![]() |
|
viska galima padaryt, ir masina perdazyt, ir bmw nusipirkt, bet esme yra tokia kokia yra dabar
|
Citata:
|
Citata:
|
draugai mano, ''lavonas'' pati is saves plati savoka ir visiems suprantama skirtingai, bet faktas, kad w211 uz 16k lt pagal visus rinkos ir logikos desnius negali buti tvarkingas, o koks jo istikruju stovis buvo ir koks yra dabar tezino vienas savininkas, bet tikrai ne mes speliodami is foto :)
|
Citata:
|
Citata:
Citata:
|
Ir buta ir darba, viska turesi, tik pinigu ne :D
Minskas labai grazus miestas, tikrai svara ir tvarka, visos gatves gerai apsviestos, viena kart buvau, bet labai patiko. |
jojo kaip viskas grazu, tik kodel is ten zmones tekini bega, jei tik yra galimybe :dauzo:
|
kiek baltarusu pazystu, jie visi laimingi, ar biednas ar pasiturintis. nors kuris ne alchasas, tai ir turi tu pinigu, nera ten taip blogai. masinas sugeba nusipirkti iki praeinamo laikotarpio, kad muitu dideliu isvengt. aisku visokiu minusu yra,bet seip man ten patinka.
|
Citata:
važinėtum su 4,4 benzinu? :) aš ji pardavimui ėmiau, tad keitimas mane domina tuo atveju, jei keičiama mašina bus likvidesne. nes sitais džipais su tokiais motorais tik rytiečiai ir tesidomi.. |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 07:29. |
|