![]() |
|
Citata:
ju ir kainos atitinkamos. Sitas sukele susidomejima, nes kaina neauksta palyginus, komplektacija gera, dyzelis ir metai 2003 |
kas sharassito speju kaip papulsi visi keikia tuos 400cdi atvazinejau 9men prasukau km kaip statistinis lietuvis prisuka per 4-5 metus ir nieko nedariau apart tepalu filtru krikstotevas vazineja 6 metai su faceliftu 400cdi tai tik dabar po biski patvarkyneti pradejo amortikus du mano paeme dar visokiu smulkmenu bet kad kazkas rimto tai taip ir nebuvo o visi verkia kad 400cdi gaidys tai speju kaip pataikysi ir dabar ieskausi masinos tai i benzinus ziuriu tik todel kad nerandu 4.0 longo tvarkingo
|
O kas ten lepaus elektronikoj iki facelift? Error pirks vel ledini kaip buvo
|
hunteri o tu saviskio parduoti nenori ? :)
|
Sau ieskai vel?
|
Citata:
|
jop dar pries tai neskubejau ieskoti ziurinejau po biskuti bet dabar prispyre reikalas galutinai tai reik masinos kazkur pusei metu tai arba 220longo arba galvoju gal a8 isbandyti nes 7 turejas jau tai nelimpa o s atitiko visus reikalavimus tai link jos labiausiai ir linksta sirdis o kraustytis i kaima gyventi ir vezioti bulves dar neplanuoju kad sokti ant audi :D :D :D
|
Tai pas mane gi 3.2 benzas/dujos ir ne Long :)
|
as sneku apie ta su kurio pravazinejai cia kazkuria diena pro mane :)
|
Aha :D sakau yra nebent 3.2 benzas/dujos trumpas. Tu man dar detaliu skoloj esi, nepamirsau :malkos:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 14:57. |
|