MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

exxon 2016-06-21 15:52

kam ta pluga tempti, nepatiko eini kitur ir viskas. nepaskutinis darbas jug.

Matuzas 2016-06-21 16:20

Citata:

Pradžioje rašė wzikas (Post 436473)
ko gero nieko nesuprantu o tu padirbes savaite jau viska perpratai.
isaugau as is visu tu vaikisku zaidimu noriu-nenoriu tai nesuprantu as tokiu kurie atsakomybes jausmo neturi. Bet esu 100% tikras kad jei tektu ten isidarbint rabatiaga i tokia pat kepykla taip lengvai nepasiduociau.

As supratau ko nori is darbuotoju ten auksciau sedintys, jie nori, kad artume uz maziau negu minimuma ir niekas jiems neknistu proto, ten jaunimas nepasilieka ilgai, nes visus apgaudineja, kas nieko nesupranta is jaunimo tas pasilieka ir aria, su keliais draugais buvau, visi isejo anksciau uz mane, veliau ir as isejau. Paziureciau kaip tu kovotum wzikai ten, pakeltum balsa iskart atleistu is darbo, nes ten daug kas nori is jaunimo ateiti, tik tiek, kad tokiu metu kaip as dar nesupranta kur paklius, kai dar neisbande toje duonineje darbo.. As isbandziau ir niekam nerekomenduoju ten eiti.

Prie ko cia atsakomybes jausmas, jei taip daug kalbi tai eik padirbsi nors diena - dvi, paziuresiu is kur trauki ta atsakomybes jausma ten.

ShotGun 2016-06-21 16:38

Citata:

Pradžioje rašė Matuzas (Post 436475)
Paziureciau kaip tu kovotum wzikai ten, pakeltum balsa iskart atleistu is darbo, nes ten daug kas nori is jaunimo ateiti, tik tiek, kad tokiu metu kaip as dar nesupranta kur paklius.

Tai nesusidure jie kol kas su turinciu daugiau laiko ir uzsispyrimo. Atsirastu koks nors, kuris pradetu rastais rasinetis su imones vadovybe, tai savivaldziavimo siek tiek sumazetu.

amerika 2016-06-21 17:01

va todel ir palieka musu žeme žmones,nes reikia labai daug ir sunkiai dirbt, kad nusipirktum valgyt,o valgyt reikia tam gad galetum labai daug ir sunkiai dirbt....išeini i darba pirmadieni anksti ryte,gryžti penktadieni vakare jei pasiseka(jei nereikia dirbt šeštadieni).Tu permiegojimu tarp darbo dienu galima neskaičiuot,jei dar kelione iki darbo ir po to namo ,tai laiko kaip ir nebelieka...pabunda viena ryta toks pilietis pagalvoja,kodel turi kažkas man prota:daro:,susikrauna savo skurdžia manta ir traukia i pasauli,ten bent sotus ir nusipirkt daugiau gali už ta pati darba....
nieko tokio atvažiuos tuoj siru,afganistaniečiu....bet tikrai nemanau kad jie čia liks ir dirbs už tuos varganus centus...

vampyras 2016-06-21 17:30

Matuzas ko cia keli bangas ir megini irodyti savo tiesa, mano sesems ir pusbroliams? Jie ir mes nesugebejom pakeisti dedziu ir tetu. Kurie kaip tik sedi kaip tuzai, ir nenori pripazinti jog laikai keiciasi i jiems nepalankia puse.
P.s. as nuo mazens buvau sunkus vaikas, ziurek iki ko dasikasiau ;)

wzikas 2016-06-21 18:59

Turiu pilna gyvu pavyzdziu darbdaviu kurie nuo nulio prasimuse, po tarybu sajungos tokiu daug ir buvo. Visi jie aria diena nakti, daznai net man gerai motyvuotam sunku ju ritma atlaikyt o jie turi ne tai kad tiesiog dirbt bet ir komanda savo stumt. Kiekvienas turi savo tiesa bet ko isiveliau i diskusija kad turi but uzsispyrimo pakankamai

simaso 2016-06-21 20:10

gerai yra paragaut sunkaus darbo, bus gal motyvacija gerai mokintis :)

Apple 2016-06-21 21:53

ne moksluose esme yra. Juos baigti yra butina del bendro issilavinimo, bet jie is principo nieko neduoda, nebent labai specifinius mokslus pagal spacialybe kerti. Jei turi galva ant peciu o ne kopusta, tai gali turtus ir be mokslus susikraut. Arba jei esi "pusdurnis" tai ir su diplomais dirbsi uz minimuma. Negali visi buti turciai, visada bus gudresniu ir turtingesniu, bet palinkesiu visiems maziau pavydo tureti :) galvokit apie save o ne apie kitus :)

Darinis 2016-06-21 22:01

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 436491)

blogas mastymas

Hunter 2016-06-21 22:03

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 436491)

Iš tos serijos
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com...aec6274226.jpg

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 16:32.