![]() |
Jeigu nori gerai susimoket, tai puiki vieta. Apie gedimo pasalinima jau kita istorija
|
shiaip dirba jie normaliai, bet kainos tikrai dideles. Vos ne kaip silberyje
|
Citata:
Draugui ant W221 reikėjo tvarkyt pakabą,tai nusprenė ten,padarė greit ir be galo brangiai,o galiausiai dar pareiškė,kad reikėtų tvarkyti pečiuką,nes kažkodėl po jų pabuvimo jis nebepūtė,ten vadovas tas pasakė,kad daug darbo nusimato,o jis kai nenusimano,tai sutiko,užsirašė kitai dienai,bet nuvažiavęs pas draugą išsiaišino,kad čia tiesiog saugiklį reikėjo pakeist,tokie ten ir meistrai tam MB workshop. |
Auto jau pas juos. trumpai nupasakosiu problema , gal jus padesit man galus atrast. Zodziu kazkas yra su trauka, nevaziuoja. nera ko noret is 2.0l ne kompresoriaus , bet taip kaip dabar irgi neturetu but. reikia ja prievartaut, kad vaziuotu, 66kw passatas turi geresne trauka nei jos. MB workshope iskart pasake ,kad ispjautas katalizatorius, oro srauto matuokle dirba puikiai( nes as jau pakeiciau jau originalia) ir atseit reikia keisti katalizatoriu , jo kaina apie 600Lt plius darbai. i mano klausima ar po pakeitimo susitvarkys trauka - ju atsakymas buvo "na turetu" jokios garantijos tiksliau sakant..
kokios jusu mintys? |
Tas Kestas pastoviai "pad kaifom" jam reikia zole siulyti barteriu uz remonta,anksciau buvo geras specas,dabar nieko gero,lupa net brangiau negu silberis kai kuriais atvejais..man 210 spynos pakeitimas su pririsimais ir t.t ivertino 800 lt,silber 500...viena pazistama su 220 po jo lankymo nuvaziavus pas hunteri suprato kad jos amortikai geri ir nereikalauja pakeitimo,nezinau kas pas ji vaziuoja..
Paimk is ju masina ir vaziuok nupjauk katalyza ir ivirink rezonatori ir viskas. |
Citata:
|
Klausimas ar jis ten isvis yra :)
|
Citata:
|
prie ko tas katalizas ir trauka. tegu neburia. lambda zondas bus koks nusprogęs ir viskas. vienodai tam benzui yra katalizas neužsikišęs ar nėra jo išvis.
|
Tas Kestas dar musu vadinkim "pazistamas" ir tai matau jau, kad kosmosa grybauja. Turbut ,kad reikes vaziuot ir pasiimt auto kol nepribure jie ten iki galo.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 04:28. |