MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Juokeliai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=1964)

sharrasitto 2013-09-19 16:39

Citata:

Pradžioje rašė Hunter (Post 287976)
Ne, cia rodeo testas ABC pakabos :D

na va va, cia gal ir tikslesnis apibudinimas :D

juozavas 2013-09-20 05:49

- Kuo skiriasi lenkas nuo akumuliatoriaus?
- Akumuliatorius nors vieną pliusą turi.

Markko 2013-09-20 08:22

Mokytoja sako mįslę:
- Lapas ant lapo, o adatos nė dūrio. Kas?
Petriukas ranką išsyk tik kelia, tik kelia.
- Na Petriuk.
- Kopūstas.
- Ne, čia rožė, bet tavo minčių eiga man patinka.
- O dabar tamsta mokytoja jūs atspėkit: Du apvalūs, vienas ilgas. Visom bobom reikalingas. Kas?
- Ką??? Lauk iš klasės!!!
- Ramiai, čia žirklės. Bet jūsų minčių eiga man patinka...

pauliukas 2013-09-20 08:36

Citata:

Pradžioje rašė juozavas (Post 288067)
- Kuo skiriasi lenkas nuo akumuliatoriaus?
- Akumuliatorius nors vieną pliusą turi.

Opelis turi du pliusus:
Viena ant akumuliatoriaus, kita ant vaistineles.

Kolibris 2013-09-22 11:51

- Petriuk, kaip čia taip išėjo, kad Marytė pastojo?
- Tėvas čia jos kaltas.
- ???
- Nu aš jau beveik ištraukęs buvau, o jis įėjo į kambarį ir kaip spyrė man į subinę!

- Koks skirtumas tarp nykščio ir vidurinio piršto?
- Pabandyk sustabdyti mašiną viduriniuoju pirštu, sužinosi.

sunkus 2013-09-22 16:15

— Ты Бемби.
— Почему?
— Ну... Бемби — звучит хорошо... А маленький тупой олень — не очень...

egise 2013-09-22 20:14

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...15105473_n.jpg

Markko 2013-09-23 10:39

Mergos aprasymas facebokev :)

Papildoma informacija
Mano Tech. Duomenys: Markė: Ieva. Klasė: reprezentacinė. Gamybos metai: apie 19? (kap. remonto - nereikia). Registracija: Kaunas. Vid. Greitis: 5-15 km/h. Spalva : odos. Žibintai: melsvai žali (ksenoniniai). Salonas: įdegio spalvos oda. Operacinė sistema: temperamentinga ir ekstremali. Užsivedu rytais ir per šalčius. Siela individuali ir nepakartojama. Reikalinga! Aksesuarai: padangos dygliuotos, staigiuose posūkiuose kartais užneša. Stogas: dar sveikas, bet be priežiūros gali "nuvažiuoti". Sal. apšildymas - labai geras. Važiuoklė - klasikinė. Eksploatacija - nenuvažinėta. Kėbulas: nemuštas, nesurūdijęs, nupoliruotas. Tepalai: Ideal. Stabdžiai: rankinio - nėra. Muzika: įsijungia pati ir be perspėjimo. Kuras: aukštaoktaninis. Sanaudos minimalios. Į avarijas nepapuolus. Aikštelėse nebuvo uždaryta. PASIRUOŠUS žiemos eksploatacijai. P. S. Apžiūrėti galima tik susitarus. Dėl smulkesnės informacijos kreiptis privačiai.

Hunter 2013-09-23 11:33

Citata:

Pradžioje rašė Markko (Post 288844)
Papildoma informacija
Mano Tech. Duomenys: Markė: Ieva. Klasė: reprezentacinė. Gamybos metai: apie 19? (kap. remonto - nereikia). Registracija: Kaunas. Vid. Greitis: 5-15 km/h. Spalva : odos. Žibintai: melsvai žali (ksenoniniai). Salonas: įdegio spalvos oda. Operacinė sistema: temperamentinga ir ekstremali. Užsivedu rytais ir per šalčius. Siela individuali ir nepakartojama. Reikalinga! Aksesuarai: padangos dygliuotos, staigiuose posūkiuose kartais užneša. Stogas: dar sveikas, bet be priežiūros gali "nuvažiuoti". Sal. apšildymas - labai geras. Važiuoklė - klasikinė. Eksploatacija - nenuvažinėta. Kėbulas: nemuštas, nesurūdijęs, nupoliruotas. Tepalai: Ideal. Stabdžiai: rankinio - nėra. Muzika: įsijungia pati ir be perspėjimo. Kuras: aukštaoktaninis. Sanaudos minimalios. Į avarijas nepapuolus. Aikštelėse nebuvo uždaryta. PASIRUOŠUS žiemos eksploatacijai. P. S. Apžiūrėti galima tik susitarus. Dėl smulkesnės informacijos kreiptis privačiai.

Galima nuoma 1val 200lt

tikmarius 2013-09-23 12:39

[IMG]<iframe width="420" height="315" src="//www.youtube.com/embed/nLwML2PagbY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>[/IMG] Savotiškai linksma reklama pasirodė :sokiaipokiai:

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 00:00.