MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

Tomskis 2013-08-23 18:10

Citata:

Pradžioje rašė glutaminas (Post 284008)
jojo kaip viskas grazu, tik kodel is ten zmones tekini bega, jei tik yra galimybe :dauzo:

jiem apribojimu isvaziuot nera, lietuva vizas duoda kiekvienam is eiles, be jokios priezasties, todel jie gali keliaut kur nori ir kiek nori, o vat lietuviui patekt i BY jau sudetingiau

Hunter 2013-08-23 18:17

Citata:

Pradžioje rašė glutaminas (Post 284010)
važinėtum su 4,4 benzinu? :) aš ji pardavimui ėmiau, tad keitimas mane domina tuo atveju, jei keičiama mašina bus likvidesne. nes sitais džipais su tokiais motorais tik rytiečiai ir tesidomi..

Pastatei dujas ir vazineji, kokia problema

simaso 2013-08-23 18:29

Citata:

Pradžioje rašė glutaminas (Post 284010)
važinėtum su 4,4 benzinu? :) aš ji pardavimui ėmiau, tad keitimas mane domina tuo atveju, jei keičiama mašina bus likvidesne. nes sitais džipais su tokiais motorais tik rytiečiai ir tesidomi..

na belieka arba dujos arba keitimas. bet tas matinis tai kažin ar pardavynėjant labai ką vilios. atsibodus jau ta matinė spalva ;]

Garbanius 2013-08-23 18:33

Jei jau kalba, kad BY gerai gyvent, tai jau sorry, jus normaliam uzsieny esat normaliai pabuve???

Artunas 2013-08-23 18:52

Dar pasakykit kad prie rusu buvo geriau...

Hunter 2013-08-23 19:04

Kai kam buvo geriau, kai kam blogiau

Markko 2013-08-23 19:39

BY savi niuansai,bet ten nieks mazeikiu naftos uz 1 lita neleistu parduoti,ar kauno meras negaletu 3 metus is eiles sakyti kad kauno keliams nera lesu,BY is esmes veikia kaip UABas,pelnui, o ne taip kaip pas mus dauguma valstybes imoniu i minusa o seimas galvoja tik kur pasiskolinti pinigu.
Minusai versle,,,BY deda maximum pastangu kad islaikyti pinigus viduje,seip is lempos nepervesi pinigu i europa turesi pateikti uzsakyma,sutarti,faktura pagristi pirkima ir t.t veliau birzoje nupirkti eurikus ir t.t..todel dauguma turi ofsorus..bet BY turi daug saugikliu UABams,seip nesubankrotisi imones kad nuplauti pinigus ir kita atidaryti ta pacia minute,ten viskas zymiai sudetingiau,kai imone tampa nemoki kisasi valstybe,pas mus savo admina radai ,iskelei ir viskas.

Somesword 2013-08-23 19:57

Baikit spangt :cenzura:

artez 2013-08-23 20:51

:D man tas kuris pasake kad geda jam kad mb vairuoja tai isvis juokingas, prie ko cia marke? zmogui patinka kai 4 dusliarkos,amg paketas,ratai grazus kur nupacacintas,as nebesuprantu jus kartais tokias nesamones snekat kad vemt norisi, galines lempas nepatinka?pakeisit i feislifta,paaiskinkit ties kuria vieta jis nupacanintas? man tai nusispjaut ant sito merso negiriu ji ir nezinau kaip jis dabar vaziuoja po taisymu visokiu

Krizoks 2013-08-23 21:13

man tai tas mersas ok atrodo, ka as zinau ties kuria vieta nupacanintas :crazy::crazy::crazy:

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 09:25.