![]() |
|
Samsung s6 moka, w213 atrakinti, pasikrauti be laido, uzrakinti, uzvesti, prisiminti auto vieta, paziureti kuro kieki, iskviesti pagalba, uzsakyti servise termina, isparkuoti iparkuoti.
ka moka obuolio produktas? pasikrauti :D |
Citata:
|
Tomski gelbek.. kur spyna su raktu uz dvaca paimt.. :)
|
Www.pigiausiosdalys.lt bangai pirkau seip zodis spyna tai yra duru uzraktas, o ko tu ieskai nzn:) ar sirdeles, ar rankenos ar spynos. Jei sirdeliu tai minsko pl. Gali rasti visa komplekta, rakta galima pritaikyt savo, yra manualas kaip ta padaryt
|
minske sian buvau, tuscia. sirdeles reik, rakta pagal save buciau padares, bet pasirodo, kad kliju pripilta i mano spyna, kad neprasuktu. :) dekui, ieskosiu
|
Citata:
Ir viska gali mano senukas iphone5. Tik minusas kad be laido negali pasikrauti. O seip obuolio laikrodukas viska gali isskirus parkavima nes ten per Bluetooth. :pepsi: |
Citata:
|
Tomski, pigiausios dalys uzveme 200eu uz 1 serdi su raktu :D
|
Citata:
|
kazkaip sunkiai viskas dabar darosi. man i subine ivaziavo tai pabraize bamperi, o bagazine galejai atidaryt tik atsiremes i bamperi ir is jegos traukdamas. remas buvo lenktas anksciau, tai man ir sita paskaiciavo, 370eu ismokejo. dabar ziuriu problematiska..
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 14:53. |
|