![]() |
o kur parasytas grandines keitimo laikas? autodatoj kazkaip nemaciau, kiek km parasyta merso motorui?
|
Citata:
|
200 :D tai cia tik apkatke mersui :) variklio pasildymas tie 200k :)
|
Citata:
Citata:
Citata:
|
Naujesniems mersam su grandinem liudniau, OM642 grandines daug grandiniu pakeista, benzinams irgi zvaigzdes sudila, nezinau ar senuju mersu grandines patvaresnes, gal tesiog ju ECU nemato nemato degimo nukripimo.
|
neblogai atrodo :)
http://www.facebook.com/#!/media/set...4386669&type=1 |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
pastebejau senus akmenys savo darze :) jei ka, dar nekeiciau ir kolkas nezadu to daryti, nes nera ko listi ten!
|
Ne tavo, o puses Lietuvos darzuose.
Visgi jeigu istempe iki multimilijonines ridos ta grandiniu tarnavimo laika, tai nera ko sukt galvos kai rida iki 800k km |
Citata:
|
Citata:
|
800k km laiko ir niekas netrukineja, net ant komerciniu, kurios perkraunamos 2x, todel zmones ir nesuka galvos, kad biski ten pasikrato kai uzvedi prie -20, kiti prie tokios net nesitiki uzvest savo VW ar Audi visokiu
|
100 kartu geriau negu ag excalibur :D
http://auto.delfi.lt/autonaujienos/a....d?id=60001183 |
į command 2.0 įdėjus audio cd turi jį skaityti ? ar ten navigacijos cd dedas ?
|
gal kas paaiskins kaip sima i det i samsung galaxy note 2? :xx: simas per platus ...
|
nu tai ten microSIM turbūt kortelė, turi kreiptis į savo tinklą, kad išduotų kitą sim kortelę.
|
nuvaziuoji pas paslaugos teikeja, ir iskirps reikiamo dydzio, yra specialus karpymo aparaciukai
|
Tipo iš tą pačią sim kortą apkrapo? aš maniau, kad micro SIM tai pati mikroschema mažesnė.
EDIT: ai jo, pagūglinau, tikrai paliekia tą pačią mikroschemą http://dubai-mobiles.net/images/new_...er_working.jpg |
tai ju yra pirkt taip gatavu ? galim paciam karpyt bet viena sugadinau :xx:
|
Citata:
Bet šiaip tai ne vienas pats yra apsikarpes. |
man omniteli paeme ir apkirpo turi jie tuos aparaciukus kad apkirpt.
|
Kiek normalu mokėti už W210 priekines faras gero stovio? Pas draugą geltonos, užakusios, techo nepraleidžia :)
|
Citata:
|
tegu nusipoliruoja uz 30lt
|
Kur už tiek poliruoja Vilniuj?
|
galiu suzinot, vileikoj kazkur poliravo kolega
|
tai gi čia kažkur buvo neseniai tema, gal Off topic skelbimuose, kur poliruoja zmogus is svaros broliu. pas jį feibis ką tik poliravo.
|
Jei kas nemate, tai reikia pamatyt, ka Zalgiris padare su Caja Laboral... net ne rezultatas esme, o kaip tai atrode, gerai komentatrorius pasake, kad ispudis lyg Zalgiris pries kiemo vaikus zaistu :) Pati rungtyniu pabaiga, tai jau net juokas nebeme, rimtai gaila cajos laboral buvo... :)
|
Citata:
|
Aš pagalvojau pabaigoi, jai būti laboral fanu vietoi, tai tik teliką mest per langą :)
|
del ko ivyksta programu crash"ai? kas cia kaltas telas ar pati programa ?
|
Citata:
|
o kdl pvz pirmame note pasileido ji man o antrame ne,tiksliau viena karta buvau paleides ir toliau uzluzta.Nks nepadeda,bandziau restart telui ir isjunkt ijunkt ir perrasyt programa vistiek uzluzta :confused:
|
Matyt kazkoki faila irase i telefona kuris lieka ir po isinstaliavimo. Pirma karta paleidus programa ji susikonfiguruoja pagal telefona. Vadinasi kazkas neišdirbta joje. Lauk atnaujinimo.
|
dekui :)
|
Bamperis kaip nuo kokio golf tuning
|
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:13. |