![]() |
Citata:
Citata:
|
Buvo nusedes akumuliatorius. Bandant uzkurt krokodilu pagalba buvo paliktas raktas degime.
Pradejo trumpint, krokodilai nusvilo kazkiek. Tada tiesiog pakeiciau akuma i kita, bet uzvedus ismete klaida raudona del tepalo, BAS ir ESP. Pavazinejus, klaidos dingo. Taciau po kokiu 4-5 sustojimu (tai i parduotuve, tai siaip reikalais), periodiskai islenda viena is siu triju klaidu. Akumas, kuri dabar idejes esu (58), vos issuka motora. Glavoju, gal cia del silpno akumo tas klaidas karts nuo karto meta ? Suprantu, jei pastoviai tos klaidos butu kaskart vedant. bet mano atveju jas meta 1 karta is kokiu 7-8 uzvedimu. Kas cia per debilizmas ? Jeigu klaida yra, tai jinai pastoviai ir turi matytis skydelyje, o cia tik retkarciais issoka.. P.S. Tepalas geras - Liqui Moly, tiesiai is gamintojo. Tepalo kiekis irgi geras. P.S.2. Akumuliatoriu gera (100) statysiu tik rytoj/poryt. Tai vat idomu, kame cia reples. |
tu nustebtum kiek merse kuriame nedega ant skydelio jokios lemputės klaidų galima rast ... darykis diagnostiką ir matysi kas negerai ,o gal tik pratrins klaidas ir viskas bus ok
|
Citata:
2 per vidurį kur eina. |
Bet jeigu klaida yra, tai jinai turi islyst kaskart degima jungiant. O pas mane 1 karta is kokiu 8 bandymu islenda viena ar kita klaida.
Dazniausiai tai tepalo raudona klaida. Kitais atvejais BAS arba ESP. |
Citata:
|
Citata:
|
Tai ce 3 standartiniai lempukai, kurie dega visada kai akumas buna atjungtas/nuseda. Isidesi noormalu akuma ir susitvarkys, jeigu tik nepramusei kokio laido, kur nors...:)
|
BAS ir ESP po akumo atjungimo uzsidega ir dingsta po 2 minuciu vaziavimo.
Dabar gi uzsidege BAS, ESP ir Tepalo klaida(Kritine - raudona). Butu dingus po pirmo uzvedimo/uzgesinimo, tai ok viskas butu buve. Dabar gi, atsiranda periodiskai viena ar kita klaida is situ triju. Jauciu, bet kokiu atveju reikes diagnostika pasidaryt. |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 10:36. |