Darvienas |
2013-05-23 18:07 |
Citata:
Pradžioje rašė glutaminas
(Post 272299)
Taupom ant visko ko galim, dedam dujas, perkam pigesnes is sroto dalis ir pan, Bet pagrindini dalyka pamirstam, jei taupai, NAFYGA perki ta S klases mersa??? Is kurio po tokio taupuolio pavavazinejimo bent 2-3metus nebeliks nieko, tik pavadinimas...
|
Vėl, apie detales niekas nekalbėjo. Kalbam apie patogų auto. Sakykim kiniškos ar šroto detalės (tokių detalių naudojimo pats nesuprantu ir nepraktikuoju) važiavimo kokybę numuša, todėl taip taupyti yra nesamonė. Ir čia su tavim sutinku. Tokie žmonės tikrai neturi pinigų tokią mašiną išlaikyt ir važinėja visa barškančia.
Bet kuro rūšis, šiuo atveju dujos vietoje benzino, važiavimo patogumui įtakos neturi. Dėl to taupyti važinėjant dujom ir nematom problemos. Naudojant šrotines, jau suvažinėtas dalis - matom problemą.
O mano "taupom visur kur galim ir tai sveikintina" tai kalbėjau aplamai, gyvenime - kas dujas ar pigesnį dyzelį vietoj benzo pila, kas virtuvę įrenginėja ir įrengimus perka per pažintis, pigiau, kas kokį teliką su nuolaidą perka po pusės metų nuo pristatymo o ne iš karto kai tik pasirodo (ir yra brangesnis). Visur kur galima tai reiškia visur kur tikrai galima, o NE KIEKVIENU atveju. Apie tai aš kalbėjau.
Ir šiaip, mano nuomone perdaug glutaminai sureikšmini tą "S klasę" ir panašias į ją, nes turintis ~10 metų jis yra vertas pusės tiek, kiek paprastas, standartiškai tuščias miestinis kibiriukas iš salono. Taip kad didelio prestižo ar reprezentacijos aš čia neįmatau.
Net mane mieste erzina kai su savo senuku W140 kamščiuose sustoju ką praleist iš šalutinio tai žiūri 5minutes, atrodo kad bijo įvažiuot, o paskui ir rankas kilnoja ir avariniu pusvalandį mirksi dėkodamas. Kai vairavau tom pačiom gatvėm kitų markių mašinas tai tokių dalykų nebūdavo :)
|