![]() |
|
Nori draugu pazystami issinomuot Mustanga vestuvem ir dar keliom dienom. Niekad nesam nuomave automobilio, reiktu kokia sutartele pasirasyt, bet gal kas kokiu minciu turi kaip viska graziai apiformint? Kad neprifotkintu kokie greicio mautuokliai ar prisiparkuotu kur negalima.
|
manau užtenka turėti duomenis asmens, kuris vairuos automobilį, jei ateitų kvietimas už radarą, nurodytum tą asmenį ir tiek žinių. Policijai gi nerūpi ar tu išnuomavai, ar paskolinai automobilį.
|
nuomos sutartis būtina. Mane bet kas nurodo, aš atvykstu ir sakau persišvieskit galva - nevairavau, net ne mano automobilis, pirma kart matau ir girdžiu.
|
Citata:
|
Ne visada ir tie veidai matosi.
|
Ilgalaike nuoma ok, bet dviem dienom... pjankej... nu nu. Is manes prase savaitgaliui 911 isnuomot tai man ir 2k litu kuriu net nemoketu ko gero pasirode mazai. Bet koks gedimas, ivykis eini i minusa.
Net q7 turejau metine nuomos sutarti tai sumoj nekazka po remontu ir nuvertejimo dideliu pinigu neturejau |
Ka dar esi turejes?
|
Citata:
|
paguglink yra gera sutartis nuomoti masinai, tevas autobusa pagal ta nuomodavo, jokiu problemu su baudom
|
Geriau nenuomok arba nuomok su vairuotoju. Sudauzys ar suges, turesi pakeisti kita tokia pat masina, kitaip vestuves sugadintos ir t.t. vargo neatpirks tie keli simtai euru. Nebent uz 2k kai wzikas nuomoji tai jo, verta surizikuot, ir sutarties nerasyciau
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 11:58. |
|