![]() |
O tu pirma įsitikink, ar taip ir neturi būt.
|
ka ? :mastau: kaip tai ? ei ufai atsiliepk :xx: pas tavy t4
|
tai taip ir turi buti. aisku dar ziurint kelintu metu, ir ar yra klima ar nera ir pan.
|
gal vyrai žinote kur galima rast autodatą nukrekintą (nesvarbu kurią versiją ar 2004 ar 2007 ar 2011) bet kad būtų rusų kalboje?
Kiek siunčiausi iš visokių rusų torentų ir kitur kur radau kad tipo yra rusų kalba, bet instaliuojant terodydavo visas kalbas išskyrus RU. O angliškai kiek aš suprantu jau seniai esu sakęs :xx: |
tai instaliuojant duoda pasirinkti setupo kalba, gali but kad ir anglu, o jau kai paleisi pacia programa, ji bus rusu kalba. turetu buti taip
|
Citata:
|
Citata:
|
Liaudis gal kas galetu truputi info del vairuotojo pazymejimo?
Ogi yra taip: Teises baigiasi rugpjucio men.,tai jei ryt priduociau keitimui kazin kiek laiko uztruktu kol gauciau naujas ir ar yra kokia skubos tvarka ar panasiai?Gal kas neseniai turejot toki reikaliuka ir pasidalintumet info? |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Planuoju issilaikyti daugiau kategoriju ir Lt man butu zymiai paprasciau,tai todel noriu pasikeisti cia kol dabar esu gryzes:)
|
Gal Idalius, galetu papasakot, kaip nuorint 1.9td 55kw motoro kuro sistema, draugui isleido zulikai visa kura, tas nepamate, pavaziavo kelis metrus ir vsio, uzsikuria, tik ipylus i kuro filtra salerkos, ir po keliu sekundziu vel uzgesta...
|
tai tegu ir baka uzpila kuro :) seip ant buksyro tegu pratraukia, ir turi viskas suvaziuot, gal kazkur srebia ora, kad uzgesta
|
Citata:
|
ant filtro yra toks varztukas, ji issukus, isisuka vakumine pompa, kurios pagalba pritrauki kuro, zinoma priest tai filtra pipildai, uzsuki atgal varztuka ir vedi.
na cia zinoma ne VAG koncerno patarimas, bet taip teko paciam daryti karta :D |
siandien stovejau degalineje, norejau isperksti visa sena skysti langams kad ipilti kita, tai tas verykliukas dirba ciklais. laikau paspaudus mygtuka purskimo ant langu, tai jis kokia 20 sek purskia ir sustojo. galvojau pasibaige, atleidau ir vel paspaudziau ir vel tas pats.. nezinojau tokio bajerio, tiesiog niekad nepurskiau tiek ilgai:)
|
ką gi ponai ir ponios, negadinkit savo mašinų ir neliūdėkit - dingstu kelioms dienoms iš civilizuoto gyvenimo. Einu atostogų, nes viskas jau atsibodo. Nusipirkau gerą orą kelioms dienoms ir išvažiuoju kuo toliau nuo namų.
|
nepamirsk irankiu komplekto pasiimti, mazu kokia chaltura pakeliui paklius :D
|
Citata:
|
Citata:
grazaus poilsio, mes palaikysim fronta :) |
gal kas foto numestų, kur randasi vadinamieji "kiaušai" w210 2,9td ?
|
Turetu buti keleivio puseje netoli lango. 202 ten stovi.
|
Citata:
Nors galėjo būti ir klaida tech pase tarkim netoks skaičius ar raidė įrašyta |
Sveiki, ieskausi posparnio keleivio puses, apatines dalies, tai butent CLK neradau, tai idomu ar tinka nuo C(w203) ar ne?
|
Va kiek gėrio vienoj vietoj, pagarba sąvininkui:good: http://automanas.lt/mercedes-benz-privati-kolekcija/
|
ir visi nauji :)
|
|
Sveiki.Turiu nuciupes Audi 100 91m darbine kumele,bet keleivio puses veidrodelis buvo matyt keistas ir perdazytas ypatingai tragiskai.Reikalas tas,kad nusipirkau balioneli dazu ir nupuciau.Gavosi gan neblogai,bet mano manymu reiktu lako pustelt,nes lyg kasko truksta,lyg daugiau matinis.Kas ka galetu gal apie tai papasakot(tept lept pavadinkim)
Gal papoliruot ir vasko uzmest ar nulakuot. Aciu uz betkokia naudinga info. http://i1101.photobucket.com/albums/...autass/034.jpg |
kazkada senukuose pirkau balionely ale NIKELIO dazu lietnykam dazyt tai man jie susipjove su laku ir teko viska nusveist ir dazyt per nauja. kaip su taviskiais dazais bus tai neaisku
|
kuo daugiau lako desi, tuo labiau blizges, beje lakas irgi buna blizgus arba matinis
|
Citata:
Tik neparasyta po kiek laiko mazdaug mest antra lako sluoksni:confused: |
kas zino kada Lietuva bus galima paziurineti per google earth street view?
kazkur pries pora men prasilenkiau netoli namu su googlo auto sankryzoj tai tureciau but yamzintas:)ale ziuru dar neina ziuret:confused: |
spaudoj rase,kad rudeni turetu but nuotraukos
|
Mazdaug po puses metu, kai baigs Lietuva filmuot,tureciau but iamzintas kokius 3kartus :D
|
ismokykit naudotis intercars katalogu :xx: kazkoks netoks jau,pakeistas.Ar reik uzsiregint ?
|
issiblaivyt reik ir skaityt :) prisijungimo duomenys salia surasyti
|
ninada lialia :xx:
|
Sveiki.Gal kas galetu pagelbeti su Audi WIN kodu-reikalingas dazu kodas
ZZZ4AZMN059544 :aciu: |
http://www.youtube.com/watch?v=7YdLXDsRor8
Po nedideles avarijos uzsidegus automobiliui sprogsta duju balionas :) verta paziuret duju gerbejams :) |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:24. |