MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

Tomskis 2012-09-14 17:25

svetima masina? :D isregistruot gali seimininkas tik, jeigu turi pazyma utilizavimo, tai uztenka masinos dokus su numeriais atsivezti ir 9lt susimoketi. jeigu pardavei masina, tai deklaracija atsivezi ir viskas, jeigu pries 100metu masina pardavei ar pan, tai gali nieko nesivezti, ten prasyma uzpildysi ir isregistruos. bet svetimos masinos neisregistruosi :)

eSaS 2012-09-14 17:34

tai be savininlko nk nebus ,tai vistiek masina nereikalinga regitrai isreginant ? tik nr pasiimi ir viskas.O kas ten per pazyma ? nes siaip tai konkreciai norim atsikratyt 210 vezt i stora ir priduot bet pries tai reik nuiimt nuo iskaitos

Tomskis 2012-09-14 17:43

tai vezk i srota ir priduok, srotas tau isduos pazyma kad masina paimta utilizavimui ir tada nusiemi numerius ir isregini.

o jei srotas negali tokios pazymos isduot, pirkimo pardavimo akta atsispausdini intike, susirasai su srotininku, viska palieki jam, sau pasiemi tik viena egzemplioriu akto, ir su asmens dokumenti eini i regitra ir deklaruoji kad pardavei. ir nuo to momento masina nebe tavo. srotininkas paskui isregistruos kai priduos kebula i metala

eSaS 2012-09-14 20:18

o tai nafik ta pazyma utilizavimo ?

Tomskis 2012-09-14 20:20

tam kad kitaip tu jos neisregistruosi. ka tu nutrenksi masina kieme, nunesi numerius sakysi isregistruok, o kur kebulas? stoves simta metu po medziu.

eSaS 2012-09-14 20:46

nu jasna :)

Aistė 2012-09-14 21:33

Šiandien besitrinant po miestą man iškilo du labai svarbūs klausimai:

1. Kodėl dauguma Lietuvos vairuotojų dažniausiai apsimeta, kad nemato greitosios pagalbos automobilio su įjungtais švyturėliais ir negirdi sirenos?
2. Kodėl kai važiuoju mieste 60 km/h greičiu, jaučiuosi kaip sraigė? Gal mano spidometras sugedo?

Apple 2012-09-14 21:38

Citata:

Pradžioje rašė Aistė (Post 229778)
Šiandien besitrinant po miestą man iškilo du labai svarbūs klausimai:

1. Kodėl dauguma Lietuvos vairuotojų dažniausiai apsimeta, kad nemato greitosios pagalbos automobilio su įjungtais švyturėliais ir negirdi sirenos?
2. Kodėl kai važiuoju mieste 60 km/h greičiu, jaučiuosi kaip sraigė? Gal mano spidometras sugedo?

Nemato - nes dauguma kaip arkliai su akiu uzdangalais, mato tik tiesiai, visa kita neidomu (labai didele beda)

O dėl sraigės - gyvenimo tempas per greitas, kad važiuoti letai. Ir tas tikra tiesa. Aš nežinau kas bus po 10 metų, jei dabar jau taip greitai laikas eina.

Aistė 2012-09-14 21:47

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 229779)
Nemato - nes dauguma kaip arkliai su akiu uzdangalais, mato tik tiesiai, visa kita neidomu (labai didele beda)

O dėl sraigės - gyvenimo tempas per greitas, kad važiuoti letai. Ir tas tikra tiesa. Aš nežinau kas bus po 10 metų, jei dabar jau taip greitai laikas eina.

Žodžiu, kuo tolyn, tuo blogyn. Bet čia turbut tik Lietuvoj taip :D Ispanijoj tokių klausimų man neiškildavo :D
Tiesa, dar vieną klausimą pamiršau :D
3. Kodėl būna dienų, kai atrodo, kad gatvėje manęs niekas nepastebi (aš apie vairuotojus ir jų sudaromas avarines situacijas) :D

Apple 2012-09-14 21:48

Citata:

Pradžioje rašė Aistė (Post 229780)
Žodžiu, kuo tolyn, tuo blogyn. Bet čia turbut tik Lietuvoj taip :D Ispanijoj tokių klausimų man neiškildavo :D
3. Kodėl būna dienų, kai atrodo, kad gatvėje manęs niekas nepastebi (aš apie vairuotojus ir jų sudaromas avarines situacijas) :D

Čia tie patys vairuotojai, kaip ir pirmuoju tavo klausimu :D

simaso 2012-09-14 22:01

Citata:

Pradžioje rašė Aistė (Post 229780)

artėja "tos" dienos ? ;D juokauju

ufonautas 2012-09-14 22:04

Siandien nusipirkau nauja darbini kumelioka- MB Sprinter 313CDI maxi (903)
Pradiniai susipazinimai buvo tokie:
Vaziuoja smagiai,bet labai bijo ikalniu:confused:Nors pries tai turetas VW t4 su 102HP ir nezymiai lengvesnis spardesi kaip turi buti,bet MB su 127hp siek tiek nuvyle(aisku dydis ir svoris skiriasi,bet...)
Bandysiu ieskoti temu apie panasiu modeliu cipavima:)
Info ikelsiu kiek veliau:wave:

Aistė 2012-09-14 22:07

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 229783)
artėja "tos" dienos ? ;D juokauju

cha, cha cha... nea, tiesiog kuo tolyn, tuo vis labiau baisiuosi Lietuviais :D

ufonautas 2012-09-14 22:15

Citata:

Pradžioje rašė Aistė (Post 229786)
cha, cha cha... nea, tiesiog kuo tolyn, tuo vis labiau baisiuosi Lietuviais :D

O as drasiai papriestarausiu,nes jau meteliu kaip Lietuvoi svecias ir vairavimo kultura tikrai pasikeite-aisku tu issisokeliu,ziopliu gi neissaudysi,bet mano akimis situacija gereja.Manau del to,kad jau tikrai ne maza dalis babuvojo uz LT ribu(ne PL ar RU) ir truputi bent pasikulturino........:)

Aistė 2012-09-14 22:20

Citata:

Pradžioje rašė ufonautas (Post 229789)
O as drasiai papriestarausiu,nes jau meteliu kaip Lietuvoi svecias ir vairavimo kultura tikrai pasikeite-aisku tu issisokeliu,ziopliu gi neissaudysi,bet mano akimis situacija gereja.Manau del to,kad jau tikrai ne maza dalis babuvojo uz LT ribu(ne PL ar RU) ir truputi bent pasikulturino........:)

Daznai vazineju i is Kauno i Marijampole... Via Baltica... Kuo toliau, tuo baisiau. Tame kelyje negalioja niekas..

ufonautas 2012-09-14 22:39

Citata:

Pradžioje rašė Aistė (Post 229791)
Daznai vazineju i is Kauno i Marijampole... Via Baltica... Kuo toliau, tuo baisiau. Tame kelyje negalioja niekas..

Na ir man teko imtis rimtu priemoniu pries viena keliu ereli,bet pvz visa gyvenima vazinejes Kaune esu nustebintas ijunkdamas posuki ir praleistas(gal jau visi taip jau ir ziuri i valstybinius nr:confused:P.S. Svediski) Siaip aplamai vis dar yra daugybe piktu ir dejusiu beveik ant visko zmoniu,bet toks jau tas gyvenimas.
Pasiziurek "Ne vienas kelyje"2012 09 09 reportaza(nuo 23.10)-gryna teisybe:confused:

Darvienas 2012-09-15 01:20

Citata:

Pradžioje rašė Aistė (Post 229791)

Važiavau nesenai tuo keliu, viskas tvarkoj buvo. Gal tiesiog Tu ant tokių užtaikei.
Na o situacija tokia tikrai ne tik Lietuvoje. Patikėk mainimi, dar gerai yra, važiuok per Lenkija, Ukraina, Baltarusiją - va ten tai pamatysi erelių tokių kad... Važiavau i Vokietiją: mašina už mašinos, priešais tas pats, o vienas su tuaregu kaip eina priešinga taip eina, salelė pasitaikė tai pro mane pralėkė o prieš mane važiavusio čiut čiut į griovį neįstūmė. Prasilenkė ir toliau numynė visus lenkdamas. Kitas - nors ženklas kad miestas baigiasi buvo už 200m, ir dar nei vienos mašinos (6h ryto), bet vistiek ir per salelę ir per dvigubą ištisinę pralenkė mane. Matai neišlaukė... Taip kad Lietuvoj situacija per paskutinius 5-10metų tikrai pasitaisė.

eSaS 2012-09-15 08:23

kad keiciasi tai jo bet dar nepakankamai kad lygiotis i skandinavija ar vokietija :) ka as zn vaziuojiu sau ramiai rikiuojuos su posukiu matau kad jis nelenkia kaip ir praleidziai,atstumas yra bet tas :cenzura: pypina ne is ne is to :cenzura: rikiuojos svediskai bet tas cia ziuriu nlb veikia nes ten nesu sulaukes ne vieno pypiinimo ,parodai posuki ir rikiuojuos net nereik ziuret lb aisku yra tokiu debilu ir ten bet vienetai svedas praleidzia negalvodamas :) taspats ir perejose,ten tai sventas dalykas,gali eit neziuredamas cia tai baisu,isdauzytu visus svedus litovcai jei svedai vaiksciotu per perejas kaip pas save namie :xx:

Lengvas 2012-09-15 11:57

Citata:

Pradžioje rašė eSaS (Post 229810)
kad keiciasi tai jo bet dar nepakankamai kad lygiotis i skandinavija ar vokietija :) ka as zn vaziuojiu sau ramiai rikiuojuos su posukiu matau kad jis nelenkia kaip ir praleidziai,atstumas yra bet tas :cenzura: pypina ne is ne is to :cenzura: rikiuojos svediskai bet tas cia ziuriu nlb veikia nes ten nesu sulaukes ne vieno pypiinimo ,parodai posuki ir rikiuojuos net nereik ziuret lb aisku yra tokiu debilu ir ten bet vienetai svedas praleidzia negalvodamas :) taspats ir perejose,ten tai sventas dalykas,gali eit neziuredamas cia tai baisu,isdauzytu visus svedus litovcai jei svedai vaiksciotu per perejas kaip pas save namie :xx:

kad dazniausiai per perejas laksto nesizvalgydami tie, kas neturi teisiu. Ismokus KET pasikeicia mastymas turbut. as asmeniskai visada atsistoju metra iki perejos, ir palaukiu kai visi pravaziuos, nesunku pastovet ir tada einu. Bet pats irgi prie pereju nestoju su masina, net teises laikydamas gavau uz tai ispejima. Nebent pensininkus arba vaikus praleidziu.

eSaS 2012-09-15 12:49

tikras lietuvis :xx tame ir esme yra kad svedijoj nereik stot,svedai turbut geresne regejima turi is toli mato ,nespeji prieit prie perejos jau jis stoja o tau dar iki perejos kokie 5m,kai buvo bairiukas krc isvariau pabegiot varau varau taku ir takas susikerta su ivaziavimu i privaciu namu rajoniuka ,nu ka matau kad masina stovi man ant kelio galvoju apibegsiu kol jis isvaziuos praleis visas masinas o ka jis,o jis tik imete atbuline ir pasitrauke pats atgal :) nustebino mane tas

Lengvas 2012-09-15 13:05

Maskvoj pries menesi gera maciau, stovi mentai 10m nuo perejos, ir burys zmoniu eina per pereja, masinos lyg niekur nieko su priekiu tuos zmones "prastumia" kad vaziuot galetu, ne veltui bauda tik 100 rubliu uz tai :D

simaso 2012-09-15 13:16

Citata:

Pradžioje rašė Lengwas (Post 229833)
kad dazniausiai per perejas laksto nesizvalgydami tie, kas neturi teisiu. Ismokus KET pasikeicia mastymas turbut. as asmeniskai visada atsistoju metra iki perejos, ir palaukiu kai visi pravaziuos, nesunku pastovet ir tada einu. Bet pats irgi prie pereju nestoju su masina, net teises laikydamas gavau uz tai ispejima. Nebent pensininkus arba vaikus praleidziu.

aš irgi visalaik praleidžiu mašinas, juk yra kas labai skuba ir tie visi sustojimai labai erzina, o ir kuro daugiau sunaudoja ;D

Hunter 2012-09-15 13:29

As tai visada paziuriu ar yra dar masinu po tos kuri turetu mane praleist, jeigu kamstis tada einu, jeigu paskutine masina tada aisku praleidziu ir tada niekam netrukdomas einu

Tomskis 2012-09-15 15:11

Citata:

Pradžioje rašė Lengwas (Post 229833)

tai labai blogai darai, man irgi buvo taip kad diedukas atsistojo metra pries pereja ir lauke kol pravaziuos masina, o uz perejos stovejo mentai ir mane isdulkino uz tai kad nepraleidau. jeigu jau atejai prie perejos tai ir eik. o kad nestoji su masina prie pereju irgi blogai, nes buna daznai kas su dviraciu vaziuoja (nors reikia vestis), ar kas bega per pereja, paskui gali ir nespet sustot. ir seip uz nepraleista pestyji, gali palikti teises iki 6men, tai pagalvok ar verta nesustot

Hunter 2012-09-15 15:47

Jeigu neizenge i vaziuojamaja dali tai nieko nereikia praleist

eSaS 2012-09-15 15:58

cia nuo mentiliteto priklauso

Tomskis 2012-09-15 16:09

Citata:

Pradžioje rašė Hunter (Post 229850)
Jeigu neizenge i vaziuojamaja dali tai nieko nereikia praleist

pagal KET taip, o tu mentui paaiskink :)

Hunter 2012-09-15 20:02

Tai mentui nieko nereikia aiskinti, svarbiausia KET

Tomskis 2012-09-15 20:20

svarbiausia ka mentas mate/mano, tavo nuomone neidomi nei jam nei teismui :) nebent koki videoregistratoriu turi

Apple 2012-09-15 22:35

nevisiai taip. Reikia svariu argumentu ir irodymu turet. Tada ramu :) bet cia praktiskai tik video registratorius tik ir pagelbes

ldalius 2012-09-16 20:11

pas mane toks jau apie 2 mėn kabaliuoja salone - jau per tą laiką ir pora "kelių erelių" pasirodymų nusiunčiau kur priklauso

eSaS 2012-09-17 08:13

gal kas ka zn apie citroen berlingo ir peugot partner ? kaip jos laiko kokios ligos ? ar gal geriau vokieti kabluka ?

Hunter 2012-09-17 08:32

O gal MB vito krovinini?

aware 2012-09-17 09:28

Citata:

Pradžioje rašė eSaS (Post 230035)
gal kas ka zn apie citroen berlingo ir peugot partner ? kaip jos laiko kokios ligos ? ar gal geriau vokieti kabluka ?

Konkreciai apie Partneri 1.9D, tevas toki darbini nuo 2002m eksplotuoja pirktas naujas Lietuvoj, rida dabartine ~230k, N kartu sugedes vairo stiprintuvas(liga), gana silpna vaziuokle, i metus bent karta remontuoja, nors nevazineja laukais ar miskais ir labai retai kada buna daugiau 200kg krautas, daugiau variklis problemu neturejas, nors ziema uzvest prie -10 ir daugiau be sansu, elektronika kelis kartus buvo subyrejas salono ventiliatorius,daugiau lyg ir niekas, kebulas po 10m Lietuvoj nera kiauriai supuves, bet turbut reiktu paieskot vietos nepazeistos rudziu, kuro sanaudos mieste iki 6.5 uzmiesti ~5.5 nekrauto, beja variklis labai bukas... kas dar konkreciai domina klausk ;)
P.S pries tai turejo VW Caddy 1998m buvo labiau patenkintas ;)

Darvienas 2012-09-17 09:43

Citata:

Pradžioje rašė eSaS (Post 230035)

apie viena aware jau parašė, apie kitus nuomonė tokia pati. Buvo pirkti firmai jumper'iai ir boxer'iai gal 3 nauji iš salono. Panašiai ten jie visi, viskas genda, vienam variklis užkalė, kitas užsidegė šiaip sau... Tuo tarpu keli pirkti wagenai kablukai ėjo be problemų. Ne esmė kad modelis grynai ne tas. Markė ir kilmės šalis ta pati, taip kad..

Finalfour 2012-09-17 13:42

Va cia tai tobula, net diena nusvito :) Yra piratu dievas pasirodo, zinos kaip trukdyt windoze naudotis ir ant linkomanijos rautis :)
http://www1.lrytas.lt/-1347877356134...kvaišalais.htm

Hunter 2012-09-17 14:50

Atsirado mat apsinarkasines piratu gaudytojas :D Dabar matosi is kur pas ji tokia fantazija

eSaS 2012-09-17 15:56

Citata:

Pradžioje rašė aware (Post 230049)
Konkreciai apie Partneri 1.9D, tevas toki darbini nuo 2002m eksplotuoja pirktas naujas Lietuvoj, rida dabartine ~230k, N kartu sugedes vairo stiprintuvas(liga), gana silpna vaziuokle, i metus bent karta remontuoja, nors nevazineja laukais ar miskais ir labai retai kada buna daugiau 200kg krautas, daugiau variklis problemu neturejas, nors ziema uzvest prie -10 ir daugiau be sansu, elektronika kelis kartus buvo subyrejas salono ventiliatorius,daugiau lyg ir niekas, kebulas po 10m Lietuvoj nera kiauriai supuves, bet turbut reiktu paieskot vietos nepazeistos rudziu, kuro sanaudos mieste iki 6.5 uzmiesti ~5.5 nekrauto, beja variklis labai bukas... kas dar konkreciai domina klausk ;)
P.S pries tai turejo VW Caddy 1998m buvo labiau patenkintas ;)

:uuu: dekui :aciu: http://www.autogidas.lt/volkswagen-c...123971194.html cia kalbi apie sita ? :) liksim prie sito butent :)
Citata:

Pradžioje rašė Hunter (Post 230039)
O gal MB vito krovinini?

supus jis :xx:

aware 2012-09-17 15:59

Citata:

Pradžioje rašė eSaS (Post 230126)
:uuu: dekui :aciu: http://www.autogidas.lt/volkswagen-c...123971194.html cia kalbi apie sita ? :) liksim prie sito butent :)

Jo toki turejo, tik sudauze nepataisomai, tai pasieme Partneri :)

eSaS 2012-09-17 16:01

jasna :)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:24.