MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

simaso 2016-10-18 11:29

Citata:

Pradžioje rašė Vilius (Post 446725)
Pateiksiu pavyzdi: Mano R20 gumos kainuoja komplektas apie 1K eur.
naudotas 7 - 8 mm ziemines nuperku uz kokius 400 - 500

Jeigu jos susibalansuoja, tvarkingos ir t.t. pravaziuosiu ziema 15K km, ir galimai keisiu masina, tai kam man tu nauju padangu kurias poto turesiu kitam savininkui padovanot, arba parduot komplekta uz 400 ?

PS. - taip, ilgiau su tuo paciu automobiliu kaip 2,5 metu nevaziuoju, tiesiog taip gaunasi
Pripirkau jau cia tu nauju pakankamai, tarkim vasarines dar apsimoka, vistiek daugiau km susisuka. Bet ziemines... tai...

tai dėk R17 žiemai, nekainuos 1k :)

wzikas 2016-10-18 11:31

pvz su SUV ar dzipais patogu tiesiog imti universalias ar tas pacias ziemines drozt. Per pora metu vazinejimo galima ir kitiem zemaiciam perleist :) Vien padangu per montavimas siais laikais 20-30 eur, tai vien i metus uz montazke 40-60 eur moket irgi nekazka

Rawwslt 2016-10-18 11:32

Citata:

Pradžioje rašė Vilius (Post 446725)
Pateiksiu pavyzdi: Mano R20 gumos kainuoja komplektas apie 1K eur.
naudotas 7 - 8 mm ziemines nuperku uz kokius 400 - 500

Jeigu jos susibalansuoja, tvarkingos ir t.t. pravaziuosiu ziema 15K km, ir galimai keisiu masina, tai kam man tu nauju padangu kurias poto turesiu kitam savininkui padovanot, arba parduot komplekta uz 400 ?

PS. - taip, ilgiau su tuo paciu automobiliu kaip 2,5 metu nevaziuoju, tiesiog taip gaunasi
Pripirkau jau cia tu nauju pakankamai, tarkim vasarines dar apsimoka, vistiek daugiau km susisuka. Bet ziemines... tai...

Seip visados perku naujas padangas, bet jei pirkciau devetas tai kitaip daryciau.
Pririotetas saugumui. Tad zemynes naujos ir paprastai jos buna mazesnio diametro tad pigiau kainuoja. O vasara gali kad ir su zieminem vazineti. Tad galima ir devetu paziureti.

Citata:

Pradžioje rašė wzikas (Post 446727)
pvz su SUV ar dzipais patogu tiesiog imti universalias ar tas pacias ziemines drozt. Per pora metu vazinejimo galima ir kitiem zemaiciam perleist :) Vien padangu per montavimas siais laikais 20-30 eur, tai vien i metus uz montazke 40-60 eur moket irgi nekazka

Tu rimtai??? :unreal:

simaso 2016-10-18 11:35

Citata:

Pradžioje rašė Rawwslt (Post 446720)
Tai dabar mano pusbrolis nusipirko naujas padangas susitvarke vaziuokle ir uz poros menesiu sudauze auto nepataisomai. Ratai liko sveiki su padangom kurios pravazeve apie 1500km. Tai kodel nepirkti, nes devetos?

gerai, jei tokią proga pasitaiko, bet čia retai. čia kaip su aifonais, juos dažniausiai parduoda kai yra gavę drėgmės ar dar kokios priblemos, todėl geriausia pirkt naujus arba iš pažįstamo, kad žinotum, kaip juo naudojos. žmonės prisiperkąir poto vargsta.

Rawwslt 2016-10-18 11:41

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 446729)
gerai, jei tokią proga pasitaiko, bet čia retai. čia kaip su aifonais, juos dažniausiai parduoda kai yra gavę drėgmės ar dar kokios priblemos, todėl geriausia pirkt naujus arba iš pažįstamo, kad žinotum, kaip juo naudojos. žmonės prisiperkąir poto vargsta.

As ju nepirkau nes man netinka. O jis per skelbima pardavinejo ir zmones nupirko.
Zmones perka daug ka deveto. Ratus, sbc blokus, sensorius visokius. Stabdziu dalis irgi.
Jeigu geras daiktas tik truputi buvo panaudota tai nematau problemos. Pabandyk nauja komanda is silberio nupirkti, tai atsisesi kai pasakys kaina.

MRDetailing 2016-10-18 11:44

Citata:

Pradžioje rašė Vilius (Post 446713)
Pirkau as ten irgi pora komplektu. Buna kad krastai nukandzioti, bet galima susikeist su sveikom. Zodziu pasirankioti reikia. Buvo kelios kad varzta pagave ir paklijuota, bet ne beda. Kolkas patenkintas.

Idomu realiai uzmontavus ir pavaziavus kaip tas protektorius beatrodo :) dabar tos foto tai grazios labai, kuomet net padangu protektorius su juodintoju pajuodintas :)))

PetrasR 2016-10-18 11:45

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 446719)
šiaip pamąstymui. jei nusiperki naujas padangas ir viskas su jomis ok, ar parduodi po metų?

O jeigu nusiperki nauja masina, ir su ja viskas ok, ar parduodi po metu?

Jeigu atsakymas 'ne', tai ka tada reiskia tie tukstanciai skelbimu su parduodamomis 1-2m senumo masinomis?

simaso 2016-10-18 11:46

Citata:

Pradžioje rašė Rawwslt (Post 446730)
As ju nepirkau nes man netinka. O jis per skelbima pardavinejo ir zmones nupirko.
Zmones perka daug ka deveto. Ratus, sbc blokus, sensorius visokius. Stabdziu dalis irgi.
Jeigu geras daiktas tik truputi buvo panaudota tai nematau problemos. Pabandyk nauja komanda is silberio nupirkti, tai atsisesi kai pasakys kaina.

tegul per kas ką nori, man vienodai, tik pasakiau savo nuomonę, ko būtent aš nepirkčiau naudoto :)

PetrasR 2016-10-18 11:50

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 446733)
tegul per kas ką nori, man vienodai, tik pasakiau savo nuomonę, ko būtent aš nepirkčiau naudoto :)

Kiekvienas daiktas, nepriklausomai nuo to ar jis naujas ar naudotas, turi savo verte ir savo kaina. Nuo visiskai nauju is salono iki visiskai sudroztu, senu, "sliku".

Visi naudotini daiktai yra parduodami ir visus juos galima pirkti: kiekvienas pasirenka savo "kainos ir kokybes santyki". Aklai isbraukti kazkuria preke is sito saraso butu kvaila.

Rawwslt 2016-10-18 11:53

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 446733)

Kai ejau dar i mokykla poto studijos. Nebuvo kalnai pinigu tai tekdavo rinktis devetas padangas arba restauruotas. Nieko nepadarysi jeigu visi kaka darytu pinigais, tai su naujom premium padangom vazinetu. :pepsi:

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 17:05.