![]() |
Apie paskutiniu bakeliu salinima galvoju :) pats dareisi salinima?
|
Labas, gražus CL'as :good: Papasakok kiek turėjai parkių dėl užregistravimo ir technikinės, nes mačiau, kad lyg ir užtruko visa procedūra.. Ką su farom darei? Amerikoje lyg jos || šviečia, o pas mus |/.... Lyg tai dar sakė reikalingas kažkoks stabdžių ar važiuoklės sertifikatas? Ant CL matau nėra jau tų posūkių su orandžine dalimi, įdomu kaip dėl jų dar kabinsis. Laukiu aš savo žaislo iš mikimauzų, tai pradedu domėtis kas kaip. O dėl numerių, tu matau savo senus persikėlei, o kai naujus imi duoda vieną kvadratinį, kitą normalų ar čia kaip pats nori?
|
Labas :)
Nervinu buvo nemazai, nes galvojau kad tikrai lengvai neuzregistruosiu, bet viskas buvo priesingai, kaip sviestu patepta :) Reikalingas buvo ratu suvedimas ir ten pat pazyma israse, geometrijos pazyma berods vadinas, 80lt ji kainavo jei gerai atsimenu. Pries darydamas suvedima paklausk ar raso pazymas, nes ne visi raso, as klausiau iskart ten kur tikrina tavo auto ar atitinka europos standartus, dave sarasa servizu kuriu pazymas pripazysta :) Tada eini apziura, ziurejo ar priesrukines sviecia prieki ir gale, posukiai turi buti ant sparno arba veidrodeliu, tada uzgesinus auto, ijungus posuki i kuria nors puse turi likt ijungtos tos puses sviesos prieki ir gale. Del sviesu tai pas mane viskas ok buvo. Tuo paciu ir technikine pravaro. Viska praejau is pirmo karto, tAi visiskai jokiu parkiu nebuvo TIK buvo iskiles neskalndumas registruojant! Ant pazymos kad atitinka europos standartus pamirso pasirasyti vienas zmogus! Tai tektu vaziuot iki jo, pasiimt parasa ir gryzt. Tai va, patarciau pasiimant pazyma paziuret ar visi pasirase Del numeriu nezinau, turbut niekad nebuvau emes usa tipo numeriu. Ka pasiemei? :) |
Tiesa, ir E raides ziurejo ar yra ant lempu :)
|
1 Attachment(s)
Su tom šviesom nelabai supratau... Bent jau kažkada kai turėjau accordą, tai tas gabaritas pas amerikoną buvo irgi taip "padalintas" į dvi dalis- baltą ir orandžinę, bet ten buvo atskiros dvi lemputės gabarito ir posūkio, nežinau kaip pas mersą bus. Dėl to posūkio sparne ar ant veidrodžio buvau girdėjęs, draugui teko Lioxai ES350 pasidaryti, nors nuo 2008m. važinėjo ir viskas ok buvo, bet vat dabar per paskutinę TA prisikabino ir net už pinigėlius nepraėjo... Kaip ir dėl priešrūko gale... tai reiškias nusimato nemažai parkių, gal tikrai registruot mašiną Vokiečiuose ar Lenkuose ir tada tik pas mus.
O nupirkau šitą: |
Del posukio. Auto uzgesintas, ijungi posuki sakykim i kaire, tuomet priekyje kaireje puseje uzsidega gabaritas, gale kaireje puseje irgi gabaritas uzsidega. Ijungus i desne vel tas pats su atitinkama puse turi pasidaryti, pati posukio lempute nemirksi :)
Pasaka! Klasiskas mercedesas :) |
Citata:
|
Bent jau ant cl tai usa nuo eu visiskai nesiskiria. nei faros, niekas. viskas susireguliuoja. skiriasi tik tai, kad usa moldinguose turi buti lempute kaip gabarito. Man negrazu, tai as issiemiau lemputes is ten ir viskas:) tik reikia sureguliuoti tiek paprastas, tiek priesrukines ir viskas, jokiu parkiu
|
Ta pati man pardaves asmuo irgi sake, kad cl'ai nesiskiria amerikonai nuo europieciu, del to turbut problemu ir neturejau :) visur E raides buvo, sakau net pats nustebau kad taip sklandziai viskas praejo.
Kiek atgabenimas auto kainuos is jav? pazystamas ten vietoj rado ar interneto pagalba pirkai? |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:13. |