MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Mūsų Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Mano AMG :) W210 E50 AMG (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=396)

cabrys 2009-01-30 09:19

Kai konors nera masinoje, tai tada ir nereikia :) (bent jau man dazniausiai)

arbuzas 2009-01-30 09:22

Citata:

Pradžioje rašė cabrys (Post 13948)
Kai konors nera masinoje, tai tada ir nereikia :) (bent jau man dazniausiai)

Nu kai kurie dalykai ya nepakeiciami. Pvz.: elektriniai langai ar automatine deze. Jei ju nebutu jausciau dideli diskomforta :)

cabrys 2009-01-30 09:25

Na kiekvieno zmogaus poreikiai skiriasi, man irgi langai svarbu, o del automato, tai man pagal automobili, jei koks w210 tai tik automatas, nes masina prabani, o jei auto sportinis tai tada tik mechanas :confused:

mariukaz 2009-01-30 10:08

Man irgi is esmes to parktroniko ir el. uzuolaideles nereikia, ypac uzuolaideles :)

pucenas 2009-01-30 11:06

na parktronikai tai puikus dalykas bent jau man tai :good: o nuo lietaus tau orginalus niekada nesuveikia bent jau pas mane :)

arbuzas 2009-01-30 11:27

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 13971)
na parktronikai tai puikus dalykas bent jau man tai :good: o nuo lietaus tau orginalus niekada nesuveikia bent jau pas mane :)

Na as kaip ir sakau jei butu tai nemaisytu :) Siaip apskritai pas mane nera tokiu reikalingu dalyku kaip ESP. Yra tik ASR. Nors kur beziureciau E50 komplektacijas visur yra ir uzuolaidos ir parktronikai ir ESP. Nejaugi zmogus pirkdamas nauja automobili atsisake bazines irangos?

mariukaz 2009-01-30 12:17

ESP tai labai geras navarotas:uuu:

driuliauskas 2009-01-30 13:07

Citata:

Pradžioje rašė arbuzas (Post 13972)
Na as kaip ir sakau jei butu tai nemaisytu :) Siaip apskritai pas mane nera tokiu reikalingu dalyku kaip ESP. Yra tik ASR. Nors kur beziureciau E50 komplektacijas visur yra ir uzuolaidos ir parktronikai ir ESP. Nejaugi zmogus pirkdamas nauja automobili atsisake bazines irangos?

tikrinai pagal win? gal kaskada buvo???

arbuzas 2009-01-30 13:15

Citata:

Pradžioje rašė driuliauskas (Post 13984)
tikrinai pagal win? gal kaskada buvo???

Pagal vina tai viskas as yra tas ir parasyta, bet ziurejau tu laiku zurnalus kuriuose rasoma apie mano mazule. Tai ten visur zymima, kad bazineje irangoje yra parktronikai, ir ESP. Tai darau prielaida, kad pirmas savininkas buvo ekstremaliu pojuciu megejas ir atsisake visu situ "pagalbininku" :)

driuliauskas 2009-01-30 13:19

Citata:

Pradžioje rašė arbuzas (Post 13987)
Pagal vina tai viskas as yra tas ir parasyta, bet ziurejau tu laiku zurnalus kuriuose rasoma apie mano mazule. Tai ten visur zymima, kad bazineje irangoje yra parktronikai, ir ESP. Tai darau prielaida, kad pirmas savininkas buvo ekstremaliu pojuciu megejas ir atsisake visu situ "pagalbininku" :)

na aisku keista:) bet ka padarysi gal zmogus taip jau norejo:blush:

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 01:06.