iš vis neturėjo, nebent paskutiniams modeliams pradėjo gamint :) kažkokia firma dėžes jiems gamino, tik kokia nepamenu.

juozavas 2013-05-09 17:27

Citata:

Pradžioje rašė glutaminas (Post 269839)
kad pabaigt manevra, ar aplenkt pastoviai ir spaudysi ta kickdown? :D turi deze buti protinga, prielieti vos gaza, jungia i zemesne. o mersas tai ne su vienu zmogum jau kalbejas esu,kuris persedo i kia marke automato, kad kaip atgaiva sielai :)

nu taip atsiprašant, tai ne važiavimas, o samukymasis gautųs kažkoks.

Somesword 2013-05-09 18:06

duodi gaza dugna, meta 1 pavara, dar karta paspaudi, kazkoki tais mygtuka po pedalu, tada dar 1 numeta... ir leki :)

juozavas 2013-05-09 18:10

Tai aš žinau, kaip standart. automatinė dėžė veikia. Bet kai kažkas čia nori kad "vos prilietus gazą" jungtų į žemesnę, tai nei ekonomijos, nei komforto.

yamato 2013-05-09 18:14

Citata:

Pradžioje rašė juozavas (Post 269847)
Tai aš žinau, kaip standart. automatinė dėžė veikia. Bet kai kažkas čia nori kad "vos prilietus gazą" jungtų į žemesnę, tai nei ekonomijos, nei komforto.

apie ką ir kalbu, kad man ji kažkokia per staigi pasirodė, norėjau vos vos staigiau pravažiuot kažkur, o dėžė man pirmą bėgį jungė ir pradėjo draskytis, kaip eržilas :D toks ten ir eržilas A8 su 2,8, bet.... nepatiko :) merso man yra atgaiva :) maniškio bmw irgi labai protinga dėžė, nori ramiai, važiuoji, nori staigiau, jungi sport režimą, o jei dar didesnis noras yra, tai gali pats bėgius junginėt :) kas labai patiko, kad tikrai geriau veikia tas "manual" bėgių perjungimas, nei W211, jungia bėgį, kai liepi, nelaukia, kol atleisi pėdalo :) jausmas, kad tu valdai mašiną, o ne ji pati daro ką nori :D

Hunter 2013-05-09 18:51

Citata:

Pradžioje rašė juozavas (Post 269847)

Taip veikia ford fiesta kokiu 2010m su 1.2 motoru, kaip tik glutaminui. Nori siek tiek daugiau paspaust iskart meta 1 ar 2 begiais zemesne ir uzsimetus apsukas virs 4k pradeda kazkiek traukt. Tiesa tas galioja ir kitiems kibirams, nesvarbu kuriu metu

Robis 2013-05-09 21:13

Citata:

Pradžioje rašė jonny (Post 269842)
BMW savo automatinės dėžės iš vis neturėjo, nebent paskutiniams modeliams pradėjo gamint :) kažkokia firma dėžes jiems gamino, tik kokia nepamenu.

aissin?

antikiler2 2013-05-09 21:21

Gal kam nors reikes, beje, sis pardavejas taip pat turi body kit'a ir keturioms durims ;)
http://www.ebay.co.uk/itm/Mercedes-E...30625644720%26

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:39.