![]() |
|
Visai kitas modelis, kam jus siulot C ir E. Gal dar ir S iseitu w220
B klase isejusi is w168 long. Jos nei su C nei su E per niekur neina lygint Modelis sakyciau labai pasisekes vien atkreipus demesi i tai jog iki siol dar nera nei vienos temos apie gedimus. Kas liecia meistrus tai speju reikes ieskoti normaliu meistru, o ne atbukusiu nuo visokiu 25m vw ir nemokanciu skaityti |
203 man jau atgyvenes modelis, 204 neiperku. 211 jau turejom....
esu kelis apziurejas ir pravaziaves, man visai patiko. Beto maniskei tas modelis labai patinka. Ikalbejau ant savo galvos. |
Siaip jeigu turi mazu vaiku tai turetu buti labai praktiska, tuo labiau transformavimo galimybes labai geros, kaip ir senosiose A klasese.
Nedaug teko B klase apziurinet, bet kiek pamenu ten jau gale svirtine pakaba, tai turetu buti pakankamai komfortiska. Nebent ji bus naudojama tolimesnems kelionems, o ne po miesta, tai tada netinka. |
Citata:
Aisku, automobilis geras, erdvus (manau, kad uz E klase erdvesnis), bet komforto nera joje tokio kaip toj pacioj C ar E klasej. Aisku cia tik mano nuomone :) bet tiesiog manau, kad sis auto per daug kainuoja. Jei ji butu pigesne - butu puikus pasirinkimas. |
Citata:
|
Citata:
|
Tuomet sakyciau geras variantas, jeigu kazka didesnio reikes atsivezt tai vesi su B.
Analogiska situacija dabar pas mane, nes yra S w220 ir A w168, jeigu reikia atsivezt spintele ar skalbimo masina kokia tai vezam su A klase, nes telpa labai daug. Komforto nereikia tiketis, cia ne tam skirta masina, cia miesto kibiras, be to ja reikia lyginti ne su E klase, o su Opel zafira ir panasiom. Jeigu E klase tinka labiau tai reikia ja ir imti |
Citata:
Pervezimui man jo nereikia, tam turiu maza busa, labai dideli busa, ir 7t sunkvezimi. ir dar viena busa :) dar ir jum galiu jei reik kanors pervezt ;) |
Jei patinka pirk...paziurek is kitos puses na ar butu malonu tau vazineti su masina kuria tau nekelia emociju,nepatinka...
Mano zmonai patinka peugeot marke,modeliai neidealus su savo kaprizais bet negaliu ir nenoriu versti zmogui kitos markes nors pries tai daug laiko ikalbinejau ties mercedeso. |
Turiu ir as busa, bet kam specialiai vaziuot buso, tai nulenkei sedynes ir viskas telpa :D
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 00:00. |
|