![]() |
kazkada ir as norejau spajaut ir vaziuot kur akys mato bet visada sakiau kad jei kur vaziuosiu tai tik uz atlanto ir niekda nebegrysiu, bet nesigavo ir visai dabar nesiskundziu.
|
jo mane irgi uz atlanto traukia, daug gimines ten yra, dar nuo mazens amerikietisku filmu priziurejes, visad svajojau ten nuvaryt, jei varysiu, tai tik ten. Bet nenoreciau niekur varyt, nes bus problemu su vaikais ir pan, kaip i darzelius, kaip i mokslus. Nebent kaip mano tevai juokauja: viska isparduosim cia, ir varysim i amerika, iki gyvenimo galo uzteks :)
|
tomski,nu bet ar tau toks gyvenimas normalus?gyveni susispaudes ir kiekviena lita turi skaiciuot ir taupyt...cia vegetavimas,o ne gyvenimas,jei net i suknista picerija negali nueit,kina,restorana ar atostogu kur i metus karta nuvaryt.gyvent galima,bet ar toks gyvenimas dziugina?:)
|
Citata:
|
vytas85, kad ir ką rimto pasakytum, as pažiuriu į tavo avatarą, ir garsiai juoktis pradedu :juokiasi::juokiasi::juokiasi:
|
vytas85,o kur lengva?:)
|
Citata:
|
Citata:
Nenoriu nieko blogo pasakyti nei apie viena forumieti, bet tokia mano nuomone apie emigracija. Nieko asmenisko. |
nelabai matau suskaitot ka rasau. sakau mano seimai pragyvent uztenka 1500lt. visa kita kas lieka virs tos sumos, eina taupymam, picerijom ir t.t. tarkim nuo to 1500 iki 2500 kuriuos uzdirbu. pagaunat?
|
Jei dirbt noro nerasta, o tik norisi alga GAUTI, tai ir ten ir cia bus blogai.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 10:40. |