![]() |
man ir gerulis :D patiko vaizdziai parasyta, juokas suime :D
|
kolegos,kas čia per navarotai ? modelis w140 facelift. ir kiek gali kainuot originalus priekinis stiklas ?
260 TYPE DESTINATION ON TRUNK LID - ELIMINATION 341 ADDITIONAL BLINKER LAMPS 882 INTERIOR SAFEGUARD/TOWING PROTECTION 883 CLOSED AID FOR DOORS AND TRUNK LID 884 TRUNK LID ADDITIONAL LOCKING MECHANISM (HZS) |
Citata:
Posūkio žibintai ant sparnų; Salono apsauga (gal tūrio davikliai?); Pritraukėjai; Papildomas bagažinės užraktas. |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Sveiki forumieciai, reikia patarimo. Tevai nori "dzipo" tai ziurinejant mobile.de (kadangi esu Vokietijoje) iskilo dilema ar Pajero ar ML400cdi. 2.7cdi tikrai nenoriu imti nes kai buvau pagedes tai kai ADAC tempe pasiklausinejau tai per diena pas juos nuo 3 iki 7 mersu su tokiais varikliais tempiama. Ir pacioje mobile.de tu su 2.7cdi pilna kaip ir audiniu su 2.5tdi V6 uz kapeikas. Jei zinot ka apie pajero galit papasakot, bet aktualiau apie tuos 4.0cdi butu suzinoti :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
tą problemą, kai antifryzas patenka į APD turi tik w211 modelis iki 2004 metų. 2,7 motorus dar turi CLK, C, G klasės. ir su 2,7 motorais tikrai žmonės statistiškai daugiau pravažiuoja nei su 400, jau vien dėl kuro ekonomijos ir aptarnavimo kaštų.
|
Citata:
P.s. Vokieciai nera tokie turtingi, kad galetu vazineti didesniais dyzeliniais varikliais, mokesciai labai dideli ir dar tie lipdukai zalia, geltona, raudona. Nepamirsiu triju pagyvenusiu vokieciu veidus net nutrauke savo diskusijas, kai po tepalu keitimo uzkuriau savo dabartini w210e300td, pasake cia tai motoras, ir paaiskino kodel jie negali, neapsimoka jiems ju islaikyti. Tai dabar gal aisku kodel visi motorai kurie gauna arba gaus geltonus ir raudonus lipdukus po tech atsiduria skelbimuose. Nes su geltonu ir raudonu negali ivaziuoti i miesta o ir taxai yra beproto dideli. Cia ne lietuva kur patepus tu gauni tech apziura su girlianda svieciancia tachometre ir dumu kamuoliais. :D |
kokia kaina, toks ir automobilis
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
|
Citata:
Kaip jau buvo minėta anksčiau, telefonas buvo naudojamas tik pasimaivyti bei demonstratyviai pasižiūrėti į laikrodį, laikomas šiltoje bei jaukioje kišenėje, todėl stovis kiek geresnis, nei naujo (11 iš 10 balų). |
Su artėjančiais Naujaisiais metais, gražių ateinančių metų. Sekmės visiems :)
|
prisidedu ir as prie sveikinimu, kieno sveikata gera, turite svesti Naujus minimum tris dienas.:wave::huh:
|
|
Su jau labai stipriai artejanciais Naujais visus!
Geru metu, tvarkingu Mersu ir sekmes! :) :vynas: |
Lai kiekviena diena bus pilna svajoniu ! Lai kiekviena diena bus pilna meiles ! Lai kiekviena diena atnes dziaugsma siais 2013 metais ! Su naujais visus !
|
Su naujaisiais metais visus!!!
|
Lygiu keliu ir negendanciu bolidu visiems! Su Naujais!!!!!!!
|
Dekuj vyrai visiems uz sveikinimus :uuu: negalvojau kad taip rupiu jums :D
|
Champion valytuvu pasirinkimas ir ju gumos
Sveiki siandien uzsukau i parduotuvele kuri randasi Svitrigailos 36a Vilniuje ir nupirkau Champion gumele valytuvuj uz 10 lt kam pirkti visa valytuva uz 40 lt jei gali tiesiog pasikeist gumele.Tikiuosi mano taupus patarymas pravers MB myletojams ir ne tik.:zenklas:
|
isradejas tiesiog :D
|
normaliai:confused: as kai tik uzvakar pirkau valytuvus 75lt kainavo
|
kad pakeisti guma bananams tai reikia dar mokėti išardyti sena nesulaužius :) aš ardžiau, tai viena atidariau o kitas lūžo, ko pasekoje reikėjo pirkti naujus, bet dabar kitą kartą jau žinosiu kaip ir kas :)
|
man guma banane atlaike kazkur 3 men, paskui juosteles atsirado, skaites apie stilko poliravima ir kitas gudrybes, o veliau spjoviau ir nusiraminau. man daug svarbiau kad valytuvai veiktu tyliai, nes kiti kiekviena karta kai nuvalo su tokiu tyc-tyc garsu tai po valandos keliones isproteti galima :D manau tada laika pirkti naujus valytuvus, nes isdylusio korpuso ar fiksatorio gumos keitimas nekompensuos
|
as tai perku maximoj bananus, viskas ciki piki, 7.99lt :)
|
Citata:
|
is bananu zieviu padaryti
|
http://www.youtube.com/watch?v=zA40M5kQqv0
šitam video yra pas mus mėgėjų tokių dalykų, kaip 5:12 ar 9:07 :) |
Citata:
|
Gi čia su ironija rašiau :)
P.S. kas tas camberis? |
sunku man kartais juozavai tavo ironija perprasti :))
camber'is kitaip tariant isvisrtimas. va dievs2 labai gražiai matosi tai. http://dopecars.lt/wp-content/upload.../5dopecars.jpg |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:30. |