![]() |
Pafilmuok kada garsą :)
Svogrius nusipirko nauja Harley Fat Boy, o aš norėčiau Fat Bob :seile: |
Garsas labai piktas, ryt galėsiu pafilmuot :)
P.S. aš skaitau save per jauną Harliui ir jį reikia nusipelnyt kaip ir rolexo laikrodį :) |
As vis pamatau kaip traisko motociklininkus- vis atitolinu moto pirkima. Gal uz keliu metu. Arba bus kaip senai masciau- sunku keturrati nupirksiu ir bus prie namu, bei pramogai :)
|
kur čia taip traiško juos ? :)
|
Su adventure niekas nekeliaujat? :wave:
|
Citata:
|
Citata:
O dėl tų taškymusi, tai kokie motociklai dažniausiai pakliūva į avarijas, o gi ,,britvos'', kodėl? o todėl jog neadekvačiai neįvertindami savo patirties ar per daug gerai apie save galvojantys viršydami greitį galvoja apie save.. |
Kadangi praeitį apie 7-8 sezonus prasivažinėjau vien vadinamomis "britvomis" tai iš mano pusės pirma ir didžiausia bėda yra nematomumas eisme, nebūtina skristi 300 kad taves nematytu iš šalutinio kelio išvažiuojanti žmogus, kad ir miesto sraute važiuojant pastoviai užkiša palei nosi, atrodo kad važiuotum be garso ir šviesų. Antra realiai nėra pas mus kur važinėti, autostrada būtų ideali vieta, bet gaila 2 juostos tai irgi didžiulė rizika sukti rankena, nacionaliniai keliai prasti, daug kliūčių važiuojant motociklu. Vadovaujantis sveiku protu, perkant tokį motocikla reiktu galinėtis ir parodyti savo jėgas tokioj kaip kačerginės trasoi, o ne užmieščio kelį keliant sau ir kitiems didele rizika.Gaila ypač šių dienų jaunų "baikerių" prioritetas maksimalus greitis tiesiam kely, nors dažniausiai tokius statesniam posukį gali lenkti su mikroautobusu
|
Žadėtas trumpas video :)
<video width="500" height="340" controls><source src="https://mb1.ltd/vid/39EA6075-30A9-4BFE-987A-D53E3A72AC4E.MOV" type="video/mp4"></video> |
Na motociklistai, gal kas pasiūlymu, lankytinu vietu tripui, kolkas apsiribuojant Lietuvoje, keliaujant adventure ? Būtu smagu gauti ir žvyro :geda:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 09:35. |