![]() |
|
Perka viska, 3000e nuleisi ir nupirks :D
|
Nekalbekyt nesamoniu. Tie ratai kur nuoroda irgi mano :D jau sumeciau I prieki, laikinai. Nieko ten namu salygom nevirinta.
Sent from my H60-L04 using Tapatalk |
Citata:
|
Citata:
MAE yra toks pat popsas E500E, kaip ir nuvalkioti monoblokai bet kuriam kitam 124-am ;) |
Citata:
Tu skaitai ka as parasiau? Siauresnes palanges uzsides, tai gales isnest labiau i lauka, kad nesiremtu i amortika. Ir nebus islindes, nes palange bus siauresne. Tik reikia stipriai siauresniu, nei dabar yra. Visi cia ziuriu kieti, tik nei vienas is komentuojanciu negali parodyt kazka geriau :) su eiliniais w211 500+km prabegais vazineja ir komentuoja, kad MAE cia sudas ))) juokinga tesiog |
Citata:
is kur istraukei, kad su 211 vazineju? turejau du komplektus tu MAE. nebeidomus jie man. 3pc isvaziavo i rusija, kur turbut 80% E500E ant tokiu paciu ratu, kitus nupirko FUN500. |
Citata:
Turejai du komplektus speju perpardavimui, ar klystu? :) nejaugi sau pirkai? Mano nuomone MAE cia vienas is geriausiu variantu w124 E500, kaip ir "blynai" W140 :) bet cia skonio reikalas, kuris kaip zinia draugu neturi. |
Seip turetu tikti sitie viduriai. http://www.felgenfuchs.de/en/Inner-L...8-24-bolt.html Jei taviskiai susukti be verzliu, tai cia teks su verzlem susukt.
Edit: nors ne, dabar pamaciau, kad atstumai nevienodi, o po 4 grupuoti. Tai tada arba pagal uzsakyma kazkas, arba pasiseks rast paprastesnius dydzius ir surinkti is daliu kas tilptu. |
Citata:
Del 3pc supratau kad kai turesiu tinkama jiem masina, tikriausiai noresiu matyti ja ant kitu ratu. Pardaviau zinoma brangiau nei pirkau, ir tai atsitiktinai. O veliau supratau kad isvis tas dizainas man nebepatinka. Tai ir kitus nusprendziau parduoti, bet ir tai tik todel kad FUN500 pasisiule nupirkti :xx: Na matai, musu nuomones del ju skiriasi, tik ankstesniam poste tu kazkaip labai kategoriskai issakei savaja, todel as ir atsakiau tokiam pat stiliuje. |
Chebra, del ratu tai kiekvienas savaip.. sugalvojau varianta, bet.. zodziu, si sezona speju pasivazinesiu ar su MAE 8.5 J kur is novos buvo pirkti ar su Lorinser rs90, kur gavau priedu prie merso, apsispresiu ryt. Esme sios masinos ne ratuose, neturi sia masina traukti demesio ratais. Ji isvis neturi traukti demesio, nes cia vilkas avies kailyje, jis turi buti nepastebiamas, seselyje... pasivaziniejes trys dienas, as jauciu malonuma tiesiog ji vairuojant, ir man tapo nusispjauti kaip jis atrodo ir kokie ten ratai.
Sent from my H60-L04 using Tapatalk |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 20:16. |
|