![]() |
|
kam ta pluga tempti, nepatiko eini kitur ir viskas. nepaskutinis darbas jug.
|
Citata:
Prie ko cia atsakomybes jausmas, jei taip daug kalbi tai eik padirbsi nors diena - dvi, paziuresiu is kur trauki ta atsakomybes jausma ten. |
Citata:
|
va todel ir palieka musu žeme žmones,nes reikia labai daug ir sunkiai dirbt, kad nusipirktum valgyt,o valgyt reikia tam gad galetum labai daug ir sunkiai dirbt....išeini i darba pirmadieni anksti ryte,gryžti penktadieni vakare jei pasiseka(jei nereikia dirbt šeštadieni).Tu permiegojimu tarp darbo dienu galima neskaičiuot,jei dar kelione iki darbo ir po to namo ,tai laiko kaip ir nebelieka...pabunda viena ryta toks pilietis pagalvoja,kodel turi kažkas man prota:daro:,susikrauna savo skurdžia manta ir traukia i pasauli,ten bent sotus ir nusipirkt daugiau gali už ta pati darba....
nieko tokio atvažiuos tuoj siru,afganistaniečiu....bet tikrai nemanau kad jie čia liks ir dirbs už tuos varganus centus... |
Matuzas ko cia keli bangas ir megini irodyti savo tiesa, mano sesems ir pusbroliams? Jie ir mes nesugebejom pakeisti dedziu ir tetu. Kurie kaip tik sedi kaip tuzai, ir nenori pripazinti jog laikai keiciasi i jiems nepalankia puse.
P.s. as nuo mazens buvau sunkus vaikas, ziurek iki ko dasikasiau ;) |
Turiu pilna gyvu pavyzdziu darbdaviu kurie nuo nulio prasimuse, po tarybu sajungos tokiu daug ir buvo. Visi jie aria diena nakti, daznai net man gerai motyvuotam sunku ju ritma atlaikyt o jie turi ne tai kad tiesiog dirbt bet ir komanda savo stumt. Kiekvienas turi savo tiesa bet ko isiveliau i diskusija kad turi but uzsispyrimo pakankamai
|
gerai yra paragaut sunkaus darbo, bus gal motyvacija gerai mokintis :)
|
ne moksluose esme yra. Juos baigti yra butina del bendro issilavinimo, bet jie is principo nieko neduoda, nebent labai specifinius mokslus pagal spacialybe kerti. Jei turi galva ant peciu o ne kopusta, tai gali turtus ir be mokslus susikraut. Arba jei esi "pusdurnis" tai ir su diplomais dirbsi uz minimuma. Negali visi buti turciai, visada bus gudresniu ir turtingesniu, bet palinkesiu visiems maziau pavydo tureti :) galvokit apie save o ne apie kitus :)
|
Citata:
|
Citata:
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com...aec6274226.jpg |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 16:32. |
|