MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

Tomskis 2016-04-30 16:07

Citata:

Pradžioje rašė wzikas (Post 431518)
Maciau R priekiu varomu. Manau jei MLo nereikia R klase galima 20-30% nei MLa suderet

Tai brangiau ar pigiau 20-30%?

pucenas 2016-04-30 16:16

R atkrenta. Buvom nuleke i taurage paslampinet po aiksteles. Zmona sake ne ne per didelis autobusas (nes pagrinde ji vazines as gavau valdiska). Tai kogero lieka tik Ml'as.

Apple 2016-04-30 16:49

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 431530)
R atkrenta. Buvom nuleke i taurage paslampinet po aiksteles. Zmona sake ne ne per didelis autobusas (nes pagrinde ji vazines as gavau valdiska). Tai kogero lieka tik Ml'as.

Tokio pat dydzio masinos :) tik r siek tiek zemesnis todel ir atrodo ilgesnis, jei kalbam ne apie long modeli

Bet as irgi uz ML,
R ne facelift man baisus :)

pucenas 2016-04-30 16:54

Blevyzgos - mėgstantiems paplepeti

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 431532)
Tokio pat dydzio masinos :) tik r siek tiek zemesnis todel ir atrodo ilgesnis, jei kalbam ne apie long modeli

Bet as irgi uz ML,
R ne facelift man baisus :)

Stovejo sale vienas kito ml ir r. Nu zenklei didesnis R'as gal ten longas buvo nzn. Bet net man tox autobusas pasirode :)

P.s. Dar pr facelifto priekis nera tox baisus kaip galas, kazin i senaji fl lempas eitu sudeti galines?

Nesu vazeves su R bet taip atrodo blyn tos 2 sedynes gal atskiros turetu buti patogu :) su ml yra tekia vaziuoti tik su fl.
Todel ir svarstau.

vytas85 2016-04-30 20:39

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 431533)
Stovejo sale vienas kito ml ir r. Nu zenklei didesnis R'as gal ten longas buvo nzn. Bet net man tox autobusas pasirode :)

P.s. Dar pr facelifto priekis nera tox baisus kaip galas, kazin i senaji fl lempas eitu sudeti galines?

Nesu vazeves su R bet taip atrodo blyn tos 2 sedynes gal atskiros turetu buti patogu :) su ml yra tekia vaziuoti tik su fl.
Todel ir svarstau.

galines lempos isideda tik reikia deti lempas ir buferi kartu,tik tiek jeigu su amg apdaila tai prarandi dali apdailos nes faceliftu su amg nebuvo.

R pliusai lyginant su ml,tai zemesne baze lengviau vaikus ikelti tiek daiktus ideti i bagazine,plius dvi papildomos vietos gale,o dar siulycia ziuret su airmaticu nes jo minkstumas uzknisa tai automagistraleje biski vaziuokle pasikietinti gali.

pucenas 2016-04-30 21:16

Apple, o pas tave "lubos" juodos? Nes niekada nepastebedavau to, bet 4 metus atvazinejus su juodom "lubom" isedus i masina su sviesiom labai keistai atrodo :) at buna ml'u su juodom, nes autopliuse neuzmaciau tokiu ;)

Apple 2016-04-30 21:23

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 431579)
Apple, o pas tave "lubos" juodos? Nes niekada nepastebedavau to, bet 4 metus atvazinejus su juodom "lubom" isedus i masina su sviesiom labai keistai atrodo :) at buna ml'u su juodom, nes autopliuse neuzmaciau tokiu ;)

Ne, labai gaila, bet pilkos (standartines). Man irgi labai patinka juodos, bet ML su juodom lubom pakankamai retas (nezinau kodel, bet MB savininkai neuzsakineja tokiu opciju :)

pucenas 2016-04-30 21:23

Blevyzgos - mėgstantiems paplepeti

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 431581)
Ne, labai gaila, bet pilkos (standartines). Man irgi labai patinka juodos, bet ML su juodom lubom pakankamai retas (nezinau kodel, bet MB savininkai neuzsakineja tokiu opciju :)

Supratau, kazkaip nepastebi kol neisedi i pilkas :) labai jau nejaukiai pasijauti , vvisdelto ir bmw turejo savo + :)

Apple 2016-04-30 21:25

Citata:

Pradžioje rašė vytas85 (Post 431568)
galines lempos isideda tik reikia deti lempas ir buferi kartu,tik tiek jeigu su amg apdaila tai prarandi dali apdailos nes faceliftu su amg nebuvo.

R pliusai lyginant su ml,tai zemesne baze lengviau vaikus ikelti tiek daiktus ideti i bagazine,plius dvi papildomos vietos gale,o dar siulycia ziuret su airmaticu nes jo minkstumas uzknisa tai automagistraleje biski vaziuokle pasikietinti gali.

Kategoriskai su tavim nesutinku.
Turiu jetta (zemesne masina) ir ML (aukstesne masina). Bagazine geriau ML (nes kuno lygyje ir nereikia lenktis norint ka nors idet). Lygiai taip pat ir vaikas, kuno lygyje ir norint idet vaika enreikia lenktis. Mazesnese masinos reik lankstytis, kencia nugara :)

Del airmatic pritariu, man cia isvis butina opcija.

wzikas 2016-04-30 21:39

Citata:

Pradžioje rašė vytas85 (Post 431520)
priekiu nebuvo varomu,bent mb tokiu negamino

na tai ir rasyk kad galu varoma o ne priekiu
https://en.wikipedia.org/wiki/Mercedes-Benz_R-Class

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:27.