MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

Hunter 2013-05-22 09:29

Labai teisingai Darvienas pastebejo. Lengwas turbut turejo galvoje, kad ivaizdzio vergai del to kad vaziuoja su S class, bet dujas vistiek pila.
Kiek as pazistu zmoniu kurie vazineja su E, S class, A8 tai jiems visiskai yra nusisikt ka galvoja tie kurie vazineja aplink su savo kledarais pildami benzina ir isivaizduodami kad turi pinigu benzui

Pasisake ir kiti, bet kadangi S class nera silpnesnio motoro negu 3.2, tai tas yra aktualu. Neina kalba apie w221 facelift ir pan masinas, eina kalba apie tiesiog komfortiska automobili 10 metu senumo
Jeigu man duotu 20-25k lt ir lieptu rinktis E class ar S class, tai vienareiksmiskai rinkciausi S class, nes islaikymo kastai man yra tie patys, o komfortas nepalyginamas, o dujas man deti nera skirtumo ar i A klase ar i S klase. 10-15 metu masina nereprezentuoja nieko, o tik maloniai veza, reprezentuoja nebent tiems kas vazineja su golfu
Panasiai i tema butu toks pasakymas kuri kazkas kazkada pasake. VW vairuotojai kartais pasvajoja apie MB, bet MB vairuotojai apie VW nesvajoja

Lengvas 2013-05-22 09:32

Citata:

Pradžioje rašė Hunter (Post 272062)
Labai teisingai Darvienas pastebejo. Lengwas turbut turejo galvoje, kad ivaizdzio vergai del to kad vaziuoja su S class, bet dujas vistiek pila.
Kiek as pazistu zmoniu kurie vazineja su E, S class, A8 tai jiems visiskai yra nusisikt ka galvoja tie kurie vazineja aplink su savo kledarais pildami benzina ir isivaizduodami kad turi pinigu benzui

Pasisake ir kiti, bet kadangi S class nera silpnesnio motoro negu 3.2, tai tas yra aktualu. Neina kalba apie w221 facelift ir pan masinas, eina kalba apie tiesiog komfortiska automobili 10 metu senumo

O aš kitokius pažįstu su A8 ir S class, jie ne dujas dedasi, o perka dyzelį. Čia diskusija trumpa.

Arturas 2013-05-22 09:34

Citata:

Pradžioje rašė Hunter (Post 272062)

Jeigu man duotu 20-25k lt ir lieptu rinktis E class ar S class, tai vienareiksmiskai rinkciausi S class, nes islaikymo kastai man yra tie patys, o komfortas nepalyginamas, o dujas man deti nera skirtumo ar i A klase ar i S klase. 10-15 metu masina nereprezentuoja nieko, o tik maloniai veza, reprezentuoja nebent tiems kas vazineja su golfu

Net tau šiuo atveju S remontuoti brangiau dėl airmatiko.

Hunter 2013-05-22 09:35

Jeigu isigilintum techniniam lygyje i airmatic sistema suprastum kad ji yra labai paprasta

Hunter 2013-05-22 09:37

Citata:

Pradžioje rašė Lengwas (Post 272064)
O aš kitokius pažįstu su A8 ir S class, jie ne dujas dedasi, o perka dyzelį. Čia diskusija trumpa.

Del dyzelio Lietuvoje yra labai svarbus aspektas, kad galima jo gauti praktiskai ant kiekvieno kampo be PVM arba is furistu.

Arturas 2013-05-22 09:38

Citata:

Pradžioje rašė Hunter (Post 272066)
Jeigu isigilintum techniniam lygyje i airmatic sistema suprastum kad ji yra labai paprasta

Bet sugedus remontuoti kainuoja daug. O kadangi automobiliui virš 10 metų, genda ji visiems. Nėra čia ką diskutuoti, W220 prižiūrėti kainuoja daugiau už E be airmatiko.

Hunter 2013-05-22 09:39

Kaip minejau, man brangiau nekainuoja. O jeigu ir kainuoja tai 100lt skirtumas esmes nesudaro
Vaziuoja juk atitinkamai kitaip negu E klase be airmatic, cia irgi nera ka diskutuoti

Arturas 2013-05-22 09:41

Citata:

Pradžioje rašė Hunter (Post 272070)
Kaip minejau, man brangiau nekainuoja. O jeigu ir kainuoja tai 100lt skirtumas esmes nesudaro

Smagu, kad tau oriniai nauji amortizatoriai kainuoja tiek pat, kiek paprasti E kl. Jeigu man suges, tikiuosi padėsi, kaip forumiečiui ;)

Hunter 2013-05-22 09:45

Amortizatoriai nera oriniai, turejai omenyje spyruokles ir pagalves?

Arturas 2013-05-22 09:48

Citata:

Pradžioje rašė Hunter (Post 272074)
Amortizatoriai nera oriniai, turejai omenyje spyruokles ir pagalves?

Turėjau omeny visą naują airmatic amortizatorių.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 09:41.