![]() |
Citata:
|
Galetu ir pas mus uztrumpint
|
gal kas galetumet ideti nuoroda ar nupasakot, kaip isidet poranki i w124 ? Kazkur lyg ir buvo tokia tema, bet db nerandu. Aciu
|
Citata:
|
Citata:
|
Klausykit kolegos pas mane viliuky lempos stiklus italas priklijaves su silikonu ar seip hermetiku kazkokiu matyt rasojo ar kazkas pan. Gal yra kox nors nzn budas kaip db nuimti ta stikla nuo lempos ? Nes niekaip nepavyksta to padaryti.....
|
su peiliukiu pabandyk
|
Sveiki, taigi nenorėjau kurti naujos temos, taigi atėjau čia. :D norėčiau jūsų paklausti, gal kas esat pirkę auto iš brc ten kur yra akcija 50/50? :O nesuprantu ar ten tos mašinos tiek nudraskytos ar čia taip paleidžia už puse kainos .. :?
|
Citata:
|
Koks turetu but geras masinos uzvalkalas? Apsvieskit biski,kaip nustatyt paciam ar jis geras?
|
Sveiki. kad nereiktu kurt naujos temos tai rasau cia:) ar tinka avantgardo nikeliai (duru juostos, atidarymo rankeneles, juostos nuo buferiu, juostos nuo sparnu) nuo 97m w210 modelio an faceliftinio w210?
|
tinka viskas išskyrus buferius ir ju apdaila.
|
Gal kam reikia BMW X5 E53 navigacijos kompiuterio? :)
http://cache0.skelbiu.lt/pictures/ga...-228925082.jpg |
pasitojo toks klausimas,apsvieskit biski,siaip idomu pasirade.Jeigu man ivaziuoja i gala tai ivaziavusio draudimas tvarko mano masina o kas tvarko kaltininko masina ? tipo pats ar mano draudimas ?bet siaip prieko mano draudimas jei as nekaltas :mastau:
|
Prie nieko
|
jei neklystu tai kaltininko masina nieks netvarko, kaip suprantu jo bedos. o nukentejusiam atlygina kaltininko draudimas
|
Citata:
|
tai neuztektu pvz vien kasko? neimt civilinio isvis nu nes vistiek masina drausta
|
Citata:
|
Ziurineju garso aparatura namams, tai uzejau toki puslapiuka, kad kolonkes nusipirkti reikia nama parduoti :)
http://www.acappella.lt/c/grindines-koloneles-18063 |
Kitiems kad w210 mersa nusipirkti reikia namus parduoti, ziurint i ka orientuojiesi ir su kokiais namais lygini
|
Citata:
|
turiu komplekta pardavimui, jei nori, harman kardon pats grotuvas i kuri jungiasi visos kolonkes, radija ten yra, visi dvd prie jo jungiasi ir t.t. dvi dideles kolonkes stacios, viena po teliku per viduri, ir dar dvi ant sienos kabinasi virs galvos. koloneles TINSIL berods firmos ar kazkas tokio, galiu nufotkint, parsiusta viskas is USA, moketa 1000 baksu
http://www.audiovision.dk/images/har...on-avr8500.jpg |
Harman'as idomus, ka nori uz ji? ir ka uz koloneles?
|
klausykit ribiatos ar galima kraut akuma jeigu jame truksta vandens biski vienoj skylej? ar butina dapilt pries kraunant ar ta galiu padaryt po krovimo ? ir kiek jo siaip turetu but? pazejus to vandens skirtingai,o vienoj skylej liktai truksta,mazoka pasirode
|
Klausykit, kolegos, idomu pasidare: Skaitineju audi forumus apie audi nuo 2005, bmw forumus apie tuos naujesnius bmw e60/e90. Tai ten isvien, simtai temu apie gedimus, gamintoju bugu ir ligu kurias net ir patys gamintojai pripazista irgi desimtys, vien verksmai ir asaros ten. Mersu forumai lt du, bet tikrai verksmu apie gedimus ir ligas daug maziau. W211 tarkime tik kelias igimtas ligas turi pirmieji modeliai, o pofacelift is viso ligu neturi. O bmw, audi, ten jau net pasimeciau, viskas skraido, nelaiko, grandines skyvai, purktukai, turbinos, bmw sklenes ir t.t.....Eksploatacija kosmine, priejimai pakeisti koki dirza a6 is viso mision imposible su kosmine kaina ir t.t ir t.t
Kame reples? Ar tikrai mercedes daug kokybiskessne ir geresne auto, ar kaip cia yra? Nes norejau sugalvoti i koki brena ir modeli ziureti, tai jau nebenoriu nei audi nei bmw... |
as pirmas paklausiau :xx:
|
Del vandens,tai kiek atsimenu jo turi buti iki ploksteles-ten tokia kaip skardike yra ir vanduo turi siekti ja-na nezinau kaip tiksliau paaiskinti.krauk tik pripyles vandens.
|
Citata:
o jei rimtai tai, kazkada ir man buvo toks klausimas atsistojes, bet paskui pamaniau gal del to kad tiesiog bmw ir audi forumuose daugiau nariu yra, ir paemus procentaliai gedimu skaiciu nariu skaiciui, gautusi tas pat kaip pas mus. |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
cia pazystamas veziojo ant dienu su A6 ta kur tau Apple rode, nu ziaurei smagiai vaziuoja, viduj malonus, patinka man, uzvakar sake kad uzlinko. pasiklausiu kas ten buvo. o seip tai variklio garsas kurio nera, trauka , super. 3.0tdi
|
Citata:
Nu nieko sau... nu ir kaip pirkt tokias masinas? Pilnas forumas audi apie situ 3.0 tdi linkimus. Karocia... |
ne ne nesita :) tiesiog kad toks pat modelis, biski ne taip parasiau :)
|
Draugas ieško sau A8 ir būtnai su 4.0TDI varikliu, nes sakė 3.0TDI labai prasti...
|
Citata:
|
Citata:
|
Prisiperka visokiu vaginu ir silkiu, o po to bijo vaziuot, nes tuoj turi deze subyret uz 5k lt, tuoj turi motoras uzlinkt :D smagu, wagina ir audzi tautos masinos.
Uztat metai geresni, o be to mersas prabangi masina, o ir detales ir remontas kainuoja kosmosa :D |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:22. |