MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

Somesword 2016-04-28 05:42

Nebent kasdien po darbo vaziuojant plauti ? Jei neleisi purvui uzsistovet, tai turetu nuimti ?

vytis 2016-04-28 06:12

Citata:

Pradžioje rašė Pavidolis (Post 431276)
Aš tai buvau pasižiūrėt šiandien - nieko naujo. Naudojamos tos pačios granulės, mašinos pilnai nenuplauna :ne: Neverta net bandyt...
Ta, kur prie Megos, bene brangiausia pastatyta Lietuvoj su visa reikiama įranga. Teko pamatyt viską iš arti ir pasiklausyt viską iš pirmų lūpų dar kol vyko statybos. Bet bekontaktės vis tiek nevalo - ant purvinų rankų užpurškus muilo ir tik nuskalavus jos vis tiek bus nešvarios :) Stebuklų nebūna

nematau as jokio stebuklo ,pas mus tik bekontaktes plovyklos,nuplauna idialiai . pradziai kercheriu ,paskuj uzpurskia putu ant masinos ,palaukia gal 10 min ir nuplauna vel su kercheriu :) gal lt chemija ne tokia naudoja arba nelaukia kol ji purva ''atgraus'' :D

kestasm 2016-04-28 06:58

Citata:

Pradžioje rašė vytis (Post 431278)
nematau as jokio stebuklo ,pas mus tik bekontaktes plovyklos,nuplauna idialiai . pradziai kercheriu ,paskuj uzpurskia putu ant masinos ,palaukia gal 10 min ir nuplauna vel su kercheriu :) gal lt chemija ne tokia naudoja arba nelaukia kol ji purva ''atgraus'' :D

matai pas mus bekontaktes neplauna su putom, o plauna su mikrogranulems specialiom (milteliais). jei plautu su putom, tai gal kaip ir sakai idealiai nuplautu, bet kol kas nieko gero is ju. Gerai tik ziema kai reikia druskas nuplaut, ir nereikia su sepeciu aplinkui sokinet.

Audrius 2016-04-28 07:08

Nesenai dariau bemwa juoda keliu m etu senumo tai sake lenkuose idealiai bekontakte nuplauna.. tai lietuvoj plauna rankinese o lenkijoj bekontaktese..

Gintaras 2016-04-28 08:08

čia ėjo kažkada kalba apie mokesčius pardavus automobilį ... man atrodo ,kad buvo terminas ( atrodo trys metai ) kuriam praėjus nereikia mokėti ,gal kas žino tiksliau kaip yra ?

Robis 2016-04-28 08:16

3m

karolis1 2016-04-28 09:48

Citata:

Pradžioje rašė MATRIX (Post 431285)
čia ėjo kažkada kalba apie mokesčius pardavus automobilį ... man atrodo ,kad buvo terminas ( atrodo trys metai ) kuriam praėjus nereikia mokėti ,gal kas žino tiksliau kaip yra ?

Taip, trys metai. Tevas pries pora metu nusipirko musta b6 passata uz 2,6k euru, susitvarke, ikiso tikrai nemazai. Pardave uz 4.6k, o va tik praeita savaite atejo laiskas, kad skolingas 250 euru valstybei... :D

Fanax 2016-04-28 12:59

Man iskilo klausimas. Praeitais metais nusipirkau ir pardaviau Corvette, dabar liko keletas dienu iki deklaravimo galo ir nerandu as jokiu popieriu pirkimo ir pardavimo. Gal ir man turi laiskas ateit kiek as skolingas valstybei?

bitch 2016-04-28 13:05

Citata:

Pradžioje rašė Fanax (Post 431290)
Man iskilo klausimas. Praeitais metais nusipirkau ir pardaviau Corvette, dabar liko keletas dienu iki deklaravimo galo ir nerandu as jokiu popieriu pirkimo ir pardavimo. Gal ir man turi laiskas ateit kiek as skolingas valstybei?

Eds, vmi prisijunk. Viską pamatysi. Jei deklaruoji pajamas automatiškai parodys ar reikia susimokėti ar ne.

bitch 2016-04-28 13:07

Bekontaktė tik tuo atveju nuplaus, jei spaudimas bus toks, kad dažai pradėtų luptis.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 14:25.