![]() |
Jam ir gerinti nereikes, nes kompas pieno riebuma rodo
|
Citata:
|
Hunter, is kur istraukei, kad pieno riebuma? PVZ mano kompo parodymai atitinka beveik idealiai, ten gali skirtis iki 0,2 litro... Bet cia mizeris.
|
Citata:
O cia pas ji speju nuo kalno 2km riedejo:) |
Citata:
|
Citata:
|
Tomskis kaip visada, bet bent jau mano agurkas tai rodydavo + - 200g teisintai, ka kompas rodo ta ipili degalinei. Isbandyta buvo n kartu.
|
cia ne as sugalvojau, pasiziurek gamintoju/dileriu pasakojimus. jeigu jau gamintojas taip teigia, o tu netiki, tai as neturiu ko pridurt.
|
Vienos mašinos rodo teisingai, kitos ne. Mano A8 rodydavo idealiai, dabartinio W220 dar neišbandžiau, o brolio W210 2.2CDI rodo 0,5-1l mažiau nei realiai valgo :)
|
w220 kiek pastebejau tai prie kompo parodymu reikia primest ~2L duju
|
s203 2,7cdi pilnas ekipazas + 2,5 tonos ant kablio ~ 10,5l/100km. Normalu ar nelabai?
|
pagal mane ,normalu :)
|
Neaisku koks greitis, gal ir mazai dar
|
W203
Pas mane W203 2.2CDI mechan su R18 jeigu važiuoju ~70-80 užmiestyje,tai 3.7-3.8 ltr/100km ,jeigu ~120 ir daugiau,tai apie ~5
Mieste iki 3-3,5 Rmp iki 8ltr/100km |
Citata:
|
Citata:
Todel ten jei ir yra kokia paklaida tai 0.1 litro nebent. |
Vakar teko ant benzino pavazinet neblogai ir pastebejau kad vaziuojant 80km/h kompas rode 13l/100
ant 110 km/h 10l/100 vaziuojant 150+ km/h jau rode 15 kazkas cia negerai manau? |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
kai mentai pagaus, sakysiu ekonomiskiau vaziuoja masina virsydama 30 km/h :D
|
Turbūt maitniko obudas bus atsokes....
|
Citata:
|
Citata:
http://www.youtube.com/watch?v=HUmE7-mFtjs |
normalios tos sanaudos....
oro salygu nepamirsk. jei vejas tiesiai i prieki ir daug lenkei, tai nieko nuostabaus :) |
Normalios sanaudos.
|
Brolio W210 2,2CDI 85kw mechanika jeigu apie 100km/h laikyti trasa, tai kompas iki 4,5l rodo, realiai 5-5,5l. Išmėginta šimtus kartų.
|
ir saip tiketi kompiuteriu negalima :)
Nezinau kodel, bet pas mane rodo neteisingas sanaudas, tiek benzo tiek duju. Kompas rodo 4l daugiau nei yra |
Pas mane tiek benzo tiek duju sanaudas rodo geras, gal 0.5L daugiau
|
drauges C203 2.2 CDI automatas, prie -15 kazhkur 10-10.5 sanaudos, dar ir atstumai maksimum 10 km i viena puse. Dabar temperatura siek tiek aukstesne, tai sanaudos pakrito iki 9,5. Shiaip vokiskuose dokumentuose prie masinos parasyta mieste 9,0 turetu imt.
|
sveiki chebra. esu biski pasimetes. iki sausio menesio vazinejau,salerkas imdavo 5,5-6ltr, 80% tarpmiestis,20%miestas. pakeiciau tepalus,filtrus. zodziu esme kura norma pakilo iki 8ltr. ce kaip?normalu skaitos?
|
Citata:
|
na bet variklis turejo kompensacija. iki sausio vazinejau pilnu ekipazu + pilnas bakas visad salerkos(50kg). dabar vazineju vienas. kalba apie w202 2.0d
|
nu jei jus jauciat ekonomijos skirtuma su pilnu ir su pustusciu baku, tai spaudziu jums desine. Maladec :lithuania:
|
nu jo. manau kiekvienas pajaustu kai masina pasunkeja apie400 kg ir ant ekonomijos ir ant apkrovos. zinai, viska jauti kai pavazineji su 55kw.
|
labiau veikia pastovus vazinejimas saltu motoru negu apkrova
|
Ne siaip sau yra ziemines normos nustatomos, ta prasme ne tik kad vairuotojai pasivogt galetu :) O jei paprasciau -lyginant lauko temperaturas +15 ir -15 laipsniu-namo/buto sildymo kaina turbut skiriasi? :) tas pats galioja ir automobiliui.
|
Sveiki, w124 3l dyzelis neturbo automatas ~15srebia, normalu ar ieškot sliekų? Baisiai kuriasi prie šalčių, toks vaizdas kad nedaeina dyzelis normaliai pradžioj, gazą paspaudus ir prasikračius po 10sec pasidaro normaliai.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 10:47. |