![]() |
|
Teisingai, man net juokas neima tokiu nesamoniu klausantis apie bmw ..
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Beja, visai ziurineju i bmw su 2.0 butent 177 kw motoru kuris nuo 2008 berods eina, nes tas 165 kw kaka yra. Bet kaina kadangi netenkina, tai ir belieka tik zirineti :) |
Citata:
P.S maciau vakar tavo s80 balta gelezinio g.lekiancia :) |
Citata:
|
Citata:
O emocijos emocijom, bet kai V8 garsa isgirstum, emocijos atsurastu :) Beja, man tos S80, kur tuscios plikos kaip kulnai su R16, be ksenonu ir t.t. irgi emociju jokiu nekelia :) W211 elegancas 2.2 stockinis plikutelis irgi beveidis juk lyginant su W211 pilnu, su panoramom, dviem glusakais, R18, navi ir t.t. :) |
Man kazkaip jei jau volvo s80 tai juoda su baltu ar kremo spalvos salonu....kazkaip balta..nzn nelimpa man (asm.nuomone).
O del tu hundai ar kia,naujos tai visai neblogai atrodo tikrai padirbejo su salonais,isvaizda kas bus po 5 metu,velnias zino..Ne taip seniai maciau ziauriai tvarkinga W140 vaziuojanti mindaugo.g juodas toks,blizgantys,ratai AMG ir suprantu kad tai sena masina bet traukia tikrai zvilgsnius zmoniu... P.S 100% negaliu sakyti bet numeris lyg kai skelbime buvo ir garsas variklio,,,dristu sakyti kad astunke ten buvo :) |
Citata:
|
Citata:
Ai, ka cia snket, jei vis tiek pardavejo neina priprasyt kad parodytu ta volvo :) O gal 4 karta jam skambint ir parint? ;) |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 09:08. |
|