MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

simaso 2013-05-21 10:53

Citata:

Pradžioje rašė Hunter (Post 271781)
Prie visko reikejo ir hibridus pridet prie bomzu kuro.
O man labiau butu geda isimti airmatic ar kita originalia pakaba ir sudet vezimo amortikus

iš amg išimt-taip, būtų gėda, pritariu. hibridiniai varykliai yra gamyklinis reikalas, technologijos, skirtos kasdieniam važynėjimui. amg tokių dalykų niekad neturės.

Hunter 2013-05-21 10:56

Tai cia apie amg niekas ir nekalbejo, glutaminas issitrauke is konteksto amg, gerai kad dar bugatti veyron neistrauke.

Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 271706)
Ir tarkime as turiu nuo seno svajone, visada norejau tureti koki S500 AMG, ar dar ka, zodziu galinga komfortiska auto. Ir stai atsirado galimybe man ja isigyti. Igyvendinti savo svajone. Pajamos tokios, kad sios auto aptarnavimai, remontai man nemauna kelniu. Jokiu kitu isipareigojimu neturiu.
Tai va, pagalvojau, buciau visiskas idijotas, jeigu sunkiai, nemiegotomis naktimis uzdirbtus pinigus taskyciau benzinui, kai galiu gauti ta pati rezultata, tik per pus pigiau. Sakysi, atsisakyk tokios auto. Bet tada nukentes mano svajone, jos nebus. O kas nukentes jei pilsiu dujas? As galeciau ir benzu vazinet, bet man gaila savo darbo, kad ji svaistyciau benzinui, jei be jokiu pasekmiu galiu to nedaryti, ir vis tiek vazineti su savo svajoniu auto. Kas nukentes? Ivaizdis? Pries ka? Pries tokius kaip tu, kuriems atrodo invalidiska i tokia auto dujas pilti? O kas jeigu man nusisvilpt ka galvoja apie tai tu ir panasus? Tu supranti, kad visiems cia nusisvilpt ka tu galvoji apie padujintas galingas masinas?

glutaminas 2013-05-21 11:07

Citata:

Pradžioje rašė Hunter (Post 271719)
Ei nepigiau benzas kainuoja :D Dujos pas mus atpigusios, bet uztat pas juos duju kaina gera, o ir kokybe geresne negu pas mus

tu dar ir melagis? Nu jei jau ispraustas i kampa pradedi meluot kaip mazas vaikas, tai dek tu i ta savo svajoniu masina tas dujas ir vazinek. Ir tau teksto suvokimo reikia pasimokyti. GEDA nereiskia kad kreipi i kitus demesi. Geda tai ivairiai traktuojamas zodis. Yra bendras suvokimas, samprata apie masinas. Jei jau perki amg modeli, ta suvokima dazniausiai turi,ir stiklo audinio suoliuku ant bagazines nelipdai, ale spoileriu, tai ir apie dujas negalvok, ne todel kad pries kitos kaip atrodys, o tiesiog, ta masina ne tau skirta, jei taip mastai.. As nekalbu apie w220 kebula, ten jau is jos tik pavadinimas bera likes, tai galima ir dujas det, ir vietoj airmatiko sukraut paprastas sprendzinas, tai tik kels verte tos masinos tokie "updeitai", as kalbu apie w221, ir apie amg modelius.

Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 271706)
Zinai, glutaminai, siandien kaip tik pagalvojau:
tarkime, as pakeisciau darba ir mano pajamos pasidarytu per menesi 10 000 litu. Ne is oro, ne lengvai, o reiketu sunkiai dirbti protini darba, ka nors braizyti, projektuoti, naktimis sedeti, zodziu ne juodadarbio darba.
Ir tarkime as turiu nuo seno svajone, visada norejau tureti koki S500 AMG

Joshua 2013-05-21 11:08

Offtopico virtuozai, tesiam toliau skelbimu tema.
P.S. santykius aiskintis ir savo tiesas irodyneti siulyciau AP, sioje temoje bendros nuomones, kaip matau nebus prieita. Po sios zinutes pasisakymai ne i tema bus trinami, pries tai parasyta diskusija bus perziureta ir paredaguota.

Hunter 2013-05-21 11:26

prasyciau sita diskusija perkelti i tema "Dujos i Mercedes Benz su v6 ir v8. Geda ar ne?"

turbintuvas 2013-05-21 11:31

Gera diena, forumieciai. Atleiskiit, ieskau paskutiniu metu apkalbetus automobilius bet nieko nerandu :| http://www.autogidas.lt/mercedes-ben...125048037.html aptartas jau sitas?

Hunter 2013-05-21 11:35

Lyg buvo kazkada. Dujos su sitais motorais nelabai kaip sugyvena del mechaninio ipurskimo, bet daug kas vazineja ir per daug vargo nemato

Joshua 2013-05-21 11:39

Citata:

Pradžioje rašė Hunter (Post 271799)
prasyciau sita diskusija perkelti i tema "Dujos i Mercedes Benz su v6 ir v8. Geda ar ne?"

Gerai, pasistengsiu i nauja arba jau esama tema apie dujas perkelti.

turbintuvas 2013-05-21 11:42

Citata:

Pradžioje rašė Hunter (Post 271804)
Lyg buvo kazkada. Dujos su sitais motorais nelabai kaip sugyvena del mechaninio ipurskimo, bet daug kas vazineja ir per daug vargo nemato

o kaip kaina? uz tokia varianteli verta neverta?

Hunter 2013-05-21 11:43

Cia jau tegu pataria w124 turetojai/myletojai. As i toki neziureciau vien del pagalio

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 23:24.