MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Mūsų Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=2)
-   -   alteroja - W220 S320 (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=13981)

pucenas 2014-05-05 14:38

Citata:

Pradžioje rašė alteroja (Post 329171)
pas mane jokių check engine nebuvo. o ir starą pajungus su ja susijusių klaidų nebuvo. todėl daug nervų ir dvejonių kainavo tas gedimo suradimas. plius kai diena prieš krapštinėjau kitus blokus, tai iš pradžių bandžiau su tuo susieti gedimą, o pasirodo osm kalta buvo. tik matyt visai į kitą pusę piešia parametrus ir variklio blokas nepaduoda kuro.
aš dėjau dabar naudotą už 150lt. buvo iš važiuojančios mašinos išeimtas. bandysiu kol kas važinėt taip, o nauja tavo motorui kažkas apie 500lt bosch firmos.

Cia ir yra linksmiausia dalis, kad jokiu klaidu meneta. man 2 dienas jie kuitesi autokurte ko tik nedare, bet va pasirodo neikando, o TMT per kokias 2 valandas :good:

alteroja 2014-05-05 14:46

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 329224)
Cia ir yra linksmiausia dalis, kad jokiu klaidu meneta. man 2 dienas jie kuitesi autokurte ko tik nedare, bet va pasirodo neikando, o TMT per kokias 2 valandas :good:

tai matyt jau buvo turėję kažkada su tokiu modeliu veiklos porai dienų :D tai jau žinojo ką daryt. aš dvi dienas beveik prasiknisau bandydamas susieti tą neužsikurimą su tuo, kad buvau išlupęs egs bloką ir akūmą atjungęs :D šiaip jei nebūčiau lindęs prie egs, tai būčiau iškart ieškojęs prie variklio problemų. nu bile rieda dabar. nors aišku smagumyną apturėjau.

pucenas 2014-05-05 15:36

Citata:

Pradžioje rašė alteroja (Post 329232)
tai matyt jau buvo turėję kažkada su tokiu modeliu veiklos porai dienų :D tai jau žinojo ką daryt. aš dvi dienas beveik prasiknisau bandydamas susieti tą neužsikurimą su tuo, kad buvau išlupęs egs bloką ir akūmą atjungęs :D šiaip jei nebūčiau lindęs prie egs, tai būčiau iškart ieškojęs prie variklio problemų. nu bile rieda dabar. nors aišku smagumyną apturėjau.

Nu as ju klausiau sakau kaip nustatet kas, tai jie pasake keitem viska is eiles, ir va kibo :) tox atsakymas buvo. o autokurte tai ir siurbli keisti siule nes tipo slegio benzino nesukelia ir t.t. k tik nedare :) puse dienos ten prastovejau, nes ale pazystamas ten dirbo tai leido buti :D

alteroja 2014-05-05 15:51

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 329261)
Nu as ju klausiau sakau kaip nustatet kas, tai jie pasake keitem viska is eiles, ir va kibo :) tox atsakymas buvo. o autokurte tai ir siurbli keisti siule nes tipo slegio benzino nesukelia ir t.t. k tik nedare :) puse dienos ten prastovejau, nes ale pazystamas ten dirbo tai leido buti :D

na aš benzino padavimo sistemą iškart atmečiau, kai pamačiau, kad ir ant dujų ta pati bėda. kai aš su tais benzais nedirbęs, tai man čia kažkoks kosmosas buvo tas gedimas, nu bet svarbu lekia dabar. aš tai su dvirka dabar lakstau kur reikia po miestą, bet brangioji čia kankinosi pora dienų su viešuoju transportu...

pucenas 2014-05-05 15:53

Citata:

Pradžioje rašė alteroja (Post 329263)
na aš benzino padavimo sistemą iškart atmečiau, kai pamačiau, kad ir ant dujų ta pati bėda. kai aš su tais benzais nedirbęs, tai man čia kažkoks kosmosas buvo tas gedimas, nu bet svarbu lekia dabar. aš tai su dvirka dabar lakstau kur reikia po miestą, bet brangioji čia kankinosi pora dienų su viešuoju transportu...

o tai kaip tu uzkuri iskart an duju? eina pas tave? pas mane nejo nebuvo to priverstinio an duju. turi uzsikurt an benzo paskui nuo temp. perjunge dujes.

alteroja 2014-05-05 15:59

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 329264)
o tai kaip tu uzkuri iskart an duju? eina pas tave? pas mane nejo nebuvo to priverstinio an duju. turi uzsikurt an benzo paskui nuo temp. perjunge dujes.

tai ir pas mane turi užkaisti bent iki 40 laipsnių ir tai dar su užlaikymu tos dujos įsijungia. tai patikėk kiek reikėjo vargti kol jis ten visai nedirbdamas užkaisdavo ir dar reikėdavo išlaikyt, kad ant dujų dirbtų. ant dujų biškį geriau dirbo, jei taip galima pavadint.

pucenas 2014-05-05 16:36

Citata:

Pradžioje rašė alteroja (Post 329265)
tai ir pas mane turi užkaisti bent iki 40 laipsnių ir tai dar su užlaikymu tos dujos įsijungia. tai patikėk kiek reikėjo vargti kol jis ten visai nedirbdamas užkaisdavo ir dar reikėdavo išlaikyt, kad ant dujų dirbtų. ant dujų biškį geriau dirbo, jei taip galima pavadint.

nu jo tai pas tave dar dirbo reiskia kazkiek :)

alteroja 2014-05-05 17:08

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 329273)
nu jo tai pas tave dar dirbo reiskia kazkiek :)

pats is saves jis nedirbo, reikejo ten su gazu makliuoti arba laikyt ranka padejus ant oro paemimo angos :)

ignaras 2014-05-05 17:20

daug skiriasi islaikymas w220 ir w211, abu 3.2d cdi ?

Apple 2014-05-05 17:33

Skiriasi tiek, kiek stovis skiriasi. Brangiau islaikyti lavona ir nesvarbu ar tai 220 ar tai 211. Vienintelis didesnis skirtumas yra vaziuokle: w211 galima pirkti su paprastais amortikais, o w220 visi su oriniais ir jie brangesni ir problematiskesni nei paprasti visa kita +- tas pats.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 01:49.