MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

ShotGun 2013-06-05 09:30

Citata:

Pradžioje rašė exxon (Post 274639)
syvakara SEC'ui pjausiu.. :confused:

O tai gal buna maximos tiuningo skyrelyje kokiu priklijuojamu posukiu ar prie sparno, ar prie veidrodeliu? Po apziuros nusilupi ir viskas..

Gintaras 2013-06-05 09:32

Citata:

Pradžioje rašė ShotGun (Post 274641)
O tai gal buna maximos tiuningo skyrelyje kokiu priklijuojamu posukiu ar prie sparno, ar prie veidrodeliu? Po apziuros nusilupi ir viskas..

jeigu expertas bus piktas dėdė ,tai būtinai pažiūrės ar naujai sumontuoti posūkio žibintai turi E žymėjimą :(

exxon 2013-06-05 09:40

turi but ir E ir dar skaicius kazkoks, berods 5 kuris zymi soninius posukius. buvau nuvaziaves, sako nevark, vistiek kaskart einant TA reiks uzdet.

Hunter 2013-06-05 09:46

Nu tai ir uzdesi, bet sparnu nereikes gadint

a-1 2013-06-05 10:11

Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 274628)
Cia zinios is skaudzios patirties zinok. Pats per durna galva is nezinojimo buvau pries 4 metus nusipirkes eclipse 3g, kurios lt negalima registruoti nes ji neturi analogu europiniu. Kaip tu jai idesi tarkime lempas, jeigu tai neimanoma, nes europiniu lempu jai niekas nesukure? Nes nera eu analogo. Ir as aisku nepamenu visko, berods jei ji butu ivezta iki 2005 ar tai kazkelinu kovo 1, butu ok viskas, veliau - kaput. O mano buvo ivezta zinau kad veliau, ir as ten pamenu tik per kysius ir pazistamus jai TA praeidavau ir pan... ilga istorija. Ir i transeksta vaiksciojau ir panasiai, tada pamenu man pasiule vieninteli varianta legalu musu valdzios pareigunai - srotas, kitaip neimanoma. Ten ilga istorija, visko cia nesurasysiu, dabar aisku gal kas nors pasikete, bet kiek zinau, jei masina neturi analogu - sansu nera. Jei yra eu analogas - viskas ok, daugiau ar maziau bet ok.
Nuorodu neimesiu, tingiu ieskot, bet pamenu kai reikejo, visus istatymus buvau rades oficialiuose tinklapiuose musu instituciju ir ten buvo surasyta datos ir menesiai, iki kada ivezta galima, iki kada tik registruot, iki kada TA. Ten paradoksas net toks buvo, kad registruot galima, o TA praeit - ne. Zodziu.

Tas analogas vadinasi sertifikatas, kiekvienas naujas modelis yra sertifikojamas, siunciami dokumentai i regitra, jei tokio nera- regitra neregistruoja. Pats turejau beu, kai latvijoj is salono emem nauja masina ir registravom lietuvoj, kuri siaip europine buvo :)

ShotGun 2013-06-05 10:11

Esu girdejes, kad vienas zmogus tiesiog nupirko lenkiskus sparnus, su balioneliu nusidaze su medvarsciais prisisuko posukius ir atvirai juokiasi tuvlitoj, kad gryzes namo, prisisuks originalius sparnus. O siaip, tai gal tada tiuninginius veidrodzius su posukiais galima nusipirkt, daug neturetu kainuot, praejus technikine bus galima senus atgal prisisukt, jie ten kartais ne ant dvieju varztu laikosi?

exxon 2013-06-05 10:22

priklijuosiu prie moldingo i stikliukus lempute ikises, tie posukiai kuriuos turiu kokiu 8cm ilgumo visas korpusas, man i varikli remsis :D

Hunter 2013-06-05 10:29

Geriau po moldingais prasivest laidukus ir iskart virs moldingo priklijuojama prilipint. Po tech nusilupi, istrauki laidus ir viskas. O karta per 2 metus toki dalyka padaryt nera sudetinga

vytas85 2013-06-05 10:50

blemba nesuprantu vieni rekia jog grynos amerikos neina priregistruoti,va kiti zmones vaziuoja corvetus registruoja be problemu:)

exxon 2013-06-05 11:16

eina registruot praktiskai viska, tik vienetai kuriu neiseina. net nesugebeciau pasakyt ko neiseina :)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 00:01.