![]() |
Pora kartu veze su siuo lexus, tai labai patiko. Ziauriai komfortiskas auto ir nesijaute, kad butu ten prabangesne toyota.
|
Ne tam forume gincyjates cia beveik visi mb fanai tai reiskia beveik visi mano kad mb geriausia masina. Seip tai taip lexus labai grazios ir labai ptikimos bet vidus na vistiek jauciasi japono ranka viskas smulku pas siuos senesnius tai dar ir plastiko pilko daug pas naujesnius tai daug japonisku kompiuteriniu zaidimu elementu kas mums seniems truputi konservatyviems nelabai patinka :) o naujausi isvis man su tom grotom nusivaziavo :) cia tik mano nuomone
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Aš turėjęs W140, W220, brolis turi W210, kurį laiką važinėjau W211, todėl galiu palyginti taip pat :) Su S klasėmis nėra ką lyginti net, visai kitas lygis, bet imant W210, merso salonas kokybiškesnis, medžiagos geresnės ir mersas važiuoja kažkiek minkščiau. Lexus pavarų dėžė puiki, greita, be trūkčiojimų, variklis ypatingai tylus, be abejo patikimumas, salono ergonomika, viskas labai patogu ir po ranka, patogus ekranas su touch screen (1998 m. jūs įsivaizdavot kas tai yra?)...
|
|
Citata:
|
Citata:
nudažytas tragiškai - kerzas belekoks, norisi iškart pats poliruotojus važiuot. šiaip labai fainas modeliukas, tikiuosi su tokiais ratais ne vežimas. |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 22:43. |