![]() |
Citata:
|
dazyk, tikrai dazyk, 5 metais atjaunejes mersiukas atrodo :good:
|
joooo, kai bus visas juodas, bus kitas vaizdzelis, vertinu laaaabai teigiamai :)
|
Juodas žymiai geriau atrodo:seile: Dažyk juodai, nepraloši:thumbsup:
|
kiek sakei edgarai mokejai uz perdazyma? man gautusi tik 2 detalem maziau tai kaina panasi butu
|
pas mane tas pedalas taip pat nutruke tai as ji uzmoviau per ta kilpute ant pedalo svirties, ir gerai net nejauciu kad kazkas netaip
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
beje gavau siandien kilimelius savo, tik ne tokios spalvos, kokios tikejausi, bet sueis, nes juodus atveze, nors uzisakiau antracito |
galvojau mano mersas pabludo, isipyliau 30 ltr dyzelio, pravaziavau 210 km ir pradejo lempute sviesti, rodykle pilnai nukrito, amen galvoju kazkas cia, 15 litru gaunasi 100km :( dapyliau 15 litru, rodykle pasoko ten kur kai 30 buvo :wave: , vazinejau vien mieste, tai gaunasi grubiai 7-8 ltr mieste, manau superines sanaudos ypac mano vaziavimo stiliui :prakos:
beje turiu klausima del GALINIU SPYRUOKLIU - gal kas zino ar skiriasi sedano ar coupe ir universalo spyruokliu aukstis, forma ar dar kazkas? reiktu gal kazkiek patupdyti gala, galvoju gal nuo sedano spyruokles kokios zemesnes ar panasiai ... bet nezinau net ar tokios pat tinka ir tam ir tam variantui, bei pas mane - hidraulika gale, tai gal tas dar kazka keicia ... ? beje kiek benzino santyki su dyzeliu galima ipilti i baka PURKSTUKAMS pravalyti? kiek zinau taip yra daroma ar ne? |
Del spiruokliu tai jei neklystu ju yra apie 10 skirtingu rusiu , o del benzino cia pries 30 metu taip mazam ar kamazam valydavo:) o :zenklas: manau nerizikuok , geriau nusipirkt spec chemijos
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 07:34. |