MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

BETMENAS 2016-07-29 09:10

Sveiki, klausiau eksperto, kaip Robis sakė žymėjimas nebeprivalomas lempų, auto iš jav. O kur pas mane papildomi gabaritai orandžiniai irgi tinka, kadangi yra atskirai nuo posūkio lemputės ir orginaliai. Maniau, kad ten bus reikalų puse dienos, bet labai easy greit patikrino, geriausias pinigų praplovimas dar tai pasverti lengvają mašina, nesvarbu kad svoris parašytas :ohne: :D :D

EdwinB 2016-07-29 13:18

Ziema buvau gaves bauda del automobilio be tech apziuros. Uz poros men stazas sueis 2 metu ir nezinau ar reikes perlaikyt ar ne. Pareigunai sake, kad nereikes, o regitroj rasoma "Pradedantysis vairuotojas, pažeidęs KET reikalavimus, per vienus metus nuo pažeidimo padarymo datos privalo baigti papildomus mokymus vairuotojų mokymo įstaigoje". Tai kaip dabar yra ?:)

Tomskis 2016-07-29 13:53

nu pats pagalvok, ka reiskia plepalai ir ka reiskia istatymas

bondas 2016-07-29 15:15

Laba diena,w211 2004m,ar bega tepalas isemus variklio tepalo lygio davikli?

BMarius 2016-07-29 17:51

100e kursai 6 valandu ir viskas

Tomskis 2016-07-29 21:57

Jus man pasakykit, jei tai uzsidega tai uzgesta indikatorius kad generas nekrauna, gali buti kad sepeciai i pabaiga? Ar kai i pabaiga tiesiog nustoja kraut ir fsio? Nes itariu kad nuo pataikymo i duobe uzsidega indikatorius

Somesword 2016-07-30 06:57

Citata:

Pradžioje rašė EdwinB (Post 439033)
Ziema buvau gaves bauda del automobilio be tech apziuros. Uz poros men stazas sueis 2 metu ir nezinau ar reikes perlaikyt ar ne. Pareigunai sake, kad nereikes, o regitroj rasoma "Pradedantysis vairuotojas, pažeidęs KET reikalavimus, per vienus metus nuo pažeidimo padarymo datos privalo baigti papildomus mokymus vairuotojų mokymo įstaigoje". Tai kaip dabar yra ?:)

kazkada cia porino man policininkas, kad klasifikuojami pas juos, rimti ir nelabai rimti pazeidimai. Tai nezinau i kuri cia ieina :D

Hunter 2016-07-30 09:44

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 439098)
Jus man pasakykit, jei tai uzsidega tai uzgesta indikatorius kad generas nekrauna, gali buti kad sepeciai i pabaiga? Ar kai i pabaiga tiesiog nustoja kraut ir fsio? Nes itariu kad nuo pataikymo i duobe uzsidega indikatorius

šepečiai baigėsi, bet yra maža galimybė ir kitiems gedimams, net iki apvijų užtrumpinimo. šepečiai 2-3eur + perlitavimas, apvijos 50-70eur

EdwinB 2016-08-01 11:25

Gal yra forumieciu is Mazeikiu kurie turi 722.6 pavaru dezes tepalo matuokle? Parasykite :)

macaque 2016-08-01 22:49

Citata:

Pradžioje rašė EdwinB (Post 439033)

Maždaug prieš metus nereikėjo, nors informacijos būta įvairios. Užsuk į regitrą, patikrins ir pasakys :)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 23:58.