![]() |
Citata:
|
a tu trenktas? as tau ir sakau, nusipirk moduli kitur, kitoj pardej, i ta moduli isistato viasat kortele, kuri dabar pas tave priedelyje, kas nesuprantamo? viasat yra palydovine tv (dvb-s) , as tau numeciau linka dvb-s modulio.
|
tai tu glusas esi,patys skambinom i viasiat atstovybe patys pasake kad viasiat neturi savo modulio.Aiskiai pasakyta? tevas buvo nusipirkes ir sh ,neveikia
|
Nesuprantu, Viasat gi rodo HD kokybes kanalus, o pajungiamas ne per HDMI?? Kaip taip gali buti?
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
:cenzura: ne taip supratot.Viasiat aplamai neturi tinkancio modulio ! nera isvis ! nesvarbu kur tu ji pirksi,aisku nebandysi visu.Aisku ir cia buvo kad ju ner tinkanciu viasiat,jeigu butu buve tai ir swe butume nusipirke o jeigu butume gave ta moduli cia buciau nerases
tie moduliai nera universalus vienam tinka tas kitam netinka tas nors db koks skirtumas ,svarbu rodo ir viskas |
pasidomek www.satmania.lt ir www.openbox.info forumuose
|
gal galit pasakyti kur internete susirasti arba galite atsiusti kas turit. reiktu tokios programeles kur butu ivairiu markiu ir modeliu automobilio sandara kaip ten issiardo ir susirenka visi varstai ir dalys. kazkur forume buvo imesta pora nuotrauku butu labai naudinga info
|
Citata:
|
Citata:
|
Bmw forume uzsiregink
|
Bet tai kaip Zalgiris duoda :) Su pergale visus, ka tik nugaleta viena stipriausiu eurolygos komandu!
|
Seksas yra gerai, bet Seibutis geriau!
|
Citata:
Citata:
|
Citata:
|
http://www.maxima.lt/akcijos/3486/82...cijos_details/
Galima ir tepaliukus pries ziema pasikeist kam aktualu :) |
Citata:
P.S. Tik as gyvenime maximoje nemates man reikiamu 0W-40 229.5 specifikacijos tepalu, nesvarbu kokios firmos. Ten tik visokie standartiniai 10w40, daugu daugiausia 5w40. Va, ko man reikia, jei is castrol. Maximoje manau gyvenime tokie nesilanke. http://www.auto-detales.lt/tepalai-a...ge-fst-4l.html |
Nematau problemos tau pilti 5W-40...
|
kur galima pasižiūrėt kokia man tinka specifikacija (2,9 turbo traktor) ? idomu išbandyt sintetinius tepalus, nes visalaik pildavau pusiau sintetinius kogero furom skirtus tepalus.
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Va, juk butent situs ir castrol rekomenduoja: http://ew5.earlweb.com/recommendatio...uage=5&brand=1 |
As galvoju, kad tau tikrai nera butina 0W tepalo, nes jis reikalingas, kai temperatūra krenta žemiau -40 laipsnių, o Lietuvoje tokių šalčių nebūna. 5W tepalo sustingimo temperatūra -40, o 0W šiek tiek žemesnė keliais laipsniais. :)
|
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Cia jau geriau atsakytu Vampyras ar visi gaidiski :D Bet faktas kaip blynas, kad cia jau tiesioginis konkurentas BMW 1 ir nieko bendo neturi su sena A klase.
|
o kuo jums nepatinka motorai su diržine pavara?
|
na, man asmeniškai, naujoji A klasė laaaabai patinka :) kažkas kitokio, naujo, gražaus :) dailus modeliukas :)
o čia klausimą pridedu: kiek šiuo metu kainuoja W210 faceliftiniai stopai? Man nereikia, tiesiog draugas paklausė, tai net nebeįsivaizduoju ką atsakyti :geda::xx: Citata:
|
Citata:
|
na primeskim šitą reikalą iš kitos pusės Tuoj prasidės šalčiai ir pasipils forumuose klausimai kodėl užkūrus pasipurto motoras, kodėl spjaudosi dūmais, kodėl netolygiai dirba ir t.t. nors žvakės visos geros ir forsunkės taip pat. O esmė ta, kad daugiau nei pusei grandininių motorų jau verkiant reikia keist grandines dėl išsitampymo ir degimo nuvelyvėjimo. Juk gamintojas ne iš piršto išlaužė grandinės keitimo intervalus dėl efektyvaus variklio darbo. Tik esmė ta, kad mes esame lietuviai - jei grandinė tai reiškia ji amžina :xx:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 23:17. |