![]() |
|
Su kiniskom prasukau 60k nebuvo jokiu problemu per keleta komplektu, db dunlopo kordas plyso vidinej puse trijosr vietose po sprindi..
|
be oro važinet nereiketu:)
|
Prasideda :xx:
Pirkau ratus su naujom kiniskom padangom. Dvi prieki vieno kino gamintos dvi gale kitos. Abi poros panasiai baige keliones :pepsi: Yra kur neplysta kinietiskos bet reikia zinot kurios. Draugas tai milestone perka lyg dar neplyso per 3 poras. |
Turejau 2 kartus dunlop sport maxx. Ant skirtingu auto. Padangos patiko tik kad didelis minusas per sezona susivezina
15-20k km. Ir nera padangos |
As wiking pirkdavau r18 225/40 50eu vnt :D
|
na aš renkuosi geriau apynaujes, bet brandines padangas, yra Kaune vietelė, padangos 7-9 mm., nuo pusmečio iki dvieju-trijų metų senumo, gal sumoki kaip nauji kiniečiai už komplektą, bet kažkaip man su jom atrodo geriau nei naujais kiniečiais.
|
Pastoviai kinas normaliai neissibalansuoja arba laikui begant persimeta padanga.
Daznai kinas pasijaucia kai isvaziuoji ant lygaus neseniai istiesto asvalto. |
Citata:
|
pernai pirkau ratus r18. 245/45 kazkokie continental buvo berots, 6-7mm. buvo nunesiota su blogu suvedimu ir plokstumos issistoveje. nuo to laiko perku kazka ekonomines klases bet naujas padangas. vasarines perku isvis pigucius nes su mano vaziavimo stilium per pora sezonu galines nueina. ziemines perku brangesnes, ekonomines klases, zinomesnio gamintojo. nei karto nenusivyliau. o naudotom padangom didelis no no no. dabar ziemines mausiu SAVA, ziuresim kaip stovi ant kelio.
|
4 automobiliai su naujom tiek vasarinem tiek zieminem padangom pagamintom KINIJOJE.
Jokiu problemu.... nezinau apie ka kalbat. Willeri pavaziuotum su naujais kinieciais ir nustotum remti seseli :) |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 17:54. |
|