MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

vampyras 2016-09-28 21:31

Samsung s6 moka, w213 atrakinti, pasikrauti be laido, uzrakinti, uzvesti, prisiminti auto vieta, paziureti kuro kieki, iskviesti pagalba, uzsakyti servise termina, isparkuoti iparkuoti.
ka moka obuolio produktas? pasikrauti :D

Tomskis 2016-09-28 21:32

Citata:

Pradžioje rašė Rawwslt (Post 444698)
O zmona turi toki laikrodi?

Zmonos neseku, vaika seku kad nepasiklystu is pirmos klases namo pareit. Zinau uz ka sumokejau 12$ :) o cia gal kazko nezinau arba nesuprantu? Gal is tikro yra geru funkciju, as tik teiraujuos

Ara 2016-09-28 21:35

Tomski gelbek.. kur spyna su raktu uz dvaca paimt.. :)

Tomskis 2016-09-28 21:36

Www.pigiausiosdalys.lt bangai pirkau seip zodis spyna tai yra duru uzraktas, o ko tu ieskai nzn:) ar sirdeles, ar rankenos ar spynos. Jei sirdeliu tai minsko pl. Gali rasti visa komplekta, rakta galima pritaikyt savo, yra manualas kaip ta padaryt

Ara 2016-09-28 21:44

minske sian buvau, tuscia. sirdeles reik, rakta pagal save buciau padares, bet pasirodo, kad kliju pripilta i mano spyna, kad neprasuktu. :) dekui, ieskosiu

Rawwslt 2016-09-28 22:12

Citata:

Pradžioje rašė vampyras (Post 444701)
Samsung s6 moka, w213 atrakinti, pasikrauti be laido, uzrakinti, uzvesti, prisiminti auto vieta, paziureti kuro kieki, iskviesti pagalba, uzsakyti servise termina, isparkuoti iparkuoti.
ka moka obuolio produktas? pasikrauti :D

Ir dar pridesiu kad pasildyti gali, paruosti navigacija kelionei, paziureti gali ne tik kuro kieki.
Ir viska gali mano senukas iphone5. Tik minusas kad be laido negali pasikrauti. O seip obuolio laikrodukas viska gali isskirus parkavima nes ten per Bluetooth. :pepsi:

Audrius 2016-09-28 22:29

Citata:

Pradžioje rašė Piktas (Post 444700)
Kad dabar liepe ne i draudima pas ju vertintojus vaziuot, bet tiesiai i ju nurodytus servisus kad paziuretu ir ivertintu defektus, tada servisas duoda atsakyma draudimui ir ju vertintojai tada skaiciuoja kokia suma ismoket :)

Tai dar geriau vaziuok i autobrolius labai gerai suskaiciuoja.. tik sakyk as pats dirbu sita darba tai man tik ivertinkit o ne taisykit tai labai gerai suskaicouos :) man galaxiui uz nieka virs 300e suskaiciavo :))

Ara 2016-09-29 08:39

Tomski, pigiausios dalys uzveme 200eu uz 1 serdi su raktu :D

Piktas 2016-09-29 09:02

Citata:

Pradžioje rašė baravykas (Post 444710)
Tai dar geriau vaziuok i autobrolius labai gerai suskaiciuoja.. tik sakyk as pats dirbu sita darba tai man tik ivertinkit o ne taisykit tai labai gerai suskaicouos :) man galaxiui uz nieka virs 300e suskaiciavo :))

Kalbejau su autobroliais, tai nenori duoti uz antra padanga, tik viena paskaiciuoja. Kaip issireikalauti antros? Jeigu as jiem paliksiu tvarkyti, tai aisku tokios pacios padangos naujos neras, tai uzdes kitokiu rastu, gamintoju, protektoriaus likuciu? Viena paliks tokia, kita kitokia? Kaip TA praeiti? Kazkoks absurdas :confused:

Ara 2016-09-29 09:37

kazkaip sunkiai viskas dabar darosi. man i subine ivaziavo tai pabraize bamperi, o bagazine galejai atidaryt tik atsiremes i bamperi ir is jegos traukdamas. remas buvo lenktas anksciau, tai man ir sita paskaiciavo, 370eu ismokejo. dabar ziuriu problematiska..

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 14:53.