![]() |
|
Senas pazystamas ilgai svajojo galva nusipirkt po miesta maltis, teises tam issilaike bet matyt sugalvojo kur kitur pinigus ikist
|
Furos galva? Kur cia po miesta prisimalsi, kai dvi gatves praktiskai tinkamos, visur kitur zenklai sunkvezimiam stovi. Tik neatkreipia demesio lengvuju vairuotojai. Ir siaip jei nemeluoji tai pasakyk koks tikslas, + sanaudos 20ltr
|
Koks hummeriu, tundru, escaladu mieste tikslas? Nes norejo. Leistu su bmp vazinet atsirastu ir tokiu. Del apribojimu net nezinojau, jei musu vadylos zizia kad negali ten ar ten vaziuot vistiek liepiu kad reikia ir vaziuoja
|
Citata:
|
Kai pristato prekes i tam tikra vieta, tai gali vaziuoti po zenklu, bet turi tureti vaztarazti. O siaip yra tokiu gatviu kur neprasilenksi pagal ploti, kai kur ir pagal auksti nepralysi. Cia turetu but didziausia nesamone vazinet su galva po miesta. Nors man asmeniskai komforto atzvilgiu irgi patiktu, bet net i PC aikstele jokia neisuksi. Vaziuot gali gatvemis, o sustot nera kur
|
na cia kaip daug kas man aiskino kaip kvaila su TLC100 po miesta maltis o man kaip tik puiki masina miestui bei lankai, slenksciai ir kablys puikiai parkavimui bei maneuravimui padeda.
|
kuo parkavimui padeda lankai ir kablys?
|
Citata:
|
Teko kelis kart atsimyst parkovkei su kabliu ir priekiniu lanku tai man patiko
|
Atsimyzt parkovkei galiu ir be ju:D po alaus daug:))
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 12:16. |
|