MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

Tomskis 2010-11-28 20:45

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 111950)
na jei tau svarbiau aplinkiniu demesys, nei tikrosios vertybes, tai sveikinu:3:

kas tos tikrosios vertybes ? :) namie koklinis pecius, ar normali sildymo sistema su siurbliais , katilais ir viskuom kituom? vieno stiklo langai ar stiklo paketai? vaz 2101 ar mb w211 ? su plunksa rasyt ar su tusinuku? krepsini zaist salej, ar prie pushies prikaltoj lentoj metyt kamuoli? vazinet asfaltu ar zvyrkeliu?

jei tau rupi vertybes, tai tavo pasirinkimas, bet as zmogus ziurintis i ateiti, t.y. i prieki

simaso 2010-11-28 20:52

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 111954)
kas tos tikrosios vertybes ? :) namie koklinis pecius, ar normali sildymo sistema su siurbliais , katilais ir viskuom kituom? vieno stiklo langai ar stiklo paketai? vaz 2101 ar mb w211 ? su plunksa rasyt ar su tusinuku? krepsini zaist salej, ar prie pushies prikaltoj lentoj metyt kamuoli? vazinet asfaltu ar zvyrkeliu?

jei tau rupi vertybes, tai tavo pasirinkimas, bet as zmogus ziurintis i ateiti, t.y. i prieki

pabandysiu atsakyt: normali sildymo sistema su siurbliais, katilais ir viskuom kituom, stiklo paketai (beabejo neplastikniai langai) w211 ( nezinau kodel lyginai su vaz 2101...) su plunksna, krepsini zaist salej, vazyneti asfaltu. Esi panasaus amziaus kaip as, bet mastymas musu labai skirias, prikalbejai cia nesamoniu ir tiek. Taika:)

ldalius 2010-11-28 20:53

Edgi, norėjai pasakyt kad veidrodis netiks, nes neužtenka stiklo atlenkimo kad matyti gale vaizdą - šitą bėdą jau sumasčiau kaip išspresti ir manau kad pritaikysiu, tik pažaisti reiks kokį pusdienį vardan sportinio intereso, nes laiko turiu į marias. O pabandymui prisukęs jau buvau

Tomskis 2010-11-28 20:54

taika tai aisku taika, pykciu ner, tiesiog as esu uz naujoves, as nepritariu tuningams, bet originalus monoblokai uz r15 skardinius yra zymiai geriau, taip pat ir eskes apdaila uz sena. dalys originalios, ne lenku gamybos ir ne tuningas, taip ir turi buti, tai yra graziau. mano tokia nuomone. tas pat ir su langu tamsinimu :wave:

Edgis 2010-11-28 20:56

Citata:

Pradžioje rašė ldalius (Post 111957)
Edgi, norėjai pasakyt kad veidrodis netiks, nes neužtenka stiklo atlenkimo kad matyti gale vaizdą - šitą bėdą jau sumasčiau kaip išspresti ir manau kad pritaikysiu, tik pažaisti reiks kokį pusdienį vardan sportinio intereso, nes laiko turiu į marias

Ten pats tvirtinimas, kiek pamenu, netiko

ldalius 2010-11-28 20:57

tinka viskas 1:1 tik kampas korpuso per didelis ir stiklas tiek neatsilenkia į lauką kad gerai vaizdą gale matyt - bet kaip sakiau ......

simaso 2010-11-28 21:00

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 111959)
taika tai aisku taika, pykciu ner, tiesiog as esu uz naujoves, as nepritariu tuningams, bet originalus monoblokai uz r15 skardinius yra zymiai geriau, taip pat ir eskes apdaila uz sena. dalys originalios, ne lenku gamybos ir ne tuningas, taip ir turi buti, tai yra graziau. mano tokia nuomone. tas pat ir su langu tamsinimu :wave:

ratai yra ratai, mano nuomone tokia kaip ir tavo. as gal tiesiog solidesniu paziuriu, nematau prasmes keist kapota i kazkoki naujesni, kai tas geras ir taip pat vaziuoja masina... :zenklas: ant 124 man graziausi ratai yra ramuneles :)

nova 2010-11-28 21:00

man renkantis 124 mersedesa prioriteta tures modelis su senu priekiu - man jis labiau patinka.

Edgis 2010-11-28 21:01

Citata:

Pradžioje rašė ldalius (Post 111961)
tinka viskas 1:1 tik kampas korpuso per didelis ir stiklas tiek neatsilenkia į lauką kad gerai vaizdą gale matyt - bet kaip sakiau ......

Žinok sedanui nežiūrėjau ar tinka, bet kupe tai 100% netiko:)

Paulius140 2010-11-28 21:21

man tai mars patinka :)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:00.