![]() |
|
Sveiki, klausiau eksperto, kaip Robis sakė žymėjimas nebeprivalomas lempų, auto iš jav. O kur pas mane papildomi gabaritai orandžiniai irgi tinka, kadangi yra atskirai nuo posūkio lemputės ir orginaliai. Maniau, kad ten bus reikalų puse dienos, bet labai easy greit patikrino, geriausias pinigų praplovimas dar tai pasverti lengvają mašina, nesvarbu kad svoris parašytas :ohne: :D :D
|
Ziema buvau gaves bauda del automobilio be tech apziuros. Uz poros men stazas sueis 2 metu ir nezinau ar reikes perlaikyt ar ne. Pareigunai sake, kad nereikes, o regitroj rasoma "Pradedantysis vairuotojas, pažeidęs KET reikalavimus, per vienus metus nuo pažeidimo padarymo datos privalo baigti papildomus mokymus vairuotojų mokymo įstaigoje". Tai kaip dabar yra ?:)
|
nu pats pagalvok, ka reiskia plepalai ir ka reiskia istatymas
|
Laba diena,w211 2004m,ar bega tepalas isemus variklio tepalo lygio davikli?
|
100e kursai 6 valandu ir viskas
|
Jus man pasakykit, jei tai uzsidega tai uzgesta indikatorius kad generas nekrauna, gali buti kad sepeciai i pabaiga? Ar kai i pabaiga tiesiog nustoja kraut ir fsio? Nes itariu kad nuo pataikymo i duobe uzsidega indikatorius
|
Citata:
|
Citata:
|
Gal yra forumieciu is Mazeikiu kurie turi 722.6 pavaru dezes tepalo matuokle? Parasykite :)
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 23:58. |
|