![]() |
Kur darei ?
|
Citata:
|
Citata:
|
mane tomskis kai nusiunte i muzotona, tai nerealiai gerai uztamsino. Kai poto norejau galini langa visiskai uzniaukti, kiti tamsintojai man bande aiskinti, kad jis netamsintas:) net patys nepastebejo. Poto kai iskale ta pati langa, tamsino kita vieta, tai tikrai is tolo neprilygsta tomskio meistrui:)
jis man visus langus tamsino, tai nei priekiniai, nei jokie apie susibraizyma net minciu neturejo,nors langai darinejasi kiekviena karta atidarius duris |
pas mano teva jau 4 metai uztamsinta masina muzotone, atrodo taip pat kaip ir ta diena kai tamsino. vat tam muzotone sake turi plevele naujoviska, tipo matuokliai neima jos, gali priekinius langus niaukti, daugiau nieko nzn, nesigilinau. pats vis ruosiuosi varyt pas juos uzsiniaukti
|
Citata:
|
Citata:
Ar norit pasakyti, kad imanoma uztamsinti langa nemazinant sviesos srauto einancio per ji? Cia jau ir link nobelio premijos tada traukia :xx: |
arba link sugedusiu matuokliu :D
|
kas per naujove?:) turiu omeny tomsio. Turiu pora pazistamu, kas taip pasidare. bet kvaila. nes vaziuojant negali but uztamsejes -kelio nesimato
|
ne naujove ten, tiesiog ta plievele ne tamsi o atspindinti sviesa ir del to susidaro efektas jok taminti langai bet spalva veidrodine. esent nesauletai dienai nesimato kad tamsinta.
|
Citata:
|
yra dabar nebloga plievele kuria uzklijavus visi langai tampa kaip priekinis soliarinis stiklas, bet 7 bmw kainavo apklijuot 700lt tada ant virsaus 30% plievele ir vaizdas super.
|
Citata:
|
tai ka tu cia uzklijuosi dar ant virsaus 30%, vistiek jau norma virsyta, cia gali tik seniem w124, bulkom, kur langai visiskai balti klijuot, tada i istatymu normas tilpsi, o pas ka zali ar melyni langai tai jau koks skirtumas kiek tu klijuosi, gamykliskai jau virsijama
|
Citata:
Citata:
|
Tas kur uztemsta aklinai langai tai is dalies geras, iseini is masinos ir uztemsta automatiskai, nei prikaitins nei matysis kas
|
kazin koks pralaidumas dvigubu W140 langu, nes kai apsiniaukes oras jie atrodo kaip 30% tamsinti :)
|
Citata:
|
turejau omeny atrodo taip kaip uztamsinti 30% plevele :)
|
<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/u-fl4ek2UGo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
http://www.varioplus.ru/main/video |
Citata:
|
<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/4YV9cBGD3R4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Электро тонировка Vario Plus® и защитные стекла AGP Security Line®. Сколько будет стоить такое стекло и где его можно купить? Назвать конкретную цену нельзя, поскольку стекла изготавливаются индивидуально. Каждый заказ — это индивидуальный проект. Примерно, стоимость комплекта стекла на передние двери со специализированным управляющим контроллером будет стоить от 9.000$. nebloga kaina, ir cia tik nuo... :bounce: |
narkashu siaubas :D
|
kas cia per stiklas ? :unreal:
|
Kazkokia mandra plevele uzklijuota 9k doleriu kaip supratau, cia matyt visai masinai.
Idomiau yra reguliuojamas tamsinimas tik aisku ne melynas |
Citata:
|
Gal kas rekomenduotu kur Kaune pigiai tamsina stiklus?
Idomu kiek kainuotu uztamsinti juoda plevele vien tik galini stikla ir kiek kainuotu galini + galinius soninius? Cia w124 reiktu tamsinti. |
Citata:
|
Na va, pakrikstyjo ir mane :D buvo tamsinti priekiniai langai, sviesos laidumas galimas 70 ir daugiau, pas mane rode 20,8 :D bauda 150Lt, bet, kadangi susimokejau per 10 dienu tai 50Lt
|
kita karta mokesi 150
|
Kito karto nebus :) plevele nuplesiau ( kai pirkau buvo su ja ) liko gamykliniai melyni avantgarde langai
|
Buvau Llumar, Evelke, ir tint.lt Vilniuje. Kainos s124 atitinkamai 290,270 ir 230. Tik kažkaip geriausias santykis tarp matomumo iš vidaus ir nepralaidumo iš lauko man pasirodė ne pačios tamsiausios (5% laidumas), o antros nuo galo (10% laidumas) su šita 10proc. nėra tokio gariūninio juodumo, langai labiau fabrikiniai atrodo. Llumare siūlė ne llumar, bet Global plėvelę (5 m. garantija) nes viskas tas pats o kaina ~40lt pigiau.
|
Gal tamsumas 5-10%, nes jeigu laidumas, tai cia praktiskai uzdazyti langai.
Geriausia gale uzuolaideles, tada nereikia ir tamsinti |
Hunter pas mane s pagal pareigunu matuokli laidumas buvo soniniu langu 3 procentai ir kuo puikiausiai viskas matesi priekinio lango laidumas buvo 36 ir jokiu problemu nebuvo
|
per akis juozai ir 80% tamsinti , is isores nieko nesimato, o is vidaus kaip netamsinta
|
Tomski tai kad tamsinant 80% laidumo plevele ir gaunasi pagal matuoklius laidumas 3% nes pas mane buvo tamsinta galinis langas plevele 95% bet nematavo nieks jo tai nzn kiek realus laidumas buvo bet matesi viskas ok soniniai 80% plevele laidumas pagal matuokli 3% matesi kuo puikiausiai ir priekinis 50% plevele laidumas 36%
|
as sian jau irgi nutapevau priekinius soninius :issigando:
buvo gal koks 80% tamsinimas bet iskart del padorumo uztamsinau 30% :D |
sunkus o koks skirtumas ar 30 ar 80 vistiek virsiji leistinas ribas ir taip ar taip bauda ta pati
|
dar kai pas W140 dvigubi langai, tai kai apsiniauke orai net ir netamsinti atrodo kaip 30% tamsinti :) dabar dar plius plevele minimalia iskart neliksi nepastebetas manau :)
|
nieko nebus su tais tamsinimais, kad ir kaip "krutai" atrodo masina, vaziuosi skubesi ir teks stot belekur kai tik pastapdys, su kokiu kauseliu puse valandos tartis kazka vartyt arba nesitarus klausyt visiskai nedominanciu nesamoniu kaip nusilupk tralialia, laukt kol surasys bauda, nervus gadintis, netgi sedet ant bomzu numystos sedynes ir pan :D kol nera nusipirkt leidimu normaliai ar pan as netamsinciau daugiau jau teko 1 kart gramdyt prikepusia amerikietiska plevele po to kai neatlaike nervai, kai vienoj gatvej 2 kartus skirtingi patruliai sustabde del langu, jei stovi mentai ir prosali vaziuosi su tamsintais sustabdys, tai cia beveik gaunas kad ivaziuoji i miesta ir stoji ant kasantros sankrytzos vakare gristi visa diena su mentais prakalbejes ir dar basas jei silpnesni nervai zmogaus tai uz izeidima ar uzpuolima negristi isvis vakare, kam to reikia :)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 07:58. |