![]() |
|
Citata:
Sent from my H60-L04 using Tapatalk |
Labai skirias :(
|
Jau nuemiau, si sezona pasivazinesiu siaip, turesiu visa ziema kad sutalpinti juos, o jeigu dabar pradesiu cia projektus tai nebeliks laiko vaziniejimui. Jeigu as 3 menesius kapota su lempom keiciau I senesni, tai mano darbu greiti galima isivaizduoti.. :D
Ale savikritiskas :) Na jei nera laiko, tai duok, kas padarys, ar nepasitiki niekuom ? :)
|
Pasitikejimas ne prie ko. Tiesiog neapsiima. Buvau nuvares pas suvedimsikus, sakau va reikia issiaiskinti kas ir kodel?! Ai nera laiko, cia kas pusvalandi va masinos uzrasytos o su tavim cia zaisti nera laiko. Nu ir taip 3 servisai. Apskritai su paslaugomis klaipedoje tragedija, snd plovykloje perspejau kad paskutini karta blogai isvale salona ir ratlankius ir priimant masina ziuresiu atidziai. Nu ir ka, teko pyktis atsiimant masina. Dureliu kisenese liko purvo, ant ratlankiu molis prilipes. As nesu pedantas ir kazkos nenormalus, bet jau ispudis kad visi nori pinigus gaut siaip sau.
Geriau apie B klase ka nors patarkyt Sent from my H60-L04 using Tapatalk |
Citata:
|
Citata:
|
Nee, hateriai revoliucija kels kada pamatys gala, nes ikistas faceliftinis dangtis bagazines :D o man jis patinka n kartu daugiau negu tas senasis ir nieko negalejau su savim padaryti kad susilaikyti nuo tokio sprendimo:)
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 01:45. |
|