MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

Tomskis 2016-04-12 14:54

Vilniuj pakeist padangas jei jos ant masinos 15 eur per pazystamus. Siaip 20-25

ShotGun 2016-04-12 15:34

Citata:

Pradžioje rašė gNt (Post 429566)
Kolektyvas paziurekit i statistikas juk aiskiai per zinias ne karta sake, kad niekas nepabrango :D idomus momentas, kad pvz tas pats ratu montavimas su balansavimu vos ne per pus pabrango, o ar darbuotojai uzdirba daugiau tai abejotina, cia kalbu apie tuos kurie ne ant saves dirba :)

Tai kad musu statistikos departamento duomenys, tai labai abejoju ar patikimi. I statistikos formas gali bet kokius skaicius turbut rasyt, abejoju ar pastebes, net jeigu skirsis keliais kartais nuo to, kas deklaruojama vmi.

Tomskis 2016-04-12 17:04

Pildziau deklaracija, uz uzdirbi nuo masinos raso kad 122eur reikes susimoketi. O kur ir kada? Atsius kokia saskaita ar tik anstoliu laisko laukti?

ShotGun 2016-04-12 21:23

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 429577)
Pildziau deklaracija, uz uzdirbi nuo masinos raso kad 122eur reikes susimoketi. O kur ir kada? Atsius kokia saskaita ar tik anstoliu laisko laukti?

Ne, pats turi susirast ir sumoket iki 05,02. Arba jei jau uzpildei ir pateikei deklaraciją, kai ja priima EDS, gali eit i Mano VMI ir ten per meniu nueik i mokesciu moketoju kortele > apskaitos duomenys > ten parodys tavo bendra skola arba gautina suma is vmi. Jei neklystu, jei busi skolingas vmi, leis spaust knopke ir tiesiai per bankininkyste sumoket. Rasau is atminties, nes pas mane gautinas, jau seniai nereikejo moket vmi.

Tomskis 2016-04-12 22:27

Citata:

Pradžioje rašė ShotGun (Post 429602)
Ne, pats turi susirast ir sumoket iki 05,02. Arba jei jau uzpildei ir pateikei deklaraciją, kai ja priima EDS, gali eit i Mano VMI ir ten per meniu nueik i mokesciu moketoju kortele > apskaitos duomenys > ten parodys tavo bendra skola arba gautina suma is vmi. Jei neklystu, jei busi skolingas vmi, leis spaust knopke ir tiesiai per bankininkyste sumoket. Rasau is atminties, nes pas mane gautinas, jau seniai nereikejo moket vmi.

Krasavcik! Prisijungiau, nerodo kad man reik susimoket. Bet rodo permokas uz sia deklaracija 60eur, uz praeitu metu 120eur, dar uz 2013 metus biski, is viso 317eur. Bet kad nepamenu jog butu kada nors pervede. Yra ten kazkoki pildyt FR prasyma, bet lyg parasyta ne lietuvoje gyvenantiems?

ShotGun 2016-04-13 06:56

Ten pacioj mano vmi turetu but galimybe pateikt sutrumpinta prasyma grazinti permokas, tik tiek, kad tos permokos turi buti patvirtintos ankstesniu metu deklaracijomis, kurios pateiktos be klaidu. Nes tarkim pateikus deklaracija su klaidomis eds, neteisinga suma bus perkelta i mano vmi, bet paprasius ismoket, jie tada tikrins pacia deklaracija dar karta.

Hunter 2016-04-13 09:18

Kitaip tariant geriau tegul lieka ta permoka ateities įmokoms, nes patikrinus deklaracijas gali ir nebelikti permokos :D

Hunter 2016-04-13 09:47

Citata:

Pradžioje rašė FUN500 (Post 429554)
Vienintelis dalykas kas nepabrango tai bananai :D kaip piataka kainavo, taip 1.45 ir laikosi kaina. Dar benzas atpigo, bet tai irgi ne euro kalte

Sent from my H60-L04 using Tapatalk

Na galima lengvai pažiūrėti kas pabrango ir kas ne. Kaip taisyklė niekas neatsimena kiek konkrečiai ta ir ta prekė kainavo prieš metus, tik žino kad pabrango
http://www.produktukainos.lt/?mid=89

Tomskis 2016-04-13 15:38

Citata:

Pradžioje rašė Hunter (Post 429626)
Kitaip tariant geriau tegul lieka ta permoka ateities įmokoms, nes patikrinus deklaracijas gali ir nebelikti permokos :D

uzpildziau prasyma grazinti, pasirodo visos tos permokos yra grazinimai uz ATP baudas. Kazkaip net nezinojau kad uz bauda galima susigrazinti kazkiek.

exxon 2016-04-13 16:35

As kur pastoviai pietaudavau tai kepsnys dar pries eura per 2lt pabrango, poto keleta centu atpigo kad butu lygesnis skaicius;))
O klaipedoj jau po euro buvo kad bokalas alaus ir burgeris 8eu, daba apvaliai desimt

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 11:57.