![]() |
pas mane garaže stovi presas 10t - nepavyko net sujudint guolio (o preso rėmai pradėjo linkt), nusivežiau stupicą pas kolegą (pas jį 15t presas) nei iš vietos. Mat kai pirkau tą mersą smarkiai klebėjo guolis ir ko gero gali būt, kad vidinis flenšas užsivalcavęs vidinėje guolio aboimoje. Nesuku galvos - idėjau kitą stupicą perpresavęs guolį kitoje nauju.
|
kiek daug sunkiu zodziu :/
|
Citata:
|
matai, mandru zodziu nemoku, bet prie savo kledaro rankas tik as kisu :) kartais sunku buna pardavkiai pasakit ko nori ar koreikia :D tad dazniausiai reikedavo pavizdi veziotis
esu toks kad patinka paciam mokytis, o ko nemoku meginu ismokti, bet lietuviskai rasit dar neismokau :D Citata:
|
2 Attachment(s)
na šiandien jau išdrąskiau savo s124, išpjausčiau ką reikėjo ir jau pervirinau visas vietas, kurias radau kiauras. Beje, po langų gumomis labai nekokį vaizdzialį radau. Iki ketvirtadienio turi būt sutvarkyta, nudažyta (dažysiu abu galinius sparnus) ir jau ketvirtadienį po pietų esu rezervavęs laiką langų tamsinimui :)
|
Citata:
|
labai lengvai, tik juokas paėmė, kai lupau langus - italas plastilinu viską buvo užsandarinęs tipo, bet kaip sakiau po gumom ir plastilinu buvo baisiau nei mano gyvenimas :xx:
|
tik kaip dabar geriau ar dedant stiklus iškart į gumą tas apdailas sudėt, ar jos paskui isidės į tuos griovelius?
|
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 00:38. |