Labai teisingai Darvienas pastebejo. Lengwas turbut turejo galvoje, kad ivaizdzio vergai del to kad vaziuoja su S class, bet dujas vistiek pila.
Kiek as pazistu zmoniu kurie vazineja su E, S class, A8 tai jiems visiskai yra nusisikt ka galvoja tie kurie vazineja aplink su savo kledarais pildami benzina ir isivaizduodami kad turi pinigu benzui
Pasisake ir kiti, bet kadangi S class nera silpnesnio motoro negu 3.2, tai tas yra aktualu. Neina kalba apie w221 facelift ir pan masinas, eina kalba apie tiesiog komfortiska automobili 10 metu senumo
Jeigu man duotu 20-25k lt ir lieptu rinktis E class ar S class, tai vienareiksmiskai rinkciausi S class, nes islaikymo kastai man yra tie patys, o komfortas nepalyginamas, o dujas man deti nera skirtumo ar i A klase ar i S klase. 10-15 metu masina nereprezentuoja nieko, o tik maloniai veza, reprezentuoja nebent tiems kas vazineja su golfu
Panasiai i tema butu toks pasakymas kuri kazkas kazkada pasake. VW vairuotojai kartais pasvajoja apie MB, bet MB vairuotojai apie VW nesvajoja
|