![]() |
Citata:
|
Citata:
Citata:
|
edgi turi gal motora c124 2.3 ? kokia kaina? esme kad pusbrikas du voztuvus sulankste, seip ir galvos manau uztektu
|
Sveiki gal yra 210 prekiniu. dauzitu zibintu reiktu aukscio regulivimo varikliuku
|
s202 priekines kaires puses stupicos reiktu :)
|
vo, prisiminiau ka man reik, w210 priekini bamperi suluzusi gal kas turit, man reikia keleivio puses pacios apacios krastelio, ten kokiu 10cm prisilipdyt
|
Citata:
Citata:
Citata:
Citata:
|
man reikia sitos plastmases kur dengia stumokliuka:) http://www.ipix.lt/thumbs/61736991.jpg
|
w210 avantgarde (melyno tonavimo) priekinio stiklo kokia kaina mazdaug butu?
|
Citata:
Citata:
|
Citata:
Originally Posted by Rolikas Sveiki gal yra 210 prekiniu. dauzitu zibintu reiktu aukscio regulivimo varikliuku Bus, kaina 20Lt :unreal: :seile: :aciu: imu 2 vnt. kaip su atsiskaitimu p.s esu is klaipedos. kurio numeriuku skambint. sask.nr nurodik sms'u . litus permesiu gal su autobusu atsiusi jai ten kokiu nesamoniu bus prie tu varikliuku damesk i kruva gal prisigadis reikia is vakuminiu pasidarit elektrinius. gal zibintu apiplovimo purkstukai 2 vnt bus kokia kaina ( na tie kur islenda is bamperio ) |
Aš tau juos ryt nufotografuosiu ir pažiūrėsi ar tau tokių reikia. O iki Klaipėdos atsiutimas bus be problemų, jei ryt viskas tiks, tai sąskaitos numerį vėliau parašysiu:)
|
Sveiks Edgi, gal turi kokiu mandrenybiu W202 ? Tuo paciu indetum. Cia mano bendradarbis domisi tai varikliukais :)
|
Ko tau būtent reikia?:)
|
Citata:
:wave: gal jau nuotrauku turi ? |
Sorry, užmiršau visai :geda: Šiandien manasis S124 problemų porą susigalvojo, tai tvarkiausi ir pamiršau. :geda: Sakei tu juos į elektrinius keisi? Originale tai vakuumas kiek pamenu...
|
Ten depo Zibintai sudeti su h7 lemputem. :( vietoj kuriu jau kazkas sukrove xsenonus ir vakuminis reguliavimas prie kurio nieko negali pajungt. jolab paneles tai nesinori pjaustit kad ta suktuka susidet. noretusi bent kad atroditu originalei :)
|
Nu paieškot galėsiu, bet reiktų pažiūrėt kas atlieka kėlimą — vakuumas ar elektra. Tu man savo nr į PM mestelk, ryt pasakysiu ką radau, nes prie PC galiu ir neprisėst
|
ir valytuvo plasmases nepamirski:)
|
Citata:
|
Citata:
|
Edgi, nzn kaip tau paaiskint, bet man reikia w210 dirzo itempejo amortiko, toks variklio prieki yra. jis pas mane barska nes plysusios gumos tiek virsuj tiek apacioj (pas dauguma jis barska), reikia gero tokio, ar bent konsultacijos kur galima nusipirkti tas gumas (ivores), perpresuot, nes pats amortikas tai geras, ir naujas brangus
|
Citata:
|
Edgi. Kiek kainuotu kondiko radiatorius jei turi?:(
|
Citata:
Citata:
|
o w203 dar dalių neturi?
|
Citata:
|
3 Attachment(s)
EDGIS na va man reiktu 1vnt toko daikto jai kada turesi paimciau tinka ir nuo anglu :)
P.s gal forumecei turit P.s laukiu nesulaukiu apiplovimo purkstuku. |
:-) Sveikas
Zek gal turi pas save toki aparaciuka 005 545 5132 http://img687.imageshack.us/img687/8...trauka0144.jpg http://img404.imageshack.us/img404/7...trauka0146.jpg |
Citata:
|
tikiuosi :)
skyrelija apie abs ten parasiau problema Citata:
|
Citata:
|
Nesigilinsiu,i temas,nes bishki nuraminau nervus :):bounce: Miki ,o tu nebandei tuos dachikus magnetinius ish priekiniu suportu ishtraukti ir pravalyti? . man, kai tvarke ,machiau tokius dachikus magnetinius ishtrauke ish priekiniu suportu,metalo drozhlytem aplipusius,kai paklausiau,-kas chai? tai pasake ,kad ABS dachikai ir juos reikia pravalyti . Gal gryba ir supjove?
|
Viską tau gerai pasakė, bet mersinis ABS kartais sunkiai pasiduoda tvarkymui. Vienam S124 pakeitėm viską, bet nieko, kaip neveikė ABS taip neveikė....taip ir pardaviau su nveikiančiu ABS.
|
vadinasi ne viska :)
Samagonas ;) tai jug jau sakiau kad jis veikia su kitu bloku, iki kol klaidos neismeta :) Citata:
|
Reikia w202 knopkes prie begiu riciago kur yra W/S, ir dar to kvadraciuko i slenksti kur dedasi, kur donkratui skyle(geriau butu sidabrinis).
Niekas nezinot kur siauliuose stupica gaut w202 kaires puses? visus siaulius ismaisiau ner niekur. |
tu matai dar ir sidabrinis turi but:D
|
2 Attachment(s)
Sveikas edgi netiko man tie purkstukai. pas manes 2000 modelis kai prekinis bamperis eina is vien :( o tavo atsiusti yra nuo senesnio modelio :confused:
as nepasakiau o tu nepaklausei gavosi kaip ir tikjausi :) . gal yra naujasnio modelio :bounce: |
Edgi, man labai reikia veliūrinės 123 MB keleivio sėdynės smėlio spalvos. Gal atsirastų pas tave? ;) Būčiau labai dėkingas. :)
|
Citata:
Citata:
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 10:48. |