![]() |
Citata:
|
- Kuo skiriasi lenkas nuo akumuliatoriaus?
- Akumuliatorius nors vieną pliusą turi. |
Mokytoja sako mįslę:
- Lapas ant lapo, o adatos nė dūrio. Kas? Petriukas ranką išsyk tik kelia, tik kelia. - Na Petriuk. - Kopūstas. - Ne, čia rožė, bet tavo minčių eiga man patinka. - O dabar tamsta mokytoja jūs atspėkit: Du apvalūs, vienas ilgas. Visom bobom reikalingas. Kas? - Ką??? Lauk iš klasės!!! - Ramiai, čia žirklės. Bet jūsų minčių eiga man patinka... |
Citata:
Viena ant akumuliatoriaus, kita ant vaistineles. |
- Petriuk, kaip čia taip išėjo, kad Marytė pastojo?
- Tėvas čia jos kaltas. - ??? - Nu aš jau beveik ištraukęs buvau, o jis įėjo į kambarį ir kaip spyrė man į subinę! - Koks skirtumas tarp nykščio ir vidurinio piršto? - Pabandyk sustabdyti mašiną viduriniuoju pirštu, sužinosi. |
— Ты Бемби.
— Почему? — Ну... Бемби — звучит хорошо... А маленький тупой олень — не очень... |
|
Mergos aprasymas facebokev :)
Papildoma informacija
Mano Tech. Duomenys: Markė: Ieva. Klasė: reprezentacinė. Gamybos metai: apie 19? (kap. remonto - nereikia). Registracija: Kaunas. Vid. Greitis: 5-15 km/h. Spalva : odos. Žibintai: melsvai žali (ksenoniniai). Salonas: įdegio spalvos oda. Operacinė sistema: temperamentinga ir ekstremali. Užsivedu rytais ir per šalčius. Siela individuali ir nepakartojama. Reikalinga! Aksesuarai: padangos dygliuotos, staigiuose posūkiuose kartais užneša. Stogas: dar sveikas, bet be priežiūros gali "nuvažiuoti". Sal. apšildymas - labai geras. Važiuoklė - klasikinė. Eksploatacija - nenuvažinėta. Kėbulas: nemuštas, nesurūdijęs, nupoliruotas. Tepalai: Ideal. Stabdžiai: rankinio - nėra. Muzika: įsijungia pati ir be perspėjimo. Kuras: aukštaoktaninis. Sanaudos minimalios. Į avarijas nepapuolus. Aikštelėse nebuvo uždaryta. PASIRUOŠUS žiemos eksploatacijai. P. S. Apžiūrėti galima tik susitarus. Dėl smulkesnės informacijos kreiptis privačiai. |
Citata:
|
[IMG]<iframe width="420" height="315" src="//www.youtube.com/embed/nLwML2PagbY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>[/IMG] Savotiškai linksma reklama pasirodė :sokiaipokiai:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 00:00. |