MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

EdwinB 2016-07-12 19:13

Sveiki, turiu klausimeli. Jei automobiliui buvo isimti laikini valstybiniai numeriai (raudoni) ir jie baigesi pries 7men. Uzsienietiski dokumentai yra, tai ar butu galima uzdet uzsienietiskus numerius kokie priklauso, ar jau viskas. Jei buvo priregistruota, tai nieko padaryt nebegalima?

TomasEid 2016-07-12 23:35

Citata:

Pradžioje rašė mercedinis (Post 437810)

Aciu :)

Siaip ziurejau jau pats ebay, bet skelbiu.lt lygtais dar pigiau buvo ir atsiustu greiciau :D

Peter 2016-07-13 08:56

Kokias mazdaug nuolaidas daro Toyota ar Honda salonuose atsiskaitant iskart grynais? Arba Moller(gal Apple zinos)?

Apple 2016-07-13 09:49

Citata:

Pradžioje rašė Peter (Post 437845)
Kokias mazdaug nuolaidas daro Toyota ar Honda salonuose atsiskaitant iskart grynais? Arba Moller(gal Apple zinos)?

O koks skirtumas kokia pinigų forma, gryni ar pavedimas ar lizingas?

Atsipeikėkit žmonės :xx:

Pas mane dažnai ateina ir sako: o jei grynais atsiskaitau, tai kokia kaina bus? visada sakau +10%, nes man reiks į banką tavo grynus vežti :xx:

Nuo pinigų formos nuolaida nepriklauso (kalbu apie normalias įstaigas, o ne tuos kur iš po stalo nelegalias prekes pardavinėja).

Jei turi draugų, tai Moller galima gauti15-20% (priklauomai nuo modelio ir įrangos), perkant ant įmonės. Kaip fizinis nežinau ar gausi kažką, bet bus 5-10% max manau.

Tomskis 2016-07-13 10:05

Draugelis pirko masina uz grynus, tai sako turesim mokesciam pranesti, nes suma virsyja 50k litu (aisku pavedimu irgi tas pat butu), tai kadangi tas variantas netiko jam, tai suformino per kelis kartus po 10-20klt ir nereikejo mokesciam pranesti. Tai va nebent tik tokia nauda is mokejimo grynais

Peter 2016-07-14 11:04

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 437850)
O koks skirtumas kokia pinigų forma, gryni ar pavedimas ar lizingas?

Atsipeikėkit žmonės :xx:

Pas mane dažnai ateina ir sako: o jei grynais atsiskaitau, tai kokia kaina bus? visada sakau +10%, nes man reiks į banką tavo grynus vežti :xx:

Nuo pinigų formos nuolaida nepriklauso (kalbu apie normalias įstaigas, o ne tuos kur iš po stalo nelegalias prekes pardavinėja).

Jei turi draugų, tai Moller galima gauti15-20% (priklauomai nuo modelio ir įrangos), perkant ant įmonės. Kaip fizinis nežinau ar gausi kažką, bet bus 5-10% max manau.

Omenyje turejau kad iskart atsiskaitai, o ne lizinguoji ir pan. man jokio skirtumo grynais ar pavedima daryt. Tik galvoju buna gal tokiu kuriem lizingo bankas neduoda ir pan. :blush: Nesinaudoju lizingais tai nezinau.

Toyotoj apsilankyta, nuolaidas neblogas siulo, reik dabar i Vln Moller nulekt.

EdwinB 2016-07-14 12:19

Internete neradau informacijos kokius dokumentus reikia su savimi tureti einant i darbo pokalbi. Gal kas galetu atsakyti ?:) Aciu!.

Tomskis 2016-07-14 12:32

Liezuvi ir gera isvaizda :)

pucenas 2016-07-14 13:37

Citata:

Pradžioje rašė EdwinB (Post 437942)
Internete neradau informacijos kokius dokumentus reikia su savimi tureti einant i darbo pokalbi. Gal kas galetu atsakyti ?:) Aciu!.

Manau, kad jokiu. Juk cv parasyta kas per paukstis esi. Tai kaip tomskis sako gera liezuvo. Ir viskas bus gerai.

Somesword 2016-07-14 14:31

Jei rimta imone, tik asmens dokumenta, kad ileistu i vidu ar panasiai.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 23:55.