Finalfour |
2013-05-22 14:24 |
Kai kam tikrai sunku suvokti ka norim pasakyt... Ar supranti, kad mano citata ir tavo replika i ja visiskai nesusije, nes nesuvokei ka pasakyt norejau? Jau auksciau rasiau gi... argi sunku suvokti, kad noras sutaupyti nera tiesiogiai susijes su pinigu trukumu? Kas per vergo mastymas, mazdaug taupoma tik tada kai neturima pinigu...O kad kuo daugiau pinigu turi, tuo labiau juos brangini ir taupai bei saugai, nedaeina? Juk tai viena priezasciu kodel tu ju ir turi.
Ziurek, kad butu visai aisku: as, net jei uzdirbciau 50 gabalu i menesi, netureciau jokiu isipareigojimu ir tie gabalai man liktu bele kam, as vis tiek i prabangia galinga auto statyciau dujas. Gal per riebu pavyzdi paemiau, bet kad dasiltu.
Ir "prabangia galinga" auto (isistatyk koki nori modeli) perku ne tam kad svarbu ka kiti pagalvos, o del to kad man b. stovi nuo sito modelio ir nuo jo komforto bei traukos. O dujas statau tam, kad suvokiu savo pinigu verte. Ir juos branginu. Tokiu budu suderinu savo norus ir ekonomija. Ir man totaliai iki lemputes, ka pagalvos visokie kazka ala nutuokiantys apie ivaizdi, savita stiliu ar dar koki velnia, pamate Volvo V8 (isistatyk koki nori modeli) prie duju koloneles.
|