![]() |
aš kalbu apie tai ką žinau iš savo garažo ir kolegų kas užsiima remontais. Aš pavyzdžiui sudedu detales, ką man atveža klijentas, nes jau seniai esu pasimokęs dėti savo detales. Ką atvežei tą idėjau ir dažnai net neklausiu nei kur pirko, nei kiek mokėjo, o jei po metų ta pati mašina vel atvažiuoja su tom pačiom važiuoklės bėdom, tai jau ne mano galvos skausmas. Sutinku, kad ir audi jei nupirkai gerą ir dedi geras detales ji tarnauja, bet yra kaip yra
|
Citata:
mamos brolis taip pat turi a6 su tokiu varikliu tai jis pas savo draugely visa tai pasidare uz apie 1000lt. nevykes variklis tai kiek mazna. |
Citata:
|
Tai ir turi tyliau dirbt. Nes 6 cilindru darbas tolygesnis, nei 4 cilindru :)
|
Citata:
|
vaziavau su passatu b5 1.9 81kw ir su pasatu naujesniu nuo 2000metu, nzn ar b5 ar b6 skaitos, su 2.5 110kw, tai su tuo 2.5 vaziuodamas galvojau is pradziu kad benzas, nes ir ant tachometro daug skaiciu ir nesigirdi nieko. aisku gal skirtingai masinos nudroztos, bet man buvo butent taip
|
Važiavau aš su Audi Allroad. 6 bėgių mechanika, 2,5tdi su kažkiek kilovatų :D Burzgia kaip velnias, krato kaip wagenas:D Sąnaudos 8-9l/100km
|
Citata:
|
visi tie audi traktoriai ,kai paklausau pravaziuojancios tai mersas graziau dirba
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 14:52. |