![]() |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
) |
Sveiki kolegos, senai skaitinėjuosi jūsų forumus, užaugau prie Mersedesų ir pagaliau subrendau rimtam žvaigždėlaviui. :) Žodžiu besidairant W203 netyčia pakliuvo W211 2005 E200 cdi automatas classic komplektacijos. Man kažkaip užkliuvo tai, kad šis variantas su classic komplektacija turi kreminės spalvos odinį saloną ir panelę. Taigi, kyla klausimas, ar galimas variantas, kad paprastas žmogelis kažkada neišgalėjo įpirkti Elegance ar Avantgarde komplektacijų ir rinkosi classic? Gal tai tiesiog mandresnis taksas? Ar tai tiesiog dar vienas degęs, daužytas, skendęs variantas? Automobilis randasi Čekijoje, kur yra nuo 2010 metų, šiandien kalbėjausi su pardavėju ir ryt turėčiau sužinoti, pamatyti daugiau apie patį automobilį. Tiegiog nekantrauju ir noriu sužinoti jūsų nuomonę :)
|
parasyk kebulo numeri ir pasakysim ar taksas is gamyklos ar ne. seip ir is salono pasiuvimo matosi. bet geriau ieskok iskart normalaus merso,o ne classico, nes apetitas auga bevalgant, paskui pradesi izvelgti skirtumus tarp classico ir avatgardo, ir suprasi kad padarei klaida :)
|
tai vat, kad užmiršau paklausti, su VIN ir aš gudras būčiau :D o skirtumus ir taip matau, bet man užtenks ir tiek, kiek duos man tas classic, ypač kai netyčia atsiranda w211 už w203 kainą. galbūt ten ir lavonėlis ir visoks kitoks blogis, bet jei nepatiks tai parduosiu. kaip bebutų iš w202 c250td ir bmw e46 320d perlipti į w211 man bus kosmosas ir su tuo classic variantų. tik sportinis interesas dabar atvedė mane, iššiaiškint, ko galima tikėtis ir išgirsti kolegų nuomonę. :)
|
Tiketis gali SBC bloko keitimo
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 04:21. |