![]() |
Nesupyk, bet manau Lietuviu kalba anekdotai labiau i tema butu.
|
Citata:
|
Arba bent jau anglu tada
|
Citata:
Little Johnny yra klasės su 5 minučių vėlavimo. mokytojas: - Vova, kur tu buvai? - Skrudintos bulvės, marya. -? Sėsk ... Po 10 min. Klasėje ateina KESTUTIS. mokytojas: - Kartoshkina, ir kur tu buvai? P.S GOOGLE vertejas :) |
Isvertus ji i lietuviu kalba anakdotas prarastu gilia prasme.esu anglams pasakojes gerus lietuviskus ir rusiskus anekdotus isvertes i anglu kalba-nesuprato
|
- My son, my little bird sang that you smoke, is it true?
- Mom, this is the course, you smoke, just you and I talking birds .. |
Citata:
Ir kuom tai būtu geriau? Aš asmeniškai nesuprantu anglų, bet pasijuokiau iš rusiškų :) |
As suprantu ir ta ir ta, bet man rusiski bajeriai nejuokingi. Gal kazkas ir anglisku zino
|
Visiem manau nelabai itiksi tad manau dekit visom kalbom ir kas kam prie sirdies tas ta ir supras
|
Citata:
jei bus taisykle draudzianti deti anekdotus importine kalba, tada nebedesiu ;) o kol tokio dalyko nera, tai nematau bedos rusu kalboje, tuo labiau, kad anglisku anekdotu ir apskritai ju jumoro nelabai suprantu. manau reiktu apseiti be pavydo scenu, kas supranta tas pasijuokia, kas nesupranta praliaidzia pro akis, na arba praplecia savo pasauleziura ir pramoksta rusu kalba ;) pease on you :xx: |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 09:43. |